Diesel Living with Lodes

Fra rock til pop... fra afslappet til vintage og fra grafik til kunst.

Successful Living fra Diesel er en helt ny kollektion af lamper, der taler mange forskellige sprog og fortæller forskellige historier samt udtrykker en umiskendelig stil

Diesel livsstilen er ironisk, ukonventionel, sjov, kreative og med en "brændende" intensitet.

Diesel er ikke kun påklædning, det er også en indstilling, væremåde og/eller livsstil både med møbler og i vores regi belysning i mange varianter og facetter.

Et nyt eventyr starter her og lader dig tilpasse dit personlige rum, på en måde der hæver sig  over klichéerne og bringer din personlighed frem i lyset.

Hård som metal, blød som stof, slank som et lysende bur, skinnende som forkromet glas, men altid unikt og anderledes...

Successful Living from Diesel with Foscarini er klar til at banke normerne ned fra deres spinkle piedestal med en damphammer.
Viser 20 ud af 20 produkter

Mere om Diesel with Foscarini

I 2009 underskrev Foscarini en partnerskabsaftale med Diesel og projektet "Home Collection" var skabt – et projekt som skulle handle om boligindretning og afslappet livsstil.

Dette partnerskab gav Foscarini mulighed for at udforske en ny livsstil og nye møbleringstendenser gennem en kollektion designet af Diesel: "Diesel Living with Foscarini".

Diesel / Foscarini kollektionen taler forskellige sprog - fra rock til pop, over industrielt design og vintage til grafik og ikke mindst kunst -  Alt sammen for at illustrere den fede Diesel-livsstil kendt fra deres cool og rockede tøjdesign.
Ironisk, aggressivt, eklektisk, smukt - samlingen indeholder over 40 forskellige lampemodeller, alle i forskellige former, materialer og anvendelsesmulighed, som gør det muligt at anvende dem både hjemme og i offentlige sammenhænge.

Kollektion er noget helt nyt på lampescenen, og med en masse nye materialer i spil, er barren sat højt for et fantastisk og innovativt fremtidigt samarbejde mellem Diesel og Foscarini.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.