UMAGE - Et dansk brand med fokus på miljøetVi har stillet skarp på UMAGE som brand sammen med CCD Søren Ravn Christensen, og har spurgt dem ind til en hel del omkring deres ideer, deres interesse for miljøet og meget mere. Dyk ned i et spændende univers sammen med os og UMAGE og bliv endnu klogere på hvad brandet er hvad de står for.


Find alle lamper fra UMAGE her


<font size="+3" style="font-weight:100;">Fjerlampen fra UMAGE</font>

Fjerlampen fra UMAGE

Eos er i den grad en lampe, der har sat UMAGE på verdenskortet, og dens svævende og romantiske udtryk gør den også til noget helt unikt og særligt. Eos er lavet i gåsefjer, et anderledes og levende materiale – og designet opstod nok lidt som en tilfældighed. ”Ideen var at finde en ny tilgang til lamper, som skulle kunne rumme den danske ”hygge”. Udtrykket skulle være blødt og levende – noget man bare har lyst til at røre ved når man ser det. Til et andet projekt skulle der bruges lidt fjer, men de kunne købes kilovis, jeg spurgte om jeg måtte låne lidt – og herved opstod ideen til EOS, UMAGEs populære fjerlampe.” - Søren Ravn Christensen


Se alle de skønne modeller af EOS lamperne her

<font size="+3" style="font-weight:100;">En miljøbevidst virksomhed</font>

En miljøbevidst virksomhed

UMAGE sætter en stor ære i at være miljøbevidst i mange af deres tankegange, men de går ikke til ekstremer – det skal give mening. Derfor er deres produkter i langt de fleste tilfælde flat-packed. Dette gør at de skal bruge mindre emballage/indpakning, de kan reducere lageromkostningerne både hos dem selv og deres kunder og vigtigst, at de kan spare på transportomkostningerne, og derved passe på miljøet.

Men også når det kommer til valg af leverandører og materialer bruges der tid på at finde det helt rigtige, uanset om det er en ny leverandør eller et nyt materiale. Det er vigtigt at der kan dokumenteres miljøvenlige materialer og fremstillingsmetoder. Derfor er alle deres tekstiler 100% genanvendt og i 2022 er målet at alt skal være genanvendeligt.

Deres smukke indpakning kan ligeledes genbruges til smukke opbevaringskasser, og inden udgangen af 2021 er målet at alt deres indpakning skal være genanvendeligt. UMAGE gør mere end det! Hver gang de sælger et møbel eller en lampe i træ planter virksomheden et træ. Så når du køber en lampe i træ ved du at der plantes et nyt træ for at passe godt på vores jord.


Du kan finde en masse smukke træ-lamper fra UMAGE lige her


Et nyt brand ser lyset

Tilbage i 2008 startede historien omkring UMAGE – målet var at skabe et bæredygtigt koncept af fleksible kvalitets designs. Virksomheden blev startet af Jacob Nannestad Hansen og Søren Ravn Christensen. Sammen så de et hul i markedet og behov for kvalitets belysning til en overkommelig pris. Det var også vigtigt at ideel skulle give en god oplevelse – både for butiksejeren men også hele vejen til kunden.

Ideerne opstår
At ideen tog sit udspring i lamper lå måske heller ikke helt fjernt, da Sørens far tilbage i 1970’erne designede lamper. Inspirationen til designs kommer mest fra naturen, men også fra andre erhverv såsom arkitektur og mode, hvor der findes inspiration til materialer og former. En ny ide opstår ud fra de behov og trends som de ser i markedet, men det er altid vigtigt for UMAGE at nye designs dækker et behov. Processen til et nyt design starter med at definere det behov målgruppen har, og med ideer til hvordan UMAGE kan løse det. Det er vigtigt at der ikke bare laves et nyt produkt, det skal altid opfylde og dække et behov.Det miljøbevidste kommer også til udtryk i UMAGEs budskab til dig, der drømmer om en smuk lampe fra UMAGE; ”Du sparer ikke kun på miljøets fodaftryk, du køber også en historie og et tidløst design, som du vil elske og bruge i mange år.”