Inspirationsbilleder af bordlamper fra vores kunder

Follow Me


I mange hjem finder man denne lille transportable lampe og som man ser her hos Trine, så passer den rigtig flot ind i hendes indretning, med sin enkelhed og charme.

Den matte hvide skærm i polycarbonat er monteret så den kan tiltes og dermed give belysning i den retning man ønsker. Selve håndtaget er i eg, der passer godt og flot sammen med den kølige hvide skærm og den elegante messing kontakt.

Follow Me er en let og stilfuld bordlampe, med et hav af brugsområder grundet den store fleksibilitet.


Den minimalistiske og stilrene Follow Me er blevet meget populær, da man kan bruge den i mange henseender.

Tag den med på stranden, på terrassen, campingpladsen eller brug den indenfor som natlampe, på skænken eller som et interiør item, som gør den til en del af en gennemført indretning, som her hos Trine.


Det indbyggede batteri oplades nemt via et USB stik, med det medfølgende kabel eller omformeren til 230V. Batteriet holder til fem timers brug ved max. belysning, men skrues der ned til hyggeniveau kan det holde op til 20 timer.

Follow Me er med indbygget LED, som netop gør den kan dæmpes for at øge hyggen eller bare hvis man ønsker at batteriet skal vare længere.

Billederne er fra vores Instagram kunde Trine Schmidt. Se flere smukke og inspirerende boligbilleder på hendes profil @homehappydk.

________________________________________________________________________________________________________


Inspiration fra Norge


Lena fra Norge, er endnu en kunde der har delt mange flotte inspirationsbilleder med os på Instagram. Et af dem er fra hendes stue, hvor hun har valgt en Milk bordlampe med sortbejdset ben til hendes skænk.


Den populære lampe, som har fået inspiration fra en lille malkeskammel og har sit navn derfra, er dansk designet af Kasper Rønn & Jonas Bjerre-Poulsen, også kendt som Norm.Arkitects.
Lena har en super flot og gennemført sort/hvid stil, og giver inspiration til rigtig mange på Instagram. Milk lampen, som er fra &tradition, passer så flot ind i hendes indretning.

Vælg mellem flere varianter her.

Få mere boliginspiration på hendes instagramprofil @lenaskru.  Milk er også populær her i Danmark


Vi har webshop i alle de nordiske lande, og kan derved følge med i hvad der er populært i de forskellige lande, men ofte ser vi faktisk, at hvad der er populært i Danmark, også er det i Norge og Sverige. Tag f.eks. denne Milk lampe. Denne super søde lampe er toptrendy i hele norden, og Milk er helt sikkert kommet for at blive!  


Milk er inspireret ud fra gammel nordisk tradition, hvor man gjorde meget i at kombinere træ og glas. Lampen er blevet utrolig populær og passer perfekt i dag til den ny-nordiske sort/hvide trend der hyper for tiden.

Skærmen er i mundblæst glas og benene kan fås i mørkolieret træ, i sortbejdset eg eller i ubehandlet eg, så alt efter stilart er der muligheder til alle.

Skærmen kan have små luftbobler, hvilket har sin unikke charme, da den nemlig er mundblæst.  Vi anbefaler at lime den fast, på stellet, da vi ofte hører fra vores kunder at skærmen kan falde af. Hvis uheldet har været ude, kan en ny skærm købes her.  

Billederne er fra vores Instagram kunde @homehappydk.

________________________________________________________________________________________________________
Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven