Romeo Moon

Philippe Starck er mester for nogle vilde kreationer men ind imellem lave han noget som hæver sig lysår over pøblen af gennemsnitligt design. Romeo Moon serien for Flos er en af disse. Det er tidløst defineret i et bundsolidt design.

Med en karakteristisk europæisk ånd, er Romeo Moon en del af Starcks mere romantiske kreationer. Lampen har en enkel, klar glasskærm og serien kan både bruges til hjemmet men vi har skam også set dem anvendt lækkert i både restauranter, hoteller, kontorer og mange andre spændende projekter.

Den formpressede plisserede glasskærm, er med sin opaliserede sandblæste inderskærm leverandør af et smukt diffust lys der ikke blænder og som emmer ud i rummet.

Vælg mellem to størrelser pendler samt en bordlampe og en gulvlampe. Derudover er der også Romeo Babe serien i glas der med loftlamper, væglamper samt pendler, udvider fleksibiliteten af Romeo Moon.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.