Indretning med farver – rosa og ferskenfarvet

GIV HJEMMET ET FRISK PUST MED ROSA ELLER PEACH LAMPER

Uderover et tage over hovedet, er hjemmet et sted, hvor man slapper af, er sig selv og samler energi. Derfor skal hjemmet også have en indretning, der får den enkelte person til at føle sig godt tilpas. Det er individuelt hvad der får os til at føle os hjemme, men med behagelige farver og personlighed i indretningen kommer man langt. Ønsker du at tilføre omgivelserne lidt farve, så vælg en farve der gør dig glad. Er du også vild med den ferskenfarvede nuance – som rosa, pink, rose eller peach, så har vi en række lamper, der passer perfekt til dig. Udover at tilføre et varmt udtryk, giver den sarte lyserøde nuance en elegant kontrast, til de grå vægge, det moderne betonlook og det naturlige udtryk.Et frisk pust til indretningen; med en Globe Pendel i Warm Peach


Er du til ikonisk design, elegance og friske farver, så skal du måske overveje den klassiske Globe Pendel i Warm Peach. Den smukke lampe er designet af den kunstfærdige Verner Panton, der på en skulpturel måde, har udstillet 5 små reflekterende skærme i en kuglerund akrylskærm. Tankerne ledes hen på en svævende sæbeboble og passer perfekt ind i Verner Pantons legende univers.  Verner Panton designede VP Globe i 1969, med en mission om at skabe en iøjefaldende lampe, med et varmt lys. Den succesfulde lampe er i dag, en af de lettest genkendelige designlamper og tilmed en lampe der har opnået en høj klassisk status.

Siden lampen første gang blev præsenteret, er den lanceret i flere forskellige farver, der er tilpasset indretningens skiftende tendenser. Den ferskenfarvede Globe Pendel fra 2021, passer perfekt ind i tidens tendenser, hvor den tilfører et friskt pust til indretningen. Den sarte farve er en let og elegant måde at tilføre hjemmet en frisk farve uden den bliver dominerende.

Se Globe Pendlen i Warm Peach herMaskulint design i feminine farver fra Made By Hand


En nem og fleksibel måde at tilføre et rum en strejf af den friske farve, er en lampe. Der kan dog være en svær balance mellem barnlig og chick, når det kommer til indretning med den lyserøde farve. En god måde at skabe balance i indretningen er at supplere med et simpelt og maskulint udtryk.

Vi har mangle lamper i flere forskellige rosa nuancer – heriblandt lamper fra Made By Hand. Med materialer af høj kvalitet og fokus på de mindste detaljer er du sikret et design, der er både moden og stilfuldt! Kombineret med groft vævet stof og et kantet formsprog, har Made By Hand skabt lamper, med en perfekt balance mellem det maskuline og det feminin look.

Se de stilfulde lamper Knit Wit og Petite Machine herElegance og stil fra Design By Us


Ønsker du derimod at skabe et gennemført feminint udtryk, skal du gå efter de bløde former. I Design By Us’ sortiment af dekorative lamper findes du blandt andet, lamper med runde former og feminine nuancer. Især New Wave og Ball serien har et elegant udseende, takket være den smukke skærm i støvet rosa glas. Lampen har detaljer i messing, der ikke blot er super moderne, men også give lampen et stilfuldt look.

Lamperne giver desuden en fornem kontrast, til de moderne rå vægge og beton-looket der er populær i indretningen - Ligesom den er en smuk tilføjelse til den industrielle stil.

Se de smukke lamper lamper herDen metalliske version af Rosa: Rose Gold fra LIGHT-POINT


I 2020 lancerede LIGHT-POINT en lang række af deres lamper i en metallisk farve; Rose Gold, også kendt som rosaguld. Anvend den til at tilføre hjemmet en nuance af rosa, på en sofistikeret og glamourøs måde. Takket være den børstede overflade, har rose gold et afdæmpet udtryk, der let integreres i indretningen.

I den moderne indretning giver en Rosa Gold lampe massere af liv, til et ellers stramt minimalistisk look; Den kommer især til sin ret, sammen med de mere kolde og neutrale farver. Kort sagt; kan den anvendes i alle miljøer, hor du ønsker at tilføre ret varme og luksus.

Se LIGHT-POINTs kollektion I Rose Gold her
<!---boligtilbehør i rosa--->

Boligtilbehør i Rosa farver


Kan du ikke få nok af den feminine nuance, så har vi – udover lamper – et bredt udvalg af boligtilbehør i de smukke farver. Du finder blandt andet en rosa pude fra HAY: Dot Cushion, en lækkert Posa Plaid Colour Block Blanket i en rosa farve fra Vitra og Plant Box, en planteboks fra Ferm Living i en smuk fersken farve.