Ingo Maurer Bordlamper

Ekstraordinære lamper, fabelagtig belysning og fantasifulde møbler har siden midten af 1960'erne sneget sig ud fra Ingo Maurer. Firmaet dækker både over egne streger men også Ingos eget team samt designere udefra har ansvar for disse labre kreationer.

Bordlamperne fra Ingo Maurer kæler for sanserne og tvinger os til at forholde os til belysning på en ny måde. Tag for eksempel de frække Knot brødre der snor sig lige ind over hornhinden, eller Birdies Busch som kombineret med den flabede fætter BiBiBiBi ægger de okkulare sanser.

Ingo Maurer er unikke bordlamper for de kræsne der ønsker belysning med rygrad, holdning og en blatant lyst til at være unik, ud over det sædvanlige.

Det æstetiske vægtes højt og alle årene har Ingo Maurer da også arbejdet tæt sammen med de fotografer der har taget billeder af lamperne, hvilket da viser at selv de mindste detaljer ikke overlades til tilfældighederne.

Vi er voldsomt tilfredse med at vi nu har de spændende lamper fra Ingo Maurer i vores showroom, og glæder os til at udbrede kendskabet til dem.
Viser 13 ud af 13 produkter
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.