Lamper til badeværelse - Læs guiden og vælg de rigtige

Badeværelset er i dag et sted i hjemmet, hvor vi tilbringer mere tid og opholder os længere, det er derfor nødvendigt at have den rette belysning til badeværelset i forhold til ens behov.

Det er fedt at tænke kreativt, når det kommer til belysning på badeværelset, men det er vigtigt at huske at belysningen skal være praktisk. Derudover er det vigtigt at tjekke lampens tæthedsgrad (IP kode), når det kommer til lys på badeværelset. Læs mere om tæthedsgraden på badeværelset her.

Lyset på badeværelset har en stor betydning, hvilket gør det vigtigt at vælge den belysning, som giver den rigtige farveægthed. Det er en fordel af have flere lamper på badeværelset, for at undgå skygger og for at give den bedst mulige belysning.

Der er et utal af muligheder, når det kommer til belysning på badeværelset, så hvad er det lige man skal overveje? Her giver vi dig en guide og lidt inspiration til, hvordan man kan vælge den rigtige belysning på badeværelset.
Få inspiration og tips her, til ny belysning på dit badeværelse.Lamper til badeværelse med LED, fordele/ulemper

Det er helt klart en fordel at have LED belysning på badeværet, da det giver en naturlig form for belysning. Det er vigtigt at finde ud af om hvilken form for farvetemperatur de vil have i deres LED belysning, da farvetemperaturen i en LED lyskilde kan være kold, varm eller et sted imellem de to.

LED er i dag den fortrukne lyskilde, at have ude på badeværelset, da det er en lyskilde som giver kvalitetsbelysning og en større volumen. En varm og behagelig farvetemperatur gør således, at ens hud fremstår naturlig i spejlet, hvilket er praktisk i forhold barbering og når man står og ligger make-up ude på badeværelset. En ulempe ved LED lyskilder er at de kan være en smule dyre, men til gengæld er de billig i brug og har en lang levetid på 10-25 år.

Vi har et bredt udvalg af lamper til badeværelset med LED, vi kommer her med lidt forslag til hvordan disse lamper vil klæde et badeværelset og hvordan det kan se ud.

Her ses en klassisk belysning på badeværelset, hvor der over badekarret hænger  Mood 2 væglampen fra Light Point, der både spreder lyset opad og nedad. Det er en elegant og enkelt LED badeværelseslampe, som giver et behageligt og diffust lys. Mood 2 væglampen kan benyttes flere steder på badeværelset og har tæthedsgraden, IP20.

Over spejlet er der to indbyggede spotlamper, her har vi hos Lampemesteren op til flere valgmuligheder, når det kommer til spotbelysning. Vi har blandt andet Logic serien fra mærket Light Point, der kommer i forskellige former. Det er en simple loft spotlampe, som er meget diskret, derudover har spottet en fleksibel lysløsning, hvilket gør at spottet kan kippes 28 grader, samt drejes.


Vi har også Easy Kap, som er et indbygningsspot, der er meget flot og diskret. Det er en lampe, som giver et rigtig godt lys, der let kan bruges på badeværelset. Easy Kap loftspottet er fra mærket Flos.

LED spot er et sikkert valg, når det kommer til lys på badeværelset.


En rigtig smart måde at få belysning på badeværelset er at benytte,
Philips Hue Lightstrips. Det er en nem og smart måde, at give en rigtig god belysning på. Lightstrips monteres med tape, som sidder på bagsiden, hvorefter man blot placerer dem det ønskede sted på badeværelset. Philips Hue er en ny måde og tænke belysning på, Lightstripsene har 16 forskellige farver, så det er masser af muligheder i forhold til kold og varm belysning.

Philips Hue Lightstrips har en sikker LED teknologi og en tæthedsgrad på, IP20.

Her ses et eksempel på, hvordan man kan benytte de smarte Lightstrips fra Philips Hue. Det giver et enkelt og smukt look til ens badeværelse. De kan både være i loftet og rundt om spejlet, eller andre steder på badeværelset, hvor de synes det passer ind.
Klassiker til badeværelse, de berømte Cube lamper fra Fabbian

Den meget populære Cube lampe fra Fabbian findes, som loftlampe og væglampe. Det er en lampe, der egner sig helt perfekt til badeværelset og ses mere og mere på badeværelser rundt omkring i Skandinavien.

Cube loftlampen giver dette badeværelse en rigtig god belysning oppefra, samtidig med at det er en stilren og enkelt lampe. Det er en loftlampe, der giver et fantastisk lys, uanset dens omgivelser. Cube har en serie af lamper, som er blevet til en klar designklassiker i de skandinaviske hjem.

