Black Friday 2023 hos Lampemesteren.dk

Har du tilmeldt dig vores kundeklub? Du får alle fordelene til Black Friday!Vi begynder at nærme os Black Friday. Hvis du vil være opdatereret på alle vores lækre tilbud, så skal du følge med her eller tilmelde dig vores kundeklub. Der vil du også altid være blandt de første, der får alle tilbuddene! Black Friday er d. 24. november 2023, og der kommer masser af gode tilbud! Til Black Friday vil du som minimum kunne spare 15 % på designerlamper hos Lampemesteren. Vi vil have rabatter helt op til 50 %, så det er bare med at slå til, hvis du skal have et godt tilbud med på vejen!


Prøv lykken i vores drop-game, og vind din kurv!

Som medlem i vores kundeklub får du også... • Tilbud, man kun får her
 • Skønne kampagner
 • Interessante blogindlæg
 • Info om alle lækre designnyheder før alle andre
 • Viden om, hvad der trender lige nu
 • Kendskab til de kendte gamle designere
 • Fede konkurrencer og meget, meget mere...

  Du vil til enhver tid kunne afmelde dig nyhedsbrevet igen.

 • Black Friday-tilbud

  Traditionen tro finder du naturligvis et kæmpestort udvalg af tilbud på Black Friday. Leder du efter en bestemt designerlampe, udendørsbelysning til haven eller en børnelampe? Du finder det hele hos Lampemesteren – også på denne store tilbudsdag.

  Men hvordan opstod denne dag, og hvornår kom den egentlig til Danmark? Du finder svarene på disse og mange flere spørgsmål nedenfor.

  Hvad er Black Friday?

  Det er en dag – og altid den samme dag hvert år – hvor butikker og online webshops holder en særlig udsalgsdag. En dag med meget markante tilbud og netop derfor er dagen blevet enorm populær.

  Traditionen startede i USA og opstod som en indkøbsdag der dels skulle indvie julehandlen og som dels skulle tilskynde til shopping efter en veloverstået Thanksgiving. De mange gode tilbud skulle fange forbrugerne og det gjorde de i særdeleshed også. For dagen er kæmpestort i USA! Nogle ansatte har endda fri på dagen, mens andre bruger de tidlige morgentimer inden arbejde til at stå i kø foran butikker. Ingen vil gå glip af de vilde tilbud – og det vil du sandsynligvis heller ikke. Med tilmelding til Lampemesterens nyhedsbrev er du sikret info om de mange tilbud du kan glæde dig til indtil selve dagen.

  Black Friday Lampe Udsalg

  På den store shoppingsdag finder du selvfølgelig også designerlamper på tilbud. Hos Lampemesteren har vi afholdt Black Friday i flere år. I år fortsætter vi den årlige tilbudsfest og giver dig fantastiske Black Friday lamper til en knivskarp pris! At finde den helt perfekte lampe – både til indenfor såvel som udenfor – er svært. Til gengæld er den rette lampe et statement pieces som du kan have for evigt. Men hvorfor ikke spare nogle penge på den? Det allerbedste er helt sikkert et fantastisk design som du kan elske for evigt og som du samtidig har betalt mindre for.
  I 2015 slog dagen alle rekorder i Danmark. Målt på antallet af korttransaktioner blev det den største shoppingdag nogensinde. Det siger noget om dagens format og de tilbud, man kun finder på denne særlige dag. Selvom dagen stammer fra USA, hvor den har haft en hidtil uset succes, er den også blevet taget rigtig godt imod i Danmark. Shoppingdagens succes i Danmark skyldes det store udvalg og de mange gode tilbud. Du finder alt på udsalg, lige fra frysere til hundetøj og selvfølgelig belysning. Du finder et væld af pendler, bordlamper, gulvlamper, væglamper og udendørsbelysning hos Lampemesteren.

  Shop Black Friday-belysning hos Lampemesteren og vær med til årets største shoppingfest!