Indret til budget med Lampemesterens mange Værdi for Pengene lamper!INDRET TIL BUDGET MED LAMPEMESTERENS MANGE VÆRDI FOR PENGENE LAMPER!
Forestil dig, at du netop har købt dit drømmehus, og forestil dig, at du nu skal indrette dette hjem med designerlys fra top til tå. Nu tænker du nok, at det lyder dyrt – men det behøver det faktisk slet, slet ikke at være. I Lampemesterens Værdi for Pengene sortiment finder du alt fra små indbygningsspots til store imponerende lysekroner – og vi har forsøgt at komme omkring et helt hjems lysbehov udelukkende med lamper fra netop dette segment. Kom med, og tag med os rundt på en fantasirundvisning i et tænkt hjem. Vi er sikre på, at du finder inspirationen til dit næste indretningsprojekt!

Indkørslen
Du nærmer dig huset, og grusvejen knitrer under bilens dæk – en korridor af lys tænder langs indkørslen, og du bliver mødt af den første lampe på den store rundvisning af vores fantasi-hjem. Tekiro havelampen med sensor fra Lucande byder dig varmt velkommen, og langs vejen tænder en række af 60 centimeters høje havelamper i taktfaste slag. Den smukke industrielle og minimalistiske form står trygt, stringent og tungt med faste mellemrum, og den atypiske betonbase bliver belyst af et lunt lys, der undslipper og spreder sig i de lysegrønne løvblade på allé-træerne langs indkørslen.

Håndbremsen trækkes og du stiger ud – et hav af Haukur solcelle-lamper fra Lindby sikrer, at du ikke træder direkte ud i en vandpyt, da ambient lys fra de små opaliserede spydlamper spreder sig i hele gårdspladsen. Blikket bliver ledet mod døren, og i en korridor af de små runde lysende kugler går du op til døren. Som du træder på fliserne foran døren, aktiverer du en sidste sensorlampe, og den elegante lille Yolena LED lampe fra Arcchio tænder, og den nedadrettede lyskegle lander på dørmåtten, hvis eksistens du subtilt bliver påmindet om.

Se flere udendørslamper med sensor her

Entréen
Med friskaftørrede sko træder du indover dørkarmen – og din hånd med dinglende bilnøgler finder naturligt sin vej til Zinialampens lille overflade. Gulvlampen fra Lindby står tændt, og giver entréen et blødt, behageligt lys – det er lunt, og giver hele lokalet en varm, indbydende aura. Du hænger din jakke og din hat på knagerækken, før du kigger op, og opdager den spændende ovenlyskombination.

En tændt Juliven fra Lindby hænger fra loftet, og sætter to streger under det diffuse og behagelige lys, der er anvendt i entréen – men lidt bag Juliven hænger en Brinja 2, sigtet mod knagerækken og døren. Nysgerrigheden overvinder, og du trykker på stikkontakten – et koldt og praktisk lys fylder entréen, og en lille smule snavs lader sig afsløre. Du kan ikke lade være med at tænke på, hvor smart spotbelysningen er, når der skal gøres rent – og at du nok hellere må tage skoende af, inden du træder helt ind.

Se flere spots på skinner her

Gangen
Entréen leder dig videre ind i gangen, hvorfra du nu står overfor et hav af muligheder. Køkken, stue, værelse? Gangen er aflang, og et elegant skær fra Angelina væglamperne fra Lucande, der hænger på den højre væg i en række langs længden af lokalet, får gangen til at føles længere, end den måske er.

Overfor den højre væg, der er delt ind i trekantede lyskegler fra de små Angelina-lamper hænger to litografier af en kunstner, som du helt sikkert kender for hans store betydning i kunstverdenen. Du bemærker den klare farvegengivelse, og hvordan de to litografier lyser op i gangen – og du bemærker den tynde streg, der hænger over billederne og kaster et blødt men præcist lys ned ad overfladen på den farverige kunst. Der er her tale om to Thibaud væglamper i nickel fra Lucande, der, i sin umiskendelige rendyrkede elegance, både kan peges mod kunstværket under sig, og op og give lokalet ambient lys. Du bestemmer dig for den første dør på højre.

