Muuto E27

De helt simple fatninger i forskellige farver fra Muuto har virksomheden meget beskrivende kaldt for E27. I pendlen sættes nemt og enkelt en E27 pærer i og lampen er komplet.

Pendlerne kan bruges enkeltvis eller flere kan samles på en krog og dermed give indtryk af at være en hel lampe med flere lyskilder. Hvordan du vælger at sammensætte dine E27-pendler er helt op til dig. Muuto har virkelig skabt en moderne pendel som følger tidens efterspørgsel på produkter du selv kan skræddersy efter behov.

Sæt forskellige farver sammen for et kreativt og sjovt udtryk eller hold flere af pendlerne i samme farve og tilføj derved en kontrastnuance til den lyse og nordiske indretning. Fatningen er produceret i silikone og bidrager til det simple men innovative udtryk.

E27-serien fås i hele 18 farver. Vis hvem du er og indret personligt ved at vælge den eller de farver som passer til dig og dit hjem.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.