Bedlamper - Lamperne til din have og indkørsel

Endelig er det blevet forår, og vi skal ud og nyde vores have igen efter en lang vinter indenfor, og måske skal der ske noget nyt? Når man indretter have og indkørsel, er valget af fliser og planter selvfølgelig meget vigtigt, men her hos Lampemesteren mener vi selvfølgelig, at valget af lamper er det måske allervigtigste valg du skal tage, når du indretter dit uderum! I artiklen her har vi samlet en masse inspiration til bedlamperne.

Først og fremmest skal vi lige have styr på begreberne! På vores shop vil du falde over flere ord, som rent faktisk dækker over det samme: Pullert, standerlampe og bed-lampe er det samme, nemlig en lampe som placeres i jorden. Om det så er have, indkørsel eller bed den skal stå i, er op til dig.

Hvis du bare gerne vil se vores udendørslamper, kan du finde dem lige her.

Ellers læs med, og bliv inspireret til lige netop dit uderum.

Toldbod 155 Pullert fra Louis Poulsen A/S

Toldbod 155 Pullert fra Louis Poulsen A/S

Toldbodlampen i pullertudgaven er en smuk og meget klassisk udendørslampe i det kendte Toldbod-design. Den første Toldbod – 290 – blev designet af Louis Poulsen A/S i 1983, og i 2006 fulgte 155-modellen og i 2009 120-modellen. Designet af baseret på Poul Henningsens ellipse reflektor.

Toldbod bedlampen vil se helt fantastisk ud i en indkørsel med flere på hver side, men kan også sagtens stå alene i et bed i haven. I Toldbod udendørsserien findes også væglamper, så lamperne i bedet kan matche dem ved siden af hoveddøren fx.

Toldbod 155 pullert kommer i sort og alu og vil se helt fantastisk ud i enhver have eller indkørsel.

Se dem lige her.
Samson Pullert fra David Super-Light A/S

Samson Pullert fra David Super-Light A/S

Danske David Super-Light A/S designer klassiske og smukke udendørslamper. Designet og produceret i Danmark, og lamper, som kan klare alt slags vejr! Der er mange forskellige modeller at vælge imellem, afhængig af hvilken stil du er til? En klassisk Samson Mini Pullert vil passe perfekt ind i de fleste indkørsler og bed, men måske en Mike., Thomas eller Felix lampe er mere dig?

Du kan i hvert fald se alle bedlamperne og de andre udendørslamper fra David Super-Light lige her!
Cube Stand fra LIGHT-POINT

Cube Stand fra LIGHT-POINT

Cube er en meget populær lampe, som kommer i et væld af udgaver, og selvfølgelig også en til udendørs brug! Pullerten fra danske LIGHT-POINT med det kendte Cube design er en utrolig smuk og lækker lampe, som giver et stiligt look og et godt lys. Pullerten kommer i sort, hvid og sølv og der findes også en vægmodel, så du med Cube også kan få et ensartet look i din have eller indkørsel.

Cube vil passe smukt ind til et minimalistisk nybyggerhus, hvor den slanke og elegante lampe virkelig vil komme til sin ret, men Cube vil selvfølgelig også passe ind hos et væld af andre stilarter.

Find alle Cube Bedlamperne her.


Rørhat fra LIGHT-POINT

Rørhat fra LIGHT-POINT

En anden skøn udendørs lampe er Rørhat .! Rørhat er ligeledes fra LIGHT-POINT, og her er det samme lampe både til væg og jord/bed/fliser, her skal du blot tilkøbe en stander, som Rørhat kan monteres på. Her kan du virkeligt få et klassisk og ensartet look, som vil pryde både have og indkørsel.

Rørhat har et godt og behageligt nedadrettet lys, og kommer i et stort antal forskellige variationer, afhængig af hvad stilen er. Rørhat vil grundet dens runde former, passe super godt til et ældre byhus eller måske en gårdplads på en landejendom. Dog vil vi mene, at lige meget hvor den placeres, vil det se super godt ud og give et smukt uderum.

Find Rørhat lamperne her.


Eggy Pop fra Cph Lighting

Eggy Pop fra Cph Lighting

Skal det være totalt anderledes og skørt? Så skal du investere i en Eggy Pop udendørs lampe! Med din næsten futuristiske look, er Eggy Pop blevet en meget populær lampe, som efterhånden ligger i mange haver og bed. Eggy Pop giver et rigtigt godt lys, og kan placeres alene eller sammen i små grupper. En sjov og hyggelig løsning, som helt sikkert vil give noget snak over hækken.

Find Eggy Pop her.
Vi håber du blev inspireret til både bed og indkørsel her i artiklen, og at du føler dig bedre rustet til måske at opgradere din udebelysning her til foråret. Når lamperne er installeret, er der jo bare tilbage at sætte sig godt til rette i stolen og nyde et lille glas, mens du beundrer dine nye skønne lamper.

Se alternative bedlamper her

God fornøjelse.