Lamper TO GO der passer perfekt til terrassen

Det er endelig blevet den tid på året, hvor vi kan sidde ude på terrassen og nyde de sene sommeraftener. Vi har derfor samlet 10 To Go lamper, som vi synes passer perfekt til sommeren 2018.  

For at opnå din LO Plus rabat, skal du blot skrive rabatkoden: loplus


1.	Carrie fra Menu

1.Carrie fra Menu

Carrie er en super fin lampe, som du kan tage med dig hvor end du har behov, grundet den lille fikse størrelse. Det er en lampe der er designet efter det danske princip ”hygge”, da den har en hyggelig belysning samt et stilfuldt udtryk, der gør at den let passer ind, når du sidder på terrassen og hygger med familie eller venner.

Carrie er en genopladelig transportabel lampe, som lades op via et USB stik. Den kan lyse op til 5 timer, hvilket passer perfekt til en aften på terrassen eller altanen.

Carrie fås i 4 flotte farver - du finder dem alle her.


2.	FollowMe fra Marset

2.FollowMe fra Marset

Den populære FollowMe fra Marset, er en fin transportabel lampe, der kan tages med hvor som helst. Det indbyggede batteri oplades nemt med et USB stik og kan holde helt op til 20 timer, på laveste trin og fem timers brug, på højeste. FollowMe har indbygget tre-trins dæmp og fås i to størrelser.

Du finder dem lige her.


3.	Suspence Nomad fra LightYears

3.Suspence Nomad fra LightYears

Suspence Nomad, kan man flytte rundt, som det passer en og placere den lige der, hvor man har behov for lys. Man kan endda tage den med udenfor. Man skal blot være opmærksom på, at få den med ind igen, da den ikke tåler vand. Den er nem at flytte, med håndtaget i toppen og med den 4 meter lange ledning, er det nemt at have den koblet til strøm, selvom man ikke har en stikkontakt tæt på.

Find Suspence Nomad her.


4.	Battery Bordlampe Krystal fra Kartell

4.Battery Bordlampe Krystal fra Kartell

Denne lille unikke bordlampe fra Kartell er transportabel, som gør at du kan tage den med ud på altanen, på stranden, i skoven, på camping - kun fantasien sætter grænser. Du skal blot sørge for at oplade lampen, hvorefter den kan lyse dine omgivelser op i 8 timer, på en fuld opladning.

Battery Bordlampen kan også benyttes indenfor, der er masser muligheder med denne skønhed.

Lampen fås i et utal af farver, så der er noget for enhver smag – du kan købe lampen her.


6.	Bicoca fra Marset

6.Bicoca fra Marset

Den nye farverige og bærbare Bicoca giver et stemningsfuldt lys, fyldt med varme lige der, hvor du ønsker.
Bordlampen har en kraftfuld magnet i basen, som gør at du kan placere den på hvilken som helt overflade af metal, både vertikalt og horisontalt.
Bicoca fås i flere farver og er en virkelig god følgesvend både for børn og voksne.

Find Bicoca her.


7.	Abelia fra Philips

7.Abelia fra Philips

Abelia lanternen fra Philips har et meget simpelt look og en hank i toppen, der gør at den er let at tage med sig. Du har muligheden for skrue op og ned på lysstyrken i tre trin, hvilket gør Abelia perfekt til alle lejligheder.

Den har også den unikke funktion, at man kan sætte den i kertetilstand, hvor den så vil udsende et vibrerende lys, som illustrerer effekten af tændte stearinlys. Abelia lanternen oplades ved hjælp af et USB stik og kan holde lys op til 4 timer på den højeste lysstyrke.

Find Abelia lanternen her.


9.	Ginger 20M fra Marset

9.Ginger 20M fra Marset

Ginger bordlampen fra Marset er en fantastisk løsning til dit lysbehov, samt den bærbare lampe er let at håndtere. Den har et genopladeligt batteri, som giver dig mulighed for at tage den med over det hele og du skal ikke tænke på ledninger, kun når den skal oplades.

Find Ginger her.


10.	May Day fra Flos

10.May Day fra Flos

May Day fra Flos er en arbejdslampe, som kommer i et simpelt, robust og lækkert design. Det er en alsidig lampe, som kan hænge og stå alt efter dit behov - du kan også tage May Day med ud på terrassen, dog skal du huske at tage den med ind igen, da den ikke tåler regn.


Find May Day lampen her.


Hvis du skulle være interesseret i at finde lamper, som passer perfekt ind i andre rum, så kan du blot følge de nedenstående links.

Soveværelset

Badeværelset

Spisestuen

Køkkenet

Kontoret

Børneværelset

Entre/Bryggers

Udendørs