Flos - En verden af italiensk design

FLOS - EN VERDEN AF ITALIENSKE LAMPER
Flos blev stiftet i 1962 af Dino Gavina og Cesare Cassina i Merano Italien, hvor hovedkvarteret i dag ligger i Bovezzo i Italien. Siden begyndelsen har de produceret en perlerække af klassiske lamper, som i dag fortsat er i produktion, og med et stort udvalg af forskellige bordlamper, væglamper, pendler, standerlamper og udendørs lamper formår de at udfylde ethvert behov og tilpasse enhver stil i både det private og offentlige rum. Flos har siden starten været kendetegnet for deres unikke tilgang til lamper, design og produktion med et fokus på høj kvalitet og enestående håndværk. Brødrene Achille Castiglioni og Pier Giacomo Castiglioni står bag en stor del af Flos’ nøje udvalgte sortiment, og netop deres designs er utvivlsomt nogle af de mest berømte og succesfulde inden for industrielt design.
Jasper Morrison er den talentfulde designer bag Glo-Ball, som er et af de mest populære designs fra Flos, og som navnet antyder, så minder den i høj grad om en bold, der lyser. Lampen består af en nydelig mundblæst opalglasskærm, der sørger for at give et unikt, diffust, behageligt og blændfrit lys, som smukt oplyser omgivelserne. Lampens organiske, bløde form formår at lyse som en varm sol, uanset om du vælger Glo-Ball pendlen, loftlampen, bordlampen eller gulvlampen til din indretning. Den britiske designer er desuden mest kendt for at skabe designs med enkle former og et skarpt fokus på funktionaliteten, hvor han sørger for at lade materialerne komme til deres ret, hvilket i den grad også er tilfældet med Glo-Ball lamperne.

SMUKKE LYSEKRONER FRA FLOS

Det italienske mærke Flos er kendte for at producere innovative, langtidsholdbare og ikke mindst æstetiske kvalitetsprodukter i samarbejde med nogle af de mest banebrydende designere fra hele verden.
I dette ekstraordinære designsortiment findes Coordinates lysekronerne af Michael Anastassiades, som har formået at skabe et komplekst lyssystem bestående af krydsende horisontale og vertikale lysarmaturer, der skaber et moderne og eksklusivt design, der utvivlsomt vil skabe blikfang i din boligindretning. Pryd derfor dit hjem med en moderne, original og kreativ fortolkning af den traditionelle lysekrone og oplev en øjeblikkelig og ubesværet elegance i rummet, det pryder.
I samarbejde med den indflydelsesrige og erfarne italienske designer Gino Sarfatti skabte Flos i 1958 en serie af klassiske, elegante og tidløse lysekroner, der fortsat er ligeså populære, relevante og eftertragtede i indretningen på tværs af landegrænser og generationer både i dag som dengang. Disse ikoniske og skulpturelle 2097 lysekroner afspejler den traditionelle lysekrone med enten 30 eller 50 lyskilder, der formår at give rummet en god og behagelig rumbelysning foruden et elegant touch, der gør lampen særdeles bemærkelsesværdig i rummet.
Den prisbelønnede designer Patricia Urquiola og den innovative designvirksomhed Flos har samarbejdet om dette udsøgte og ekstraordinære design, som får dig til at stoppe op af ren beundring. Almendra lampen er et ambitiøst og unikt modulært lyssystem, som er resultatet af banebrydende teknologi kombineret med sublimt design, som du desuden kan forme præcis efter dine ønsker, dit humør eller specifikke behov. Med en Almendra lampe kan du pryde din indretning med et moderne, elegant og enestående design, som både fungerer som praktisk belysningskilde og dekorativt indretningselement, der helt sikkert vil fange dine gæsters opmærksomhed.

FLOS KLASSIKERE

Flos blev etableret i 1962 af Dino Gavina og Cesare Cassina og kunne derfor i 2022 stolt fejre 60-års jubilæum. Siden begyndelsen har de vedligeholdt deres produktion af klassiske og ikoniske lamper, hvor en stor del fortsat er i produktion den dag i dag.
265 Væglampe

265 Væglampe

By Paolo-rizzatto
KØB HER
ARCO Gulvlampe

ARCO Gulvlampe

By Achille Castiglioni
KØB HER
GATTO Bordlampe

GATTO Bordlampe

By Achille & Pier Giacomo Castiglioni
KØB HER
BIAGIO Bordlampe

BIAGIO Bordlampe

By Tobi Scarpa
KØB HER

FLOS UDENDØR LAMPER

Forkæl også dine udearealer med en Flos lampe i høj kvalitet inden for design, kvalitet og produktion.
BELLHOP

BELLHOP

By Edward Barber & Jay Osgerby
KØB HER
CAMOUFLAGE

CAMOUFLAGE

By Pierro Lissoni
KØB HER