Fritz Hansen Lampeskærme & Tilbehør

Hos Lampemesteren forhandler vi et hav af Fritz Hansen lamper – og da vi ved, hvor glade folk, der ejer en Fritz Hansen lampe, er for deres Fritz Hansen lampe, sørger vi altid for at have et stort udvalg af reservedele. Herunder kan du finde alt fra forskellige skærme til baldakiner, ledninger og et helt pendel kit, så du kan få din Caravaggio Pendel op at hænge igen!

Fritz Hansen Reservedele

Har din elskede Fritz Hansen lampe været udsat for et uheld, skal du ikke være fortvivlet eller bange. Her hos Lampemesteren forhandler vi diverse reservedele til netop Fritz Hansen lamper, da vi ved, at det er lamper, der er værd at passe på.

Mangler du en ny ledning til din Caravaggio, en afbryder til din Kaiser Idell 6631T eller måske et nyt glas til din Bulb Fiction P1, så kan du finde det her! Vi fører et bredt udvalg – og finder du ikke præcist det, du mangler, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores kundeservice!  
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.