Se alternative væglamper her!

Stuen
Du træder ind i stuen. Manegen hvori dagligdagens cirkus parkeres udenfor døren, og hyggen må indtræffe. Lokalet er indrettet med to sofaer, der centralt i rummet står på hver sin side af sofabordet, med en lænestol for den ene bordende og et fjernsyn for den anden. Langs bagvæggen står en lav kommode, muligvis et genbrugsfund - i massiv olieret eg med fire-fem faste nipstingsindslag – og bag vitrineskabets låger er bøger, billeder og en enkelt flaske årgangssnaps udstillet.

Det første, der fanger øjnene, er fem lysende kugler, der hænger i øjenhøjde i lokalets hjørne. Hayley 5 fra Lucande fanger blikket, og måden hvorpå de hænger i skiftende højde skaber spænding og stemning i det ellers rolige lokale, der er præget af hyggebelysning.

Den næsten lysekroneagtige pendelklynge flankeres af en kontrasterende pendel-konstruktion over sofabordet – to Arcchio Marilena pendler i sort er peget mod bordfladen, og får uden tvivl lov at belyse både brætspil, tegninger og frugtskåle.

Læselys er der dog heller ikke mangel på – den smukke Viskan gulvlampe i sort fra Lindby læner sig indover den ene sofaryg, og indbyder dig til at finde en bog i reolen og sætte dig med en kop te. Det bløde diffuse lys bliver basislinjen i lokalet, og bliver kun understøttet af de øvrige hyggelamper, vi finder på kommoden – for gemt side om side med træfigurerne, nipsting og et enkelt kunststykke i ler fra billedkunsttimerne står både en Jinda bordlampe med blå skærm i træ fra Lucande og en Shivanja bordlampe i asketræ fra Lindby.

Køkkenet:
I løbet af rundvisningen bliver du brødflov, og du bevæger dig selvfølgelig ud i køkkenet, hvor man eksempelvis kan stå og hyggesnakke over en kop kaffe, lave lektier med børnene og naturligvis lave mad. Her kan Cosmina 4 Pendel Track Sort/Guld fra Arcchio tilbyde den helt perfekte hjemlige hygge og varme, hvor dens guldfarvede inderside spreder et gyldent skær, der sætter en indbydende og behagelig atmosfære, der fordeler sig i hele køkkenet.  

Uanset om du laver mad, hjælper med lektier eller bare hyggesnakker, så er belysningen i dit køkken yderst essentielt. Her er Marla Pendel Smoke fra Lindby et yderst oplagt valg. Lampen kan nemlig dæmpes, og du kan derfor tilpasse lysintensiteten efter dit behov, og her bliver lyset spredt gennem de transparente røgfarvede glaskugler, der smukt reflekterer omgivelserne. Marla er også et særdeles æstetisk design, som pynter utrolig flot i dit køkken.

Fleksibel belysning er også en lækker fordel i dit køkken, hvor Arnik Pendel L140 Nickel fra Lucande er et perfekt valg. Lampen har et moderne og eksklusivt look, der vil pryde over din køkkenø, hvor du også kan nyde godt af den fleksibilitet, da du selv kan hæve og sænke den efter behov for klar, behagelig og blændfri belysning. Lyset er desuden også dæmpbart, og du kan derfor justere de lækre lysstråler til både hygge, lektier og madlavning.  

Her kan du læse om alternative køkkenlamper

Spisestuen/Spisebordet:
I forlængelse af køkkenet træder du ind i spisestuen, hvor du øjeblikkeligt rammes af forestillinger om hvordan, du efter en lang dag kan samle familien over et måltid mad, hvor du tænder for din Elidan Pendel fra Lucande, som med sin gyldnefarvede inderside spreder et atmosfærisk skær, der emmer af varme, hygge og velbehag, hvilket gør den til det perfekte samlepunkt for dig og din familie. Samtidig er dens lysintensitet effektiv og direkte, så børnene også kan lave deres lektier ved spisebordet.

