Coolicon Pendler

Coolicon lampeskærmen blev første gang produceret i London i 1933 – samme år som det velkendt ‘Underground Map’ blev designet, for at skabe overblik over det omfattende undergrundssystem i London. Den fælles historie, samt pendlens optræden i Londons Undergrund, har inspireret  Coolicon Lighting til en Underground-version af den industrielle lampe. hvor det velkendte undergrundskort vises indeni lampeskærmen.

Med en pendel fra Coolicon Lighting, får du et fantastisk lys over dit spisebord eller over arbejdsområdet på kontoret, såvel som i køkkenet. De klassiske metalskærme bidrager med en personlig touch i den minimalistiske indretning og fungerer som en farverig kontrast til de hvide vægge. Med en farvepalette der omfavner både lampens arv og nutidens tendenser, opnår Coolicon lampeskærmen en harmoniske udtryk, i form af en lampe der er både klassisk og moderne. Find den farve der bedst passer ind i din indretning nedenfor, hvor du også finder lampen i to forskellige størrelser.

Læs om hvordan Coolicon produceres her!
Viser 36 ud af 49 produkter
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.