Badeværelseslamper

LAMPER TIL BADEVÆRELSET
Badeværelset er vores luksuriøse frirum, der kræver badeværelseslamper med den rette belysning. I vort udvalg finder du de rette badeværelseslamper, der kan omdanne dit badeværelse til et afslappende og funktionelt wellnessområde samtidig med, at du har den rette belysning ved spejlet. Badeværelseslamper er måske det sidste vi prioriterer, når vi tænker belysning i vort hjem. Belysningen ved spejlet er ofte utilstrækkelig og måske det eneste lys i badeværelset. Et godt tip er at undgå lys over spejlet, som kaster et stærkt lys over din pande og danner skygger. En badeværelseslampe monteret i øjenhøjde på hver side af spejlet giver derimod den helt rette belysning til kvinder, der lægger makeup eller til mænd, der skal barbere sig. Spotlys kan være meget dekorative som badeværelseslamper, idet de kan "fylde" badeværelset på en meget dekorativ måde. Samtidig skal lampen give den rette belysning, så du kan se klart og færdes i sikkerhed - og samtidig klæde dit badeværelse med sit design


<!---ice cube--->

Ice Cube Classic væg- og loftlampe i kobber fra Fabbian er en stilren, flot, klassisk og enkel lampe, der passer til et hvert rum og vil også se flot ud på det moderne badeværelse. Den er produceret i presset krystal og metal armatur.


<!---ic cw1--->

IC W/C Væg- og loftlampe fra Flos er et studie i balance. Designeren Michael Anastassiades så et videoklip af en jonglør, der med stor dygtighed snurrede et sæt kugler på sine arme og fingerspidser. Da kuglerne pludselig lå helt stille, ønskede Michael Anastassiades at fange dette magiske øjeblik og resultatet blev denne elegante lampe. Meget smuk – også på det ældre eller klassiske badeværelse.


<!---metropolis--->

Et eksempel herpå kunne være denne Metropoli væg- og loftlampe fra Luceplan. Meget enkel i sin fremtoning – men alligevel elegant. En trykstøbt aluminiumsramme danner et diffust og behageligt lys.


Men en badeværelseslampe skal først og fremmest være beskyttet mod vand og em. Sikkerheden er naturligvis prioriteret højst. Kort kan det siges, at du må bruge alle lamper 60 cm fra badekaret og 120 cm fra brusehovedet. Læs om vores guide til IP tætheder her.

Du er meget velkommen til at se andre spændende produkter i vores sortiment, som f.eks. vores

Stuelamper Lamper til børneværelset Udendørslamper Spotlamper Kontorlamper Entrélamper Standerlamper Spisebordslamper Soveværelseslamper Reollamper


Se vort store udvalg af badeværelseslamper her