Så bliver det weekend, og I får gæster på besøg. Det hele udspiller sig i dit hoved; Du tænker øjeblikkeligt, at det her er vigtigt at have en hyggelig, behagelig samt effektiv belysning, som kan skabe en indbydende og festlig stemning. Lavinja Pendel Smart Home White/Chrome fra Lindby opfylder disse krav, da du ved brug af en app kan vælge mellem et hav af farver, og dermed selv bestemme lysets farve, så du kan få netop dét lys, som sætter prikken over i’et, hvad enten det er blåt, rødt eller naturligt varmhvidt.

Så om du samles med din familie eller dine venner over et dejligt måltid mad, til en hyggelig brætspilsaften eller i en mere festlig sammenhæng, så er belysningen over dit spisebord helt essentielt. Her kan Albiona 3 Pendel Black/White fra Arcchio også bidrage til at sætte den helt rigtige stemning og belysning i din spisestue. Lampen er nemlig dæmpbar, således at du kan tilpasse lyset efter forskellige omstændigheder. Desuden har lampen tre forskudte lysringe, der skaber en vidunderlig flot dynamik over dit spisebord, som er yderst dekorativt, og fanger dine gæsters opmærksomhed.

Her kan du læse om flere spisebordslamper

Badeværelset:
Ej at forglemme, så er du selvfølgelig på badeværelset i løbet af dagen af forskellige årsager, og uanset om det er morgen, middag eller aften, så er det vigtigt, at du har den helt rette belysning. Ønsker du en klar og behagelig belysning, så er Gesina Loftlampe Alu fra Arcchio et godt valg. Den indeholder nemlig to lyskilder, som, udover at være justerbare, også er dæmpbare, og du kan derfor justere lysintensiteten, og alt efter om du mangler en hyggelig og afslappet eller direkte og klar belysning, så kan du helt sikkert finde den passende lysstyrke. Det er i øvrigt guld værd, når du vågner om natten for at begå et toiletbesøg, så du ikke bliver helt angrebet af det kraftige lys.

Ønsker du en effektiv og klar belysning fordelt over hele badeværelset, kan du med fordel anvende en række Katerin Indbygningsspot White fra Arcchio. Det beskedne spot kan nemlig dæmpes, så du få den perfekte belysning. Den har et temperaturinterval på 3000 til 5700 Kelvin, således at den veksler mellem varmere og køligere lys – så alt efter om det er morgen, middag eller aften, kan du helt sikkert finde den perfekte indstilling.

Få inspiration til alternative badeværelseslamper her

Trappebelysning:
På rundvisningen render du ind i nogle trapper – og trapper er farlige, og derfor er din trappebelysning yderst vigtig for din sikkerhed. Indenfor kan LED paneler eller spots på skinner være en god løsning, hvor udendørstrappebelysningen kan være i form af udendørslamper med sensor eller bedlamper.

Til de små trin ude i haven eller ved entréen vil Jaano Udendørs Indbygningsvæglampe i antracite fra Lucande eller Lasca Indbygningsspot i sort fra Arcchio være et oplagt valg, da de spreder et nedadrettet, varmhvidt lys, som både skaber en indbydende og hyggelig atmosfære, og smukt oplyser de enkelte trappetrin, så du trygt kan sætte dine fødder.

Til trappen indenfor er der anvendt en række af Emina Væglamper i guld, som emmer af varme og hygge i kraft af den gyldne overflade og den lune belysning. Lampen udsender et diffust og behageligt lys, der spreder sig til hele trappen, da lyset skinner fra båden toppen og bunden af lampen. Desuden er den yderst æstetisk, og har en magisk effekt i rummet.

Se alternativ trappebelysning her

Børneværelset
Når mørket falder på, og børnene skal lægges i seng, er det vigtigt med en læselampe til godnathistorierne. Det har vi heldigvis tænkt på, og her kan du med fordel benytte dig af Christer Gulvlampe H150 Multi Color når du skal læse eventyr for de små. Lampen har et farverigt og legende design, der både skaber blikfang og en munter stemning, som gør sig helt perfekt på børneværelset, hvor det skaber glæde blandt børn og voksne.

