Inspirationsbilleder af børnelamper fra vores kunder

Den søde Miffy.

Den søde Miffy.Miffy er blevet en populær børnelampe og er flyttet ind på rigtig mange børneværelser og som det ses her, så er den også flyttet ind hos Katrines datter.

Den nuttet kanin er en drøm af en lampe til børneværelset, og hvis man hellere er til isbjørnen Nanuk eller elefanten Anana, så er der en hel familie at vælge imellem og man må sige at Herrerne fra Mr. Maria virkelig har formået at fremstille lamper til børneværelset, der både appellerer til voksne og børn. Se hele serien her.


Miffy er designet af den hollandske kunstner Dick Bruna, der fortalte sin et år gamle søn historier om en lille kanin, som han havde set, mens han var på ferie i en landsby ved nordkysten, og sådan blev Miffy født.

Hvis man kender Miffy – ja, så elsker man simpelthen Miffy. Selvom du ikke kender den nuttede og nørdede kanin fra Hollands bedst sælgende bøger, kan du stadig roligt invitere hende ind i dit hjem – og hun vil lyse op med sit gode humør.

Miffy er blevet populær, da den passer utrolig godt ind på børneværelset, ligegyldig hvilken stilart man er til. Man får både en nuttet og sød lampe, men stadig neutralitet og rene linier, som klart er in lige nu, som det også ses her i en flot, stilren og moderne indretning.

Lampen passer naturligvis også på flotte farve stråelende værelser, så om du er til det ene eller andet, så passer Miffy og hendes familie ind overalt.  

De smukke billeder af Miffy er fra vores Instagram kunde @kdohnjensen.