Det er en rigtig kvalitetslampe, der kommer 5 forskellige farvevarianter. Cube lampeseriens firkantede og stilrene design er i høj kvalitet, samtidig med at den har et tidsløst look, der passer ind i det fleste hjem. Det er en lampe, som kan benyttes mange steder i hjemmet og opfylde ens behov i forhold til belysning.
Lamper til spejlet – klassisk, moderne eller utraditionelt?

Belysning ved eller i spejlet på badeværelset er noget af det vigtigste, når det kommer til lys på badeværelset. Når det kommer til lys i eller omkring spejlet findes der mange muligheder, det er dog vigtigt at pointere at det er en fordel, når lamperne er placeret i hovedhøjde, da man undgår skygger således.

I dag ses det mere og mere, at vi bringer de mere utraditionelle og moderne lamper ud på badeværelset. Dog ses det også stadig, at vi har de mere klassiske lamper på badeværelset, såsom de indbyggede spotlamper, væglamper, lyshylder og spejle med indbygget lys.

Der er mange muligheder i forhold til lamper til spejlet på badeværelset – og vi har et stort udvalg her hos Lampemesteren, vi giver dig her lidt inspiration og et par forslag til, hvordan belysningen på badeværelset kan se ud.

Romeo Babe W væglampen har en elegant transparent glasskærm, det er en lille lampe, som samtidig er utrolig effektiv. Det er en meget interessant lampe, som pynter badeværelset rigtig fint.

Romeo Babe W fra mærket Flos er en rigtig klassiker, når det kommer til belysning på badeværelset. Det er en lampe der giver et blændfrit og fantastisk lys, hvilket egner sig rigtig godt til badeværelset.

Det er en utrolig smuk væglampe, som er meget praktisk med dens kvalitetsbelysning, samt dens spejlrefleksioner i lampeskærmen.
Lampe Gras er et utroligt populært mærke, og vi begynder at se lampe serien flere forskellige kreative og nye steder i hjemmet.
Lampe Gras serien fås i mange forskellige farvevarianter og, som gulvlampe, væglampe, pendel og bordlampe – der er derfor mange muligheder i denne serie. 304L40 væglampen fra Lampe Gras er et designikon, som har et enkelt, robust og ergonomisk design. Det er en praktisk, men samtidig meget smuk og stilren lampe, som både passer ind i det minimalistiske hjem, men også det mere overdådige hjem.

Lampe Gras lampeserien er utrolig praktisk i forhold til badeværelset, da den kommer i flere forskellige varianter, som både er fleksible og funktionelle. Som det ses på billedet har denne model bevægelige led, som gør at de kan dreje lampen derhen, hvor behovet er.


En anden populære badeværelseslampe er E27 fra Muuto. Det er en et fatningslampe, som har et enkelt og fint design. Der er et utal af muligheder med E27 pendlen, samt fås den i 13 forskellige farver. Det er muligt at hænge denne skandinaviske stilrene pendel alene, i par eller i en klynge af flere sammen.

Det er en unik lampe, som er produceret i silikone. Ved køb af denne lampe til badeværelset, skal man huske reglerne i forhold til lampens tæthedsgrad.

E27 er en pendel, som er unik og kreativ – det er en lampe som begynder at se mere og mere på badeværelset.
Dens enkle design gør det let at integrere i ens indretning.


Endnu en meget populær lampe er, Glo Ball fra Flos. Her ses den som væglampe, det er en meget fin og simpel lampe, der har en organisk form, der passer let til åbne miljøer, derfor egner den sig også godt til badeværelset.

Hvis man er mere til det minimalistiske og stilrene miljø, så egner Glo Ball sig rigtig godt til dette. Derudover kan denne lampe monteres direkte på spejlet, men der findes også en anden model i serien, som kan monteres på væggen og i loftet.

En ægte klassiker til badeværelset er AJ væglampen fra Louis Poulsen. Det er en designlamper, som har en markant design og historie, og bliver mere og mere populær med tiden. AJ er en moderne klassiker, hvor hovedet kan vippes, samt drejes 60 grader til siderne. Det er en helt unik lampe, der har et minimalistisk og genkendeligt design.

AJ lampeserien er designet af Arne Jacobsen i 1960, det er en lampe, som er god til at bryde igennem og fås i 10 forskellige flotte farver. Hvor at AJ i sort er den store bestseller.
Husk at det er rigtig vigtigt at have IP-mærkningen i tankerne, når man vælger belysning til badeværelset. Det er vigtigt, da badeværelset er et vådrum, så læs reglerne igennem inden køb ellers er de velkomne til at kontakt vores kundeservice, hvis de skulle have nogle spørgsmål.

Alle billeder er fra PinterestOm Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven