Audo – Skandinavisk design i særklasse

AUDO – SKANDINAVISK DESIGN I SÆRKLASSE

Audo er en dansk designvirksomhed, der specialiserer sig i at skabe funktionelle og stilfulde designprodukter til hjemmet - herunder møbler, belysning, køkkenudstyr og accessories. Audo er kendt for deres minimalistiske og elegante design, der kombinerer form og funktion på en intelligent måde. Deres designunivers omfatter en bred vifte af produkter, der er skabt af en række anerkendte designere fra hele verden. Audos produkter er ofte karakteriseret ved deres rene linjer, enkelhed og funktionalitet, og mange af dem er blevet tildelt priser for deres innovative design. Sortimentet omfatter blandt andet den populære JWDA lampeserie, Carrie lampeserien og TR Bulb, såvel som Bottle Grinder salt og pebersættet, Umanoff-serien og POV-stagerne. Audo lægger stor vægt på bæredygtighed og etik i deres design og produktionsprocesser. Virksomheden arbejder med materialer af høj kvalitet og forsøger altid at minimere deres miljømæssige fodaftryk ved at reducere affald og energiforbrug.
Norm Architects er en dansk designvirksomhed, der blev grundlagt i København i 2008 af Jonas Bjerre-Poulsen og Kasper Rønn. Virksomheden er kendt for deres minimalistiske og funktionelle tilgang til design og deres brug af naturlige materialer og farver. Igennem tiden har de skabt et hav af spændende lamper – men et af deres mest ikoniske påfund er den vidunderlige Hashira. Den er inspireret af den japanske tradition for at bruge rispapir i lamper, og begyndte sit liv som gulvlampe med et slankt og enkelt cylindrisk design – men i dag findes den også som bordlampe, pendel og væglampe. Norm Architects har modtaget adskillige priser og anerkendelser for deres design, og Hashira lampen er et fremragende eksempel på Norm Architects' minimalistiske og funktionelle tilgang til design, såvel som den er et levende eksempel på deres evne til at skabe tidløse og inspirerende designs, der passer ind i mange forskellige miljøer og livsstil.
Alf Svensson var en svensk designer, der blev kendt for sine mid-century modern designs. Svensson designede for blandt andre Fritz Hansen og DUX, og anvendte altid traditionelle materialer – så som teaktræ, læder og messing. For nyligt tog Audo fat i to af Alf Svenssons lampedesigns, som nu kan købes igen. Det ene design er Resonant, en pendellampe i messing, og det andet er Collector-serien, der er afbilledet her. Collector-serien indeholder to pendler og en væglampe, der alle anvender samme koniske skærm – se dem alle her, og nyd det klassiske Mid Century Modern design!


POPULÆRE PORTABLE LAMPER

Audo er et af de brands, der for alvor har omfavnet portable-genren indenfor lampedesign. Det danske firma står bag over 20 forskellige portable modeller – og med en smart flytbar lampe fra Audo er der ingen undskyldning for at gro fast. Tag din portablelampe med rundt på eventyr, og genopdag glæden ved lyssætning.
Glyptoteket, Please Wait to be Seated, Frama, Montana og mange flere er alle nogle af de klienter, som designstudiet Krøyer-Sætter-Lassen af Emil Krøyer og Mads Sætter-Larsen kan være stolte over at have arbejdet sammen med – men et af deres smukkeste designs er uden tvivl den vidunderlige Torso, som de har skabt i samarbejde med Audo. Torso findes som normal bordlampe – men det er i portable-varianten, at den for alvor får lov at skinne. Designet bærer nostalgiske præg, og den klassiske skærm af lærred sikrer et behageligt og nydeligt lys. Lampen kan dæmpes efter behov, og lades let op med USB-oplader, når Torso løber tør for strøm.
Symmetri kendetegner den vidunderlige Column portable bordlampe fra Audo og Norm Architects. Simple geometriske former sikrer et uovertruffet, uforstyrret og uforhindret æstetisk udtryk – og med en Column lampe fra de to stjerne design-institutioner er du sikret en lampe, der aldrig går af mode. Ligesom Torso er Column trådløs, og ligesom Torso kan Column dæmpes efter behov. Den lille lampe lades nemt op med USB-oplader, når engang den løber tør for strøm.

AUDO KLASSIKERE

Med Audos imponerende portefølje i rygsækken kan virksomheden bryste sig af at stå bag en vidunderlig stor samling af klassiske lamper. Se fire knivskarpe designs herunder:
TR Bulb

TR Bulb

Tim Rundle
KØB HER
Carrie

Carrie

Norm Architects
KØB HER
JWDA

JWDA

Jonas Wagell
KØB HER

POPULÆRT BOLIGTILBEHØR

Fra Audo findes et hav af boligtilbehør. Præcist som lampeporteføljen holder serien sig til de minimalistiske, rene og elegante skandinaviske designlinjer, hvilket sikrer, at boligtilbehørsprodukterne aldrig går af mode. Uanset hvordan du bor, er der med sikkerhed et Audo boligtilbehørsprodukt, der passer ind i netop dit hjem – og med designfirmaets høje designkvalitet og byggekvalitet ved du, at dit Audo boligtilbehør kan holde en livstid. Se nogle udpluk herunder, eller udforsk hele sortimentet her!
ECHASSE

ECHASSE

Therese Rand 
KØB HER
PEPE MIRROR

PEPE MIRROR

Studio Pepe
KØB HER
KUBUS

KUBUS

Mogens Lassen
KØB HER
INTERCONNECT

INTERCONNECT

Colin King
KØB HER