Lampemesteren – mød os på de sociale medier og få inspiration, deltag i konkurrencer og masser af gode tilbud og kampagner

LAMPEMESTEREN PÅ DE SOCIALE MEDIER
Hos Lampemesteren er vi VILDE med designerlamper! Er du også vild med boligindretning, lamper fra ind- og udland, og en masse gode historier, så kan det helt sikkert være en god idé at følge os på de sociale medier, og tilmelde dig vores nyhedsbrev. Hos Lampemesteren ELSKER vi at inspirere med inspiration fra jer – vores kunder. Det giver vi en masse mulighed for, og du kan nedenfor læse mere om hvilke SoMe platforme vi er at finde på.


<! billed >

Et kæmpe univers af lamper

Hos Lampemesteren finder du et kæmpe univers af lamper. Derfor er det også vigtigt for os at give dig en hel masse tilbage når du shopper hos os. Det gør vi på ALLE vores SoMe-kanaler, for at give dig den bedst mulige oplevelse. Er der noget du synes vi mangler, så er du altid velkommen til at sende os en mail – viden, inspiration og lækkerier er til for dig, og måske har vi overset noget? Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores lampe univers.


FACEBOOK


På Facebook finder du alt fra de LÆKRESTE giveaways, til gode kampagner og ikke mindst en masse inspiration. Vi poster nyt hver uge, så du altid er opdateret med det sidste nye hos Lampemesteren. Uanset om det er en konkurrence eller et stemningsbillede vi poster, så bliver vi altid super glade for jeres kommentarer, og nogle gange kan der også opstå en ide ud fra jeres kommentarer – I er jo vores eksperter.

Vidste du at du også kunne chatte med os på vores Facebook-side?
Her hjælper vi gerne med det mest basale kundeservice såsom prismatch, hvor er din ordre – og andre hurtige spørgsmål.
Bliv en del af vores univers på Facebook

<! Instagram >INSTAGRAM


Har du ikke allerede set hvad vi laver på vores Instagram, så skynd dig ind og se! Her finder du de lækreste billeder, som oftest er fra vores kunder. Her poster vi også stories fra nogle af vores ture rundt til vores leverandører, så kom med behind the scenes når Lampemesteren er på tur, ofte kan vi vise et lille sneak peak af produkter, som kommer i den kommende sæson.

På vores Instagram finder du også en MASSE skønne konkurrencer, enten blot fra os eller i samarbejde med nogle af de bedste og mest inspirerende influencer. Vi ELSKER som sagt jeres billeder med LÆKRE designerlamper, så del dem endelig med os! Det er nemt - du tagger blot dit billede med @lampemesteren, #lminspiration eller #lampemesteren

Du kan også bruge tagget #yeslampemesteren
Med dette tag giver du os lov til at bruge dit billede i vores markedsføring og på vores webshop. Du kan læse mere om betingelserne her

Giver du os lov til at bruge dit billede kan det være at det er dit billede vi bruger i et magasin, et nyhedsbrev eller et instagram opslag – men det kan også være at dit billede bliver brugt på webshoppen. Du kan se lige her hvordan vi har brugt andre kunders billeder.
Følg os på Instagram

<! Pinterest + Youtube >

PINTEREST


Find desuden masser af inspiration på vores Pinterest, hvor vi har uploadet de lækreste miljøbilleder fra vores leverandører. Pin, like og bliv en del af vores univers.
Mød os på Pinterest


YOUTUBE


Vores Youtube kanal er fyldt med alt fra guides, inspirerende videoer fra vores leverandører og gode råd. Her er der virkelig mulighed for at komme tæt på produktet, designhistorien og meget mere.
Find Lampemesterens Youtube-kanal herSCAM – det trælse der følger med


I den seneste tid har vi oplevet en del scam-profiler, som udgiver sig for at være os på Instagram og Facebook. Vi gør ALT hvad vi kan for at få dem lukket hurtigst muligt.

Skulle du blive ramt af en scam-profil, så HUSK:
  • Hos Lampemesterens SoMe kanaler spørger vi aldrig om personfølsomme oplysninger
  • Vinder du en konkurrence vil det blive offentliggjort i det opslag hvor konkurrence er opstartet og vi vil afvente en mail fra dig
  • Det er først i mailen vi beder om din adresse og dit telefonnummer, så vi kan sende præmien hjem til dig
Er du i tvivl om det du ser er scam, så kontakt os endelig!

Mød os her: