Kobberlamper

LAMPER MED KOBBER FINISH
Metalfarver er blevet meget moderne gennem de seneste år og især kobberlamper, med sine rødlige og jordiske toner, har vundet indpas hos danskere. Kobberlamper er yderst dekorative og de skinnende overflader bringer glødende og varme lysreflekser rundt i rummet og arbejder smukt med alle neutrale farver. De findes i mange varianter – både til det elegante og stilfulde hjem og indendørs og udendørs brug – men også til den mere rustikke indretning. Kobber anvendes til mange formål; det være sig kabler, komponenter i computere og ledninger, da metallet er en god el- og varmeleder. Kobber er et dejligt og blødt metal at arbejde med. Metallets røde farve skyldes de elektronforbindelser, som arbejder i kobberet. Kort fortalt har disse elektronforbindelser lettere ved at afgive den energimængde, der er i det naturlige røde lys, der kastes tilbage


Der er nok ikke det skrivebord, som denne stilfulde og elegante kobberlampe ikke vil klæde. Den giver et behageligt og direkte lys, som desuden er behageligt at læse og skrive ved.

205 Bordlampe i sort og kobber fra Lampe Gras. Fås også med stel af krom.
Også i gulvlamper findes der elegante modeller, der er klar til at give din indretning et ordentligt skud elegance. Minerva gulvlampen fra Lindby anvender et industrielt udtryk i sin udformning, og står på et stativ der minder om noget, man spænder et spejlreflekskamera fast i. Dette giver lampen en spændende kontrast, og i mødet med den elegante parabolagtige skærm skabes der interesse og skønhed for den smukke Minerva gulvlampe.
Skal hjemmets loftbelysning have både et skud elegance såvel som praktikalitet, så kan vi intet andet end at anbefale den ikoniske Joudy-serie fra Lindby. Den vidunderlige Joudy 4 Loftlampe er spotbelysning, der gør brud med stereotypen om, at spotlys er anonyme små lysgivere i loftet. Lindby bruger blankt messing til at skabe de fire lyskilder, der er fantastiske peget mod både klædeskabe såvel som rundt omkring i lokalet.
Er man mere til det rubuste og industrielle kan vi anbefale Julin fra Lindby, der er som fire projektører på to skinner der mødes i en enkelt baldakin. De arkitektlampelignende spotlys bruger et stringent og sort design, og indeni i hvert enkelte spot er indersiden af skærmen beklædt med kobberfarvet metal. Den smukke loftlampe er yderst justerbar, og giver både praktisk og behageligt lys.
I væglampeverden kan man falde over Karam fra Arcchio, der er enormt minimal og nærmest futuristisk i sit udseegne.

I et enkelt stykke bukket metal formes yderskærmen, der beskytter og gemmer lampens indmad. Metallet er farvet sort – men inden bag buen sidder et ruflet kobberfarvet metalstykke, der reflekterer den indbyggede LED-skinne ned langs muren, hvorpå lampen hænger.

Brug lampen i stuen, på kontoret eller i gangen, hvor den med sikkerhed vil peppe indretningen op.
Kobberlamper er selvfølgelig også både dekorative og velegnede som udendørsbelysning


Denne Rørhat Stander 700 MM Rå Kobber fra Light Point med sin smukke og enkle halvcirkel gør den velegnet til placering i dit havebed eller med et skilt nedenunder. Den kan også placeres på muren.
Hos Lampemesteren finder du et stort udvalg af kobberlamper til netop dit hjem eller have