Udelamper – Alt om belysning udenfor

Udelamper er praktiske og behjælpelige, da det lyser vores udendørsmiljø op for os, når det er behov for det og når mørket falder på. Udendørsbelysningen kommer i alle mulige former, designs og materialer, der er derfor et stort udvalg at vælge i mellem. Her giver vi dig en lille guide på, hvad der er populært blandt vores kunder, samt hvad der er værd at vide om udelamper.

Udendørsbelysning er både pænt og praktisk at have, især når vi nærmer os de mørke efterårstimer og vintertimer. Alle vores udendørslamper har en høj kvalitet og en lang levetid, hvilket er nødvendigt når det kommer til lys der skal være udenfor året rundt. Der er mulighed for facade belysning, hoveddørsbelysning, belysning ved og omkring bede, belysning op ad indkørslen, belysning ved terrassen og mange andre steder udenfor.

Hvordan vælger man den rigtige udendørsbelysning? Først og fremmest er det vigtigt at finde ud af om det er facade lampe, en bed lampe eller begge, som de mangler. Vi har udendørslamper af top kvalitet, som let kan løse dit behov for belysning udenfor hjemmet eller rundt omkring i haven.
Udelamper – favoritter til væg eller bedet

Hos Lampemesteren har vi mange favoritter blandt vores udvalg af udendørslamper, derudover har vores kære kunder også deres favoritter. Her har vi udvalgt nogle af de mest populære udendørslamper både til facaden, indkørslen og bedet. Der findes mange forskellige muligheder, når det kommer til udendørsbelysning.

Fordele ved udendørsbelysning er at de oplyser mørke hjørner, skaber ro og glæde omkring ens hjem, samt byder én velkommen med en behagelig og dejlig belysning.

Cube LED udendørs væglampe fra mærket Light Point er en af vores mest populære lamper, når det handler om udendørsbelysning. Det er en væglampe, som kan hænge fint på facaden af hjemmet eller hen af stakittet. Cube lampeserien er en spændende serie af lamper, som både kommer med og uden indbygget LED lyskilde. Det er dog praktisk og energibesparende at vælge udendørslamper med LED lyskilder.

Cube lampeserien fås i farverne hvid, sort og sølv, samt kan man vælge om væglampen kun skal lyse nedad eller både opad og nedad på samme tid. Det er en stilren og fin lampe, der opfylder alle krav indenfor udendørsbelysning.AJ50 udendørs væglampe fra det danske mærke Louis Poulsen er en ægte klassiker inden for belysningsdesign. Det er en meget populær lampe, som har en indbygget LED lyskilde, hvilket gør den endnu mere praktisk i forhold til belysning i udendørsmiljøet.

Selve armaturhovedet på AJ udendørslampen kan bevæges 60 grader til siderne, hvilket også gør det til en fleksibel udendørslampe. Denne populære og folkekære udendørs væglampe fås i 3 farver, som sort, grå og hvid.

Cube XL Stand udendørslampe fra mærket Light Point er endnu en meget populær udendørslampe hos vores kunder. Denne pullert er både beregnet, som bedlampe og til at stille op ad indkørslen, eller hvor du synes det er passende at have den.

Det er en elegant og stilren pullert, som kommer i farverne, sort, sølv og hvid. Denne udendørslampe fås både med en fleksibel E27 fatning, hvor de selv kan vælge pærer eller en LED indbygget lyskilde, som er energibesparende og meget populær.

Spotlamper er meget populære i haven og omkring blomsterbedene. Sub lampeserien fra mærket Light Point består af nedgravningsspotlys, som kommer i rustfrit stål. Det er et rigtigt praktisk spotlys, som giver et behageligt og godt lys til have og resten af udendørsomgivelserne.

Spottet fås i formen rund og firkantet, og har et simpelt og stilrent design, som ikke springer for meget i øjnene. Denne spotserie er LED, hvilket egner sig rigtig godt til haven.
Belysning udenfor og fordelene ved LED

LED lyskilder er dem, der fungerer bedst, når vi har at gøre med belysning udendørs. Vi har et godt udvalg af udendørslamper, som har indbygget LED lyskilder. Det gode ved LED er at det er strømbesparende og har en virkelig lang levetid, som i gennemsnittet ligger på 10-25 år.

Med LED lyskilder kan man holde ens strømforbrug nede, samtidig med at man byder folk velkommen med en behagelig og varm belysning, der ikke blænder.

Det er vigtigt at tænke på farvetemperaturen, når det kommer til at vælge udendørsbelysning. Her er LED pæren praktisk, da man både kan få dem med en varm og kold farvetemperatur. Det er vigtigt at kigge på Kelvingraden, da det er den der angiver hvilken farvetemperatur pæren har.

En Kelvingrad på omkring 2600 giver en hyggelig belysning. Du kan læse mere om lyset farve her.

Fordelene ved LED lyskilder

   • Energibesparende, vil kunne ses på elregningen.
   • Har en lang levetid.
   • Ingen opstartstid, lyskilden tændes med det samme.
   • Billige i pris, når man tager levetiden på lyskilde med i betragtningen.
   • LED lyskilder kan godt tåle kulde og vibrationer.
   • Er gode at benytte de steder, hvor lyset skal være tændt af længere tid.

Denne flotte og unikke udendørsvæglampe er praktisk og velegnet til udendørsmiljøet. 304 XL Outdoor væglampen fra mærket Lampe Gras er en meget elegant og klassisk udendørslampe, som giver et rigtig godt lys til dens omgivelser. Lampen benytter en LED pære, da det er den lyskilde, som fungerer bedst til udendørslivet.

