Diesel Living with Lodes Lamper

Fra rock til pop... fra afslappet til vintage og fra grafik til kunst. Successful Living fra Diesel er en helt ny kollektion af lamper, der taler mange forskellige sprog og fortæller forskellige historier samt udtrykker en umiskendelig stil. Diesel livsstilen er ironisk, ukonventionel, sjov, kreative og med en "brændende" intensitet. Diesel er ikke kun påklædning, det er også en indstilling, væremåde og/eller livsstil både med møbler og i vores regi belysning i mange varianter og facetter. Et nyt eventyr starter her og lader dig tilpasse dit personlige rum, på en måde der hæver sig  over klichéerne og bringer din personlighed frem i lyset. Hård som metal, blød som stof, slank som et lysende bur, skinnende som forkromet glas, men altid unikt og anderledes... Successful Living from Diesel with Lodes er klar til at banke normerne ned fra deres spinkle piedestal med en damphammer.
Viser 31 ud af 31 produkter

Mere om Diesel living with Lodes

I 2009 underskrev Lodes en partnerskabsaftale med Diesel og projektet "Home Collection" var skabt – et projekt som skulle handle om boligindretning og afslappet livsstil.

Dette partnerskab gav Lodes mulighed for at udforske en ny livsstil og nye møbleringstendenser gennem en kollektion designet af Diesel: "Diesel Living with Lodes".

Diesel / Lodes kollektionen taler forskellige sprog - fra rock til pop, over industrielt design og vintage til grafik og ikke mindst kunst -  Alt sammen for at illustrere den fede Diesel-livsstil kendt fra deres cool og rockede tøjdesign.
Ironisk, aggressivt, eklektisk, smukt - samlingen indeholder over 40 forskellige lampemodeller, alle i forskellige former, materialer og anvendelsesmulighed, som gør det muligt at anvende dem både hjemme og i offentlige sammenhænge.

Kollektion er noget helt nyt på lampescenen, og med en masse nye materialer i spil, er barren sat højt for et fantastisk og innovativt fremtidigt samarbejde mellem Diesel og Lodes.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.