Indretning med farver – rosa og fersken

GIV HJEMMET ET FRISK PUST MED FARVERNE ROSA ELLER FERSKEN

Uderover blot et tag over hovedet er hjemmet også et sted, hvor man slapper af, er sig selv og samler energi. Derfor skal boligen også have en indretning, der får den enkelte person til at føle sig godt tilpas. Det er individuelt, hvad der får os til at føle os hjemme, men med behagelige farver og personlighed i indretningen kommer man langt. Ønsker du at tilføre omgivelserne lidt farve, så vælg en farve, der gør dig glad. Er du også vild med den ferskenfarvede nuance – som rosa, pink, eller peach – så har vi en række lamper og boligtilbehør, der passer perfekt til dig! Udover at tilføre et varmt udtryk, giver den sarte lyserøde nuance desuden en elegant kontrast til de grå vægge, det moderne betonlook og det naturlige udtryk.Et frisk pust til indretningen med Globe


Er du til ikonisk design, elegance og friske farver, så skal du måske overveje den klassiske Globe-pendel i en lækker ferskenfarvet udgave. Den smukke lampe er designet af den kunstfærdige Verner Panton, der på en skulpturel måde har udstillet fem små reflekterende skærme i en kuglerund akrylskærm. Tankerne ledes hen på en svævende sæbeboble og passer perfekt ind i Verner Pantons legende univers.  Verner Panton designede VP Globe i 1969 med en mission om at skabe en iøjefaldende lampe med et varmt lys. Den succesfulde lampe er i dag en af de lettest genkendelige designlamper og tilmed en lampe, der har opnået en høj klassisk status.

Siden lampen første gang blev præsenteret er den lanceret i flere forskellige farver, der er tilpasset indretningens skiftende tendenser. Den ferskenfarvede pendel fra 2021 passer perfekt ind i tidens tendenser, hvor den tilfører et friskt pust til indretningen. Den sarte farve er en let og elegant måde at give hjemmet en frisk farve, uden den bliver for dominerende.

Se Globe-pendlen i flere farver her!Maskulint design i feminine farver fra Made By Hand


En nem og fleksibel måde at tilføre et rum et strejf af den friske farve er med en lampe. Der kan dog være en svær balance mellem barnlig og chick, når det kommer til indretning med den lyserøde farve. En god måde at skabe balance i indretningen er at supplere med et simpelt og maskulint udtryk.

Vi har mangle lamper i flere forskellige rosa nuancer – heriblandt lamper fra Made By Hand. Med materialer af høj kvalitet og fokus på de mindste detaljer er du sikret et design, der er både modent og stilfuldt! Kombineret med groft vævet stof og et kantet formsprog har Made By Hand skabt lamper med en perfekt balance mellem det maskuline og det feminine look.

Se de stilfulde lamper Knit Wit og Petite Machine her!Elegance og stil fra Design By Us


Ønsker du derimod at skabe et gennemført feminint udtryk, skal du gå efter de bløde former. I Design By Us’ sortiment af dekorative lamper finder du blandt andet lamper med runde former og feminine nuancer. Især New Wave og Ball-serien har et elegant udseende takket være den smukke skærm i støvet, rosa glas. Lampen har detaljer i messing, der ikke blot er super moderne, men også give lampen et stilfuldt look.

Lamperne giver desuden en fornem kontrast til de moderne rå vægge og beton-looket, der er blevet populær i indretningen, ligesom de er en smuk tilføjelse til den industrielle stil.

Se de smukke lamper fra Design By Us her!Den metalliske version af rosa: rose gold fra Light-Point


I 2020 lancerede Light-Point en lang række af deres lamper i en lækker, metallisk farve; rose gold, også kendt som rosaguld. Anvend den til at tilføre hjemmet en nuance af rosa, på en sofistikeret og glamourøs måde. Takket være den børstede overflade, har rose gold et afdæmpet udtryk, der let integreres i indretningen.

I den moderne indretning giver en Rosa Gold lampe massere af liv, til et ellers stramt minimalistisk look; Den kommer især til sin ret, sammen med de mere kolde og neutrale farver. Kort sagt; kan den anvendes i alle miljøer, hor du ønsker at tilføre ret varme og luksus.

Se Light-Points kollektion i rose gold her!
Boligtilbehør i fersken og rosa farver


Kan du ikke få nok af den feminine nuance, så har vi udover lamper også et bredt udvalg af boligtilbehør i de smukke farver. Du finder blandt andet den bløde, rosa pude Dot Cushion fra HAY; den lækre plaid Colour Block Blanket i pink og beige fra Vitra; og Plant Box-planteboksen fra Ferm Living i lyse nuancer.