Lampemesteren – mød os på de sociale medier og få inspiration, konkurrencer og masser af gode tilbud.

Elsker du også designerlamper? Det gør vi nemlig! Følg os på vores sociale medier, så skal vi nok sørger for at holde dig opdateret med de nyeste designs, gode lampetilbud og masser af lækre konkurrencer.

Du kan følge os på:

Facebook


Vi holder dig løbende opdateret med de nyeste designerlamper samt trends, events og kampagner. Det er også her du finder de vildeste konkurrencer!

Instagram


Vi elsker at se, hvad vores kunder får ud af deres lampekøb, derfor fremhæver vi 1 profil hver måned, som har tagget @lampemesteren eller har brugt disse hashtags #lminspiration og #lampemesteren – Månedens Instagrammer modtager et gavekort på 500 kr. til shoppen. Vi deler løbende vores kunders billeder og sørger for masser af inspiration. Oplev også de nyeste lamper, kampagner, tilbud samt giveaways og spændende collaboratives.

Youtube


Vi viser dig hvordan du monterer din nye lampe og giver dig anvendelige tips og tricks. Se også vores inspirationsvideoer fra de allerbedste designerbrands.
Oplev vores visionære og inspirerende sociale media univers fuld af gennemtænkt design og kvalitetslamper. Vi glæder os til give dig endnu mere af det hele – følg os på Facebook, Instagram og Youtube.