Demo-lamper

DEMO-LAMPER

En Demo-lampe er et tilbud til dig, der ønsker at gøre en god handel – en demovare er altid testet og vi garanterer derfor at produktet fungerer og er i god stand


Vores demovarer er produkter, som vi ikke længere kan sælge som ”nye” varer, af forskellige årsager. Oftest sælges et produkt som en demovare, fordi den har været anvendt til udstilling i en af vores butikker, eller fordi den originale emballage ikke medfølger (lampen har ikke været i brug). Derudover kan der være undtagelser, hvor produktet har et mindre hul, en plet, en skævhed eller en mindre fejl, der let kan udbedres (eksempelvis med en reservedel eller en ny ledning). Hvis andet ikke er angivet, er varen i god stand.

DEMO lamper der altid virker

DEMO-varer er altid testet; vi garanterer derfor at de fungerer og er i god stand. Der kan være tale om enkelte brugsspor på lampen og den originale emballage medfølger som udgangspunkt ikke. Efterspørgslen på demo-lamper er stor, så du skal være hurtig på tasterne for at sikre dig et demo-produkt. Lampen bliver naturligvis pakket forsvarligt ind inden den sendes. På samme måde som vi pakker og sender vores øvrige varer.

Det gælder om at være hurtig

Ofte har vi kun én enkelt eller to på lager og det er derfor ikke muligt at bestille flere demoprodukter end den mængde vi har. Har du spørgsmål til produktet, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

SE DET AKTUELLE UDVALG AF DEMO LAMPER HER