304 XL lampen er lavet i materialet stål, hvilket fungerer rigtig godt til udendørsmiljøet. Der findes mange forskellige varianter udendørslamper fra Lampe Gras, se flere af dem her.

Denne meget fine fakkel pullert har et elegant og flot design, som let passer ind i haven, indkørslen eller foran huset. Fakkel fra det danske mærke Seslef er en enkelt lampe, som benytter den energibesparende LED lyskilde, derudover kan lampen også anvendes som en rigtig fakkel, da der er mulighed for at tilsætte lampeolie i beholderen.

Fakkel pullerten er en lampe, der kommer i tre forskellige flotte farver, sort, galvaniseret og rust. Lampen udsender et varmt hvidt og behageligt lys ud til dens omgivelser.

Nautiluz Square LED udendørslampe fra mærket Lumiere er en meget moderne og flot bedlampe, som vil stå fint i haven og lyse omgivelserne op. Lampen kommer i farven antracit og har et enkelt og indbydende design. Lampen har en indbygget LED lyskilde, som kan holde i mange år.

Det er en meget smart lampe, da du blot placerer den ned i græsset, jorden eller bedet, hvor den så vil stå fast og lyse fint.
Værd at vide om udelamper

Der findes mange forskellige typer af udendørslamper, og vi har nu været igennem en del af dem – men der er flere. Udendørslamper giver tryghed og hygge til ens udendørsomgivelser, især omkring hoveddøren, facaden, indkørslen og terrassen. Det er en god måde at byde folk velkommen på, når udendørsbelysning er tændt.

Det er vigtigt, når man vælger en udendørslampe at man tænker på hvilke materialer og hvilken overflade lampen skal have. Hvis dit hus f.eks. ligger ud til Vesthavet så vil der være meget salt i luften, derfor er det vigtigt at have en lampe, som kan holde til de vejrforhold.

I forhold til materialer findes der mange, men galvaniseret er et materiale, som tit dukker op, når vi har at gøre med udendørslamper. Galvaniseret lamper er ofte belagt med zink, hvilket er med til at forhindre rust og at lamperne bliver grimme med tiden.

Det er altid vigtigt at have vind og vejr med i overvejelserne, når det kommer til udelamper – man vil jo gerne have at ens lamper holder i mange år frem. Derudover er det vigtigt at holde øje med regler for tæthedsgraden (IP koden), da lamperne udenfor skal kunne holde til regn, slud og alt andet slags vejr. Læs mere om tæthedsgraden her.

Eggy Pop serien fra mærket CPH Lighting er en unik og enkelt lampe, som er beregnet til udendørsbrug. Det er en dekorativ lampe, som fint kan ligge på græsset eller på terrassebordet. Lampeserien har et organisk form og udsender et varmt, diffust og blændfrit lys.

Det er en funktionel lampe, som der kan flyttes rundt på alt efter hvor behovet er til belysning. Eggy Pop lampeserien fås i 3 størrelser, Ø70, Ø55 og Ø32.


Denne væglampe er en ægte klassiker, og er den lampe vi ser mange steder rundt omkring i Skandinavien, som facade lampe. Det er en lampe, der klæder mange facader med dens enkle og smukke design. Rørhat væglampen fra mærket Light Point kan fås i 8 forskellige farver, så der er rigeligt at vælge imellem.

Det er en tidløs og elegant lampe, som monteres direkte på væggen.Udover at der findes diverse udendørslamper til facaden, bedene, hoveddøren osv., så findes der også To Go lamperne, som kan benyttes udenfor. Disse lamper er rigtig praktiske i forhold til tage med ud på terrassen og nyde sensommeraftenerne. Derudover er de praktiske, da de er genopladelige, hvilket betyder at der ikke er nogen ledning i vejen, når I sidder og hygger jer udenfor.

FollowMe lampen fra mærket Marset fås i to størrelser, det er en praktisk og fleksibel bordlampe, som du kan tage med dig overalt. Den kan bruges på terrassen, tages med på stranden, ud i haven på tæppet eller et helt fjerde sted. Det er en genopladelig lampe, som kan holde strøm i op til 20 timer ved hyggebelysning, hvis den kører på fuld drøn holder den batteri i ca. 5 timer. Det er en LED lampe, hvor der er indbygget LED lyskilde.
Carrie lampen fra Menu er en fiks lille lampe, som du også kan tage med dig overalt. Dens simple og stilrene design gør, at det let passer ind i dens omgivelser. Det er en fleksibel lille lampe, som har mange funktioner. Med denne lampe har man mulighed for at skabe hyggelig stemninger, med god belysning, som kan lyse i op til 5 timer.

Denne her lampen skiller sig lidt ud fra de andre to, den her lampe kan nemlig spille musik samtidig med at den lyser rummet op og skaber en hyggelig stemning. Colors LED Sound Jar lampen fra mærket Colors by Copenhagen er en praktisk lille lampe, som fås i tre forskellige farver. Du kan tage lampen med lige, derhen hvor du har lyst til, da lampen har et genopladeligt batteri og kan holde strøm i op til 10 timer.Vi har nu givet dig en lille guide og en smule inspiration til udendørslamper, hvis de har spørgsmål eller brug for vejledning, så er de velkomne til at kontakte vores kundeservice.

Alle billeder er fra Pinterest


Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven