Badeværelseslamper

LAMPER TIL BADEVÆRELSETBadeværelset er vores luksuriøse frirum, der kræver badeværelseslamper med den rette belysning. I vort udvalg finder du de rette badeværelseslamper, der kan omdanne dit badeværelse til et afslappende og funktionelt wellnessområde samtidig med, at du har den rette belysning ved spejlet. Badeværelseslamper er måske det sidste vi prioriterer, når vi tænker belysning i vort hjem. Belysningen ved spejlet er ofte utilstrækkelig og måske det eneste lys i badeværelset. Et godt tip er at undgå lys over spejlet, som kaster et stærkt lys over din pande og danner skygger. En badeværelseslampe monteret i øjenhøjde på hver side af spejlet giver derimod den helt rette belysning til kvinder, der lægger makeup eller til mænd, der skal barbere sig. Spotlys kan være meget dekorative som badeværelseslamper, idet de kan "fylde" badeværelset på en meget dekorativ måde. Samtidig skal lampen give den rette belysning, så du kan se klart og færdes i sikkerhed - og samtidig klæde dit badeværelse med sit design


Gesina Loftlampe Alu fra Arcchio er et enkelt og yderst elegant design, der gør, at den kan passe ind i enhver indretningsstil, hvor den ubesværet blender flot ind i resten af miljøet. Loftlampen består af tre cylindriskformede enheder, hvori den midterste er en solid base, der fastgøres på loftet, hvor de to andre indeholder lyskilder, som kan justeres i de ønskede retninger. Lampen er fremstillet i aluminium med et børstet finish, der giver den et eksklusivt og moderne udtryk, der giver badeværelset et ekstra touch. Lyskilderne er desuden dæmpebare, og du kan derfor kontrollere lysintensiteten alt efter dit behov og humør.
Se Gesina i flere flotte farver her
Kyron Loftlampe Black fra Lindby er et kunststykke såvel som en lampe, og derfor får du med dette design både en funktionel lyskilde og et dekorativt indretningselement til dit badeværelse. Kyron er fremstillet i aluminium med et matsort finish, hvilket giver den et eksklusivt og moderne look, der klæder de fleste indretningsstile. Lampens smukke aluminiumsbuer formår også at skabe blikfang, der får dine gæster til at kigge beundrende op imod loftet. Lampen har integreret LED lys, der er skjult bag en hvid silikonekant, der gør, at lyset bliver spredt på en behagelig, blændfri og blød måde rundt i hele rummet. Desuden kan lampen også dæmpes i tre trin ved brug af en konventionel klikkontakt, således at du kan justere lysintensiteten, alt efter om du har behov for klar eller hyggelig belysning på badeværelset.
Se Kyron serien her
IC C/W Væg- og loftlampe fra Flos er et studie i balance. Designeren Michael Anastassiades så et videoklip af en jonglør, der med stor dygtighed snurrede et sæt kugler på sine arme og fingerspidser. Da kuglerne pludselig lå helt stille, ønskede Michael Anastassiades at fange dette magiske øjeblik og resultatet blev denne elegante lampe. Meget smuk – også på det ældre eller klassiske badeværelse.
Se IC lamperne her
Ice Cube Classic væg- og loftlampe i kobber fra Fabbian er en stilren, flot, klassisk og enkel lampe, der passer til et hvert rum og vil også se flot ud på det moderne badeværelse. Den er produceret i presset krystal og metal armatur.
Se Ice Cube serien her
Mahdi Væglampe Opal/Chrome fra mærket Arcchio er indbegrebet af enkelthed og elegance i en lampe. Lampen har et klassisk og tidløst udtryk, der kan blende ind i enhver indretningsstil – lige fra de traditionelle til de moderne. Mahdi består af en nydelig blank metalbase i en krom farve, der monteres direkte på væggen, og en udsøgt opalglaslampeskærm, der spreder et klart, varmhvidt og blændfrit lys, som sætter en hyggelig og varm stemning på badeværelset. Desuden kan lampeskærmen også roteres rundt, så du kan placere lyskilden i de retninger, hvor du ønsker det gode lys, som samtidig er dæmpbart, således at du selv kan justere lyset efter dit behov og humør.
Se Mahdi her
Et eksempel herpå kunne være denne Metropoli væg- og loftlampe fra Luceplan. Meget enkel i sin fremtoning – men alligevel elegant. En trykstøbt aluminiumsramme danner et diffust og behageligt lys.
Se Metropoli væg- og loftlampen her


Men en badeværelseslampe skal først og fremmest være beskyttet mod vand og em. Sikkerheden er naturligvis prioriteret højst. Kort kan det siges, at du må bruge alle lamper 60 cm fra badekaret og 120 cm fra brusehovedet. Læs om vores guide til IP tætheder her.

Se flere badeværelseslamper her