Imens børnene leger, kan der gå mange timer - og her har vi valgt en loftlampe, så børnene frit kan lege uden risiko for at vælte en lyskilde. Her er Umma Loftlampe White fra Lindby, som er en skøn tilføjelse til børneværelset. Dens enkle design bliver ubesværet en del af loftet, hvor den udsender et blødt, behageligt og blændfrit lys, der kan oplyse hele rummet og samtidig dæmpes, så du løbende kan skrue op og ned lysintensiteten, alt efter om det er morgen, middag eller aften.

Se flere lamper til børneværelset her eller lige her!

Soveværelset
Du kommer ind i soveværelset, og kan snildt forestille dig vækkeuret, der ringer tidligt om morgenen – du er træt, og har lidt svært ved at vågne – og her har du helt sikkert brug for et dejligt, blødt og blændfrit lys til at vække dig. Med en Sebatin Loftlampe Grey/White/Nickel fra Lindby med en Kelvin på 3000 er du garanteret en blid og behagelig opvågning, og en god start på din dag.
Se alle Sebatin lamper her

Når du så er rullet ud af sengen, og bevæger dig henimod klædeskabet, kan det være en fordel for dig at have et mere fokuseret og klart lys, så du har et bedre overblik over hvilke ting, du skal have fat i, og så du ikke bytter rundt på dig og din partners tøj. Her er Lowie LED Spot White fra Lindby et oplagt valg! Lowie kommer i forskellige versioner med enten et enkelt, to eller hele tre spots, som også har en Kelvin på 3000, og derfor udsender et varmhvidt lys, der skaber en hyggelig og behagelig atmosfære – som ikke er så ringe endda, når man endnu ikke har fået sin morgenkaffe. Lowie passer ind i alle miljøer, hvor den sender klare, direkte samt bløde lysstråler, som du selv kan justere i forskellige retninger, alt efter dit behov grundet det fleksible lampehoved.
Se hele Lowie serien her

Efter mørket har sænket sig over hjemmet, har du brug for en skøn og afdæmpet belysning til at falde i søvn til – måske du ligger og læser, slapper af eller bearbejder dagens oplevelser. Her er Benjiro Bordlampe White/Chrome fra mærket Lindby et helt perfekt valg! Udover at pryde på natbordet, er den også yderst funktionel og fleksibel, da den har hele to lyskilder. Den store stofbeklædte lampeskærm spreder et blødt og behageligt lys, der er perfekt til når du har brug for at geare ned. Ligger du til gengæld og læser en god bog, er den ekstra lyskilde yderst optimal, da den har et mere direkte og fokuseret lys, som du selv kan justere i de retninger, du ønsker.

Her kan du se alternative lamper til soveværelset

Kontoret
Du kommer ind på kontoret, og hiver i trækafbryderen på din Profina Bordlampe Bronze fra Lindby, for at tænde for din klassiske skrivebordslampe. Lampen er en klassisk og smuk kombination af et poleret stel i enten bronze eller rust farve med en råhvid lampeskærm, hvilket giver den et tidløst og eksklusivt look, der kan pryde på dit kontor i mange år. Den råhvide glaslampeskærm udsender også et blødt og varmt lys, der er behageligt for øjnene, når man sidder længe og arbejder ved skrivebordet.
Se Profina lampen i den flotte rust farve her!

Veksler du mellem at hyggelæse og arbejde fokuseret – så er Eleni Bordlampe White fra Lindby helt sikkert det ideelle valg. Lampen har en høj funktionalitet, da du kan indstille lyset i fire niveauer, og går fra en Kelvin på 3000 til 6200, sådan at du går fra varmere til køligere lys. Du kan samtidig kontrollere lysintensiteten i en mere dæmpet eller kraftigere retning, således at du kan få præcis dén belysning, der passer til dit skiftende behov. Desuden kan lampehovedet og lampearmen også vippes og drejes i de retninger, hvor du ønsker belysningen, hvilket gør den yderst praktisk at have stående på dit skrivebord.

