Inspirationsbilleder af bordlamper fra vores kunderFIND INDPIRATION TIL DIN NÆSTE BORDLAMPE HER

Er du på udkig efter inspiration til din næste bordlampe? Her på siden finder du billeder, der er taget i hjemlige omgivelser, frem for et studie. De er taget af kunder, der har valgt at dele deres fotos af nyindkøbte lamper, som de smukt står i deres eget hjem.<hr><font size="+2">Trines Follow Me</font>


Trines Follow Me

Den lille transportable Follow Me Bordlampe findes I rigtig mange hjem. Som man ser hos trine, passer den perfekt ind i hendes lejlighed, der oser af moderne minimalisme og charme. Den matte hvide skærm i polycarbonat er monteret så den kan tiltes og dermed give belysning i den retning man ønsker. Selve håndtaget er i eg, der passer godt og flot sammen med den kølige hvide skærm og den elegante messing kontakt. Follow Me er en let og stilfuld bordlampe, med et hav af brugsområder grundet den store fleksibilitet. Den minimalistiske og stilrene Follow Me er urolig populær, da man kan bruge den i mange henseender. Tag den med på stranden, på terrassen, campingpladsen eller brug den indenfor som natlampe, på skænken eller som et interiør item, som gør den til en del af en gennemført indretning, som her hos Trine.

Det indbyggede batteri oplades nemt via et USB-stik, med det medfølgende kabel eller omformeren til 230V. Batteriet holder til fem timers brug ved max. belysning, men skrues der ned til hygge-niveau kan det holde op til 20 timer. Follow Me er med indbygget LED, som netop gør den kan dæmpes for at øge hyggen eller bare hvis man ønsker at batteriet skal vare længere. Billederne er fra vores Instagram kunde Trine Schmidt. Se flere smukke og inspirerende boligbilleder på hendes profil @homehappydk.
<hr><font size="+2">Inspiration fra Norge</font>


Inspiration fra Norge

Lena fra Norge, er endnu en kunde der har delt mange flotte inspirationsbilleder med os på Instagram. Et af dem er fra hendes stue, hvor hun har valgt en Milk Bordlampe med sortbejdset ben til hendes skænk. Den populære lampe, som har fået inspiration fra en lille malkeskammel og har sit navn derfra, er dansk designet af Kasper Rønn & Jonas Bjerre-Poulsen, også kendt som Norm.Arkitects Lena har en super flot og gennemført sort/hvid stil og giver inspiration til rigtig mange på Instagram.

Få mere boliginspiration på hendes instagramprofil @lenaskru.  
<hr><font size="+2">Milk er også populær i Danmark</font>


Milk er også populær i Danmark

Vi har webshop i alle de nordiske lande, og kan derved følge med i hvad der er populært i de forskellige lande, men ofte ser vi faktisk, at hvad der er populært i Danmark, også er det i Norge og Sverige. Tag f.eks. denne Milk Bordlampe. Den super søde lampe er toptrendy i hele norden og er helt sikkert kommet for at blive.

Den simple lampe, er inspireret af gammel nordisk tradition, hvor man gjorde meget i at kombinere træ og glas. Lampen er blevet utrolig populær og passer perfekt i dag til den ny-nordiske sort/hvide trend der hyper for tiden. Skærmen er i mundblæst glas og benene kan fås i flere varianter, så alt efter stilart er der muligheder til alle.

Billederne er fra vores Instagram kunde @homehappydk.
<hr><font size="+2">Kristinas Flowerpot i Soft Green</font>


Kristinas Flowerpot i Soft Green

Ligesom Lampemesteren er Kristina rigtig glad for Flowerpot Bordlampen. Hun har den stående i en version som vi er ekstra vilde med! Den grønne nuance er nøje udvalg af Lampemesteren ud fra tidens tendenser, hvor de sarte nuancer af naturens farver spiller en stor rolle. Sammen med &tradition er flowerpot lampen produceret i Soft Green som både bordlampe og pendel, der eksklusivt forhandles hos Lampemesteren.

Lampen er oprindeligt designet af den anerkendte Verner Panton i 1969, og har i dag opnået en status som designklassiker. Den karakteristiske skærm er sammensat af to halvkugler, der sikrer et behageligt lys der ikke blænder. Perfekt som hyggelig belysning på kommoden, natbordet eller fra vindueskarmen.

Du kan eventuelt se Flowerpot bordlampen her
SE VORES STORE UDVALG AF BORDLAMPER HER