Har du set vores store udvalg af Louis Poulsen hos Lampemesteren?

Den danske belysningsvirksomhed, Louis Poulsen, blev grundlagt i 1874 og har siden da været tro mod den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion.

Ved køb af et Louis Poulsen produkt, kan man som forbruger forvente passioneret håndværk, der udstråler lys af høj kvalitet. Deres produkter er en fryd for øjet samtidig med, at de skaber et smukt lys i hjemmet, i restauranten eller i det offentlige rum.

Louis Poulsen har igennem tiden samarbejdet med mange af de store og velkendte designere, såsom Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Louise Campbell og mange andre talentfulde designere. De har alle været med til at skabe og designe det, som Louis Poulsen er i dag.  

Du kan købe Louis Poulsen her, og vi har hele deres store og elegante udvalg af unikke og klassiske lamper på shoppen.

PH familien

PH familien

Designeren Poul Henningsen er kendt for PH-serien og treskærmssystemet, som er designet til at forme lyset helt optimalt. PH-serien er fortsat blandt en af bestsellerne ved Louis Poulsen og det er en serie, som bliver ved med at forny sig. Blandt andet har PH 5 lige haft 60 års jubilæum, hvilket blev fejret med at skabe en version af den populære lampe i den samme farvepalette, som den nye PH 5 mini.

Du kan se og købe alle PH-lamperne her.
AJ-lampen

AJ-lampen

AJ lamperne er designet af Arne Jacobsen til SAS Royal Hotel i København i 1960, og dens design er baseret på geometriske former, hvor lampen fokuserer lyset, der hvor der er behov for det. AJ-lampens unikke linjer, skærmens volume og det runde hul i foden giver lampen et udpræget skulpturelt design, som er yderst populært hele verden over. Louis Poulsen har givet AJ-familien en stor og flot farvepalette, som er nøje udvalgt og tæt knyttet til Arne Jacobsens eget univers.  


Toldbod

Toldbod 120 serien er designet med filosofien om, at jo mere enkelt et design er, jo større er fleksibiliteten. Toldbod blev oprindeligt designet i 1982, og er siden da blevet re-designet, baseret på pendlernes forgængere. Nu er Toldbod 120 kommet med en blødere side, og fås nu i et stort udvalg af sofistikerede nye farver, som giver Toldbod en endnu mere alsidig profil, der matcher den moderne æstetik og følger tidens designtrends.
Yuh

Yuh

Yuh-serien består af en bordlampe, en gulvlampe og en væglampe, som fås i farverne sort og hvid. Lampens vigtigste karakteristika er, at den er personlig. Det er nemlig en lampe, som er skabt til dig! Lampen er fleksibel, og kan både kan drejes, hæves og sænkes, mens den giver lys og skaber stemning i rummet. Se hele den flotte lampeserie her.
Nyheder, nyheder, nyheder

Louis Poulsen er et brand, som formår at forny sig hele tiden, hvilket ses igennem deres nyheder. Du kan blandt andet få fingrene i Louis Poulsens helt nye Panthella MINI bordlampe i krom, som genspejler sine omgivelser og giver liv samt elegance til hele rummet.
Cirque-pendlen er nu blevet lanceret i gråtoner hvilket gør, at der er mere fokus på lampens flotte former. De grå farver giver Cirque pendlen et mere diskret og indbydende look, mens den stadig udsender et smukt, stemningsfuldt og blødt lys ud til dens omgivelser.
NJP er en velkendt og futuristisk lampeserie, som nu er blevet udvidet med en blødere version i en flot lys aluminiumsgrå farve, hvilket gør den velegnet til en moderne indretning. NJP lampen er fleksibel og handy fra start til slut.
Se hele Louis Poulsens skønne produktsortiment her.