Se alternative lamper til kontoret her

Bryggers
Praktisk, formålsformet og fornuftigt. Bryggerset er backstage for det liv, der dagligt udspiller sig i hjemmet. Her står en vaske-tørre-søjle, fire kæmpestore indbyggede skabe og en køkkenlignende disk med håndvask. På bryggersbordet ligger en indbydelse til et loppemarked arrangeret af den lokale frivillige sportsklub, en papkasse med nogle friskplukkede æbler fra baghaven og en ensom stjerneskruetrækker, der er blevet væk fra sin familie. Rummet er med hvide vægge og grå klinker med en rist i midten, og en praktisk grå bordplade på disken, der imiterer en form for sten, men som reelt set er lamineret spånplade. Det hele går op i en højere enhed, da du bemærker de smukke pendler, der belyser hele situationen.

Over den praktiske plade hænger fire Sanne pendler fra Lindby, og som du nærstuderer de smukke grå lamper, bliver det tydeligt, at de ikke er af imiteret sten – men af reel beton. Det giver lokalet en speciel glød og et specielt stringent udtryk, der spiller fantastisk sammen med rummets praktiske funktion såvel som rummets grå og hvide farvepallet.

Du samler den lille skruetrækker op, og åbner lågerne til de store skabe, for at se, om du kan finde resten af skruetrækkersættet. I skabet står støvsuger, strygebræt, et par flyttekasser med pensionerede ting og sager – og det slår dig, hvor let der er at se, hvad der er på hylderne indeni skabet. En ”aha-”følelse siver gennem din krop som du kigger op, og opdager den flotte spotlyslampe fra Lindby ved navn Filiz. Igen er beton brugt i lampens design – og du kan virkeligt mærke, hvordan designeren bag dette hjem har tænkt sig godt om. Du finder ikke skruetrækkerens sæt – og bestemmer dig for, at den lille stjerneskruetrækker nu officielt er flyttet hjemmefra, som du ligger den tilbage på bordpladen. Du går frem til bagdøren med glasvindue og tyverisikringsklistermærke, slukker for de mange Milaine indbygningsspots, du først lige har opdaget, og bevæger dig ud i baghaven.

Se flere spændende betonlamper her

Baghaven
Baghaven består af en lang græsplæne med frugttræer, en gasgrill, og en terrasse gemt bag en muret halvmur med træbagvæg hvori der vokser vin.

I mørket lyser de smukke frugttræer op. De er hver især belyste af de smukke Galina spydlamper fra Lucande, der er peget op i trækronerne, og æbler og pærer lyser som må smykker, der hænger på de store grene.

Langs husets væg hænger en række af Cassian udendørslamper fra Lucande, der imiterer klassiske lanterner, men i et nyt, moderne og minimalistisk design. Den sorte silhuet hænger nærmest i en krog – men frygt ej, den blæser ikke ned. Lampen er nemlig fastmonteret på krogen, så du behøver ikke frygte at miste en Cassian under næste storm.

På terrassen tager hyggebelysningen over, og fastspændt i træværket hvori vinen vokser hænger en håndfuld smukke Shams pærer fra Lindby. De smukke pærer hænger helt uden ledninger og vedhæng, da de får sin strøm fra solen – og indeni pæren løber små lyskæder, der kaster et gyldent lys af sig. Midt på havebordet står en ægte snydelampe – nemlig Soliana fra Lindby. Du skal helt tæt på, for at se, at det ikke er et stearinlys i den flettede form, men faktisk en lille gylden pære. Soliana er solcelleopladt ligesom de små pære.

Se flere solcellelamper fra vores Værdi for Pengene sortiment her
Dette konkluderer vores guidede rundvisning. Nu har du med fantasiens kraft været på den helt store rundvisning i vores tænkte hjem! Kunne du lide det? Vi har udforsket kategorierne for både lampetyper, materialer og funktioner, og vi håber, du synes, at vi har gjort det godt!

Hvis der var noget du manglede, eller du synes burde tilføjes, så kan du selv udforske varegruppen Værdi for Pengene - og du kan bruge de forskellige filtre til at finde lamper af specifikke materialer, typer eller farver!

Du kan prøve selv at sammensætte belysning til et helt hus! Sortimentet indeholder alt, hvad hjertet begærer – så mon ikke, om der er noget, der vækker interesse!
SE HELE VÆRDI FOR PENGENE SORTIMENTET HER