Børnelamper

BØRNELAMPER TIL DET HYGGELIGE VÆRELSE

Står du og skal dekorere et børneværelse – måske helt fra bunden – og savner noget inspiration? Vi har mange børneværelseslamper, der kan følge dit barn helt fra baby og mange år frem. Fra de supersjove lamper til de mindre børn til de mere elegante, som det større barn vil sætte pris på. De små ønsker et værelse, der er helt deres eget og som afspejler deres personlighed – bordlampen, som de kan tegne ved og lampen, med det dæmpede lys, som giver ro og sikkerhed om natten, når trolde og uhyrer truer med at invadere børneværelset.Mr. Maria – lamper til de mindste

Mr. Maria – lamper til de mindste

De fantastiske børnelamper fra Mr. Maria, passer perfekt ind i børnenes legende univers. De karakteristiske lamper er inspireret af figurer, som børn allerede er bekendte med i en tidlig alder – heriblandt løven, kaninen, elefanten og naturligvis bamsen.

Især de små ’First Light’ lamper, er helt fantastiske lamper til de helt små. Lamperne i BPA-fri silikone, er bløde at røre ved og samtidig lette, så man let kan håndteres – uanset om man er lille eller stor. Med et genopladeligt LED-modul kan lampen bruges overalt. Den holder 24-100 timer på en opladning, afhængig af hvilken lysstyrke du vælger at bruge.

Se hele udvalget af børnelamper fra Mr. Maria her
Ferm living – Bedårende væglamper i træ

Ferm living – Bedårende væglamper i træ

Væglamperne fra Ferm Living skaber hygge og lys på børnenes værelser. Læs i yndlingsbogen under den dekorative luftballon eller fald til ro i skæret fra en svævende sky. Det rene og klassiske udtryk passer ind på ethvert værelse, hvor de simple silhuetter sætter præg på indretningen.

Se de charmerende børnelamper fra Ferm Living her
Goodnight Light – Decoupage lamper i metal

Goodnight Light – Decoupage lamper i metal

Til det moderne barns værelse har Goodnight Light en lang række dekorative væglamper. Lamperne omfavner de moderne tendensers simple og rene linjer kombineret med motiver, der refererer til det nostalgiske.

Vælg mellem søde kaniner og elegante muslinger til pigeværelset; Eller måske seje panter eller et flot sejlskib til drengeværelset. Motiverne er tegnet i hånden og fremstillet i stærk metal. Med lyskilden placeret bag på lampen, fremhæves motivet i en smuk silhuet og sender et behageligt blødt lys langs væggen og ud i værelset.

Se de smukke væglamper fra Goodnight Light her
Sjove og fantasifulde børnelamper fra Seletti

Sjove og fantasifulde børnelamper fra Seletti

Fra Selettis sjove og kunstneriske univers, finder du også lamper til de små. Det legende design er altid et hit hos både børn og voksne. De karakteristiske lamper giver personlighed til enhver indretning, sammen med en effektfuld belysning.

Især lamperne designet af Marcantonio Raimondi Malerba giver et smil på læben – uanset om man er til den seje robot eller til dyreverdenen. Fælles for de fremtrædende motiver er den hvide overflade, der bringer et minimalistisk og sofistikeret touch til ethvert rum.

Se de fornøjelige børnelamper fra Seletti her
Se vores store udvalg af børnelamper herDu er altid velkommen til at se andre spændende produkter i vores sortiment, som f.eks. vores
Stuelamper Udendørslamper Spotlamper Kontorlamper Entrélamper Standerlamper Spisebordslamper Badeværelseslamper Soveværelseslamper Reollamper