Kobberlamper

LAMPER MED KOBBER FINISH
Metalfarver er blevet meget moderne gennem de seneste år og især kobberlamper, med sine rødlige og jordiske toner, har vundet indpas hos danskere. Kobberlamper er yderst dekorative og de skinnende overflader bringer glødende og varme lysreflekser rundt i rummet og arbejder smukt med alle neutrale farver. De findes i mange varianter – både til det elegante og stilfulde hjem og indendørs og udendørs brug – men også til den mere rustikke indretning. Kobber anvendes til mange formål; det være sig kabler, komponenter i computere og ledninger, da metallet er en god el- og varmeleder. Kobber er et dejligt og blødt metal at arbejde med. Metallets røde farve skyldes de elektronforbindelser, som arbejder i kobberet. Kort fortalt har disse elektronforbindelser lettere ved at afgive den energimængde, der er i det naturlige røde lys, der kastes tilbageDer er nok ikke det skrivebord, som denne stilfulde og elegante kobberlampe ikke vil klæde. Den giver et behageligt og direkte lys, som desuden er behageligt at læse og skrive ved.

205 Bordlampe i sort og kobber fra Lampe Gras. Fås også med stel af krom.

Der er ingen tvivl om, at denne 322 L koniske pendel i rå kobber og hvid fra Lampe Gras ville klæde et rustikt eller hvidt/sort rum helt utroligt. Prøv at forestil dig 2 af disse over et ældre trækøkken- eller træspisebord. Det er jo kun fantasien, der sætter grænser.

Kobberlamper er selvfølgelig også både dekorative og velegnede som udendørsbelysning


Denne Rørhat Stander 700 MM Rå Kobber fra Light Point med sin smukke og enkle halvcirkel gør den velegnet til placering i dit havebed eller med et skilt nedenunder. Den kan også placeres på muren.
Hos Lampemesteren finder du et stort udvalg af kobberlamper til netop dit hjem eller have

Du er meget velkommen til at se andre spændende produkter i vores sortiment, som f.eks. vores

Lamper til børneværelset, Stuelamper, Udendørslamper, Kontorlamper, Entrélamper, Standerlamper, Spisebordslamper, Badeværelseslamper, Soveværelseslamper, Reollamper