To Go lamper & lamper der passer perfekt til terrassen

Det er endelig blevet den tid på året, hvor vi kan sidde ude på vores terrasse eller altan. Det giver os muligheden, for at nyde sensommeraftenerne med hinanden.

Hos Lampemesteren har vi fået et stort sortiment af mobile lamper, som du kan tage med over alt. Disse lamper passer perfekt til sensommeraftenen på terrassen, i haven, på stranden eller et helt fjerde sted, hvor du vil nyde aftenen i godt selskab med dine nærmeste.

De mobile lamper gør det muligt for dig, at medbringe dem hvor som helst – de er opladelige og kan i gennemsnit lyse i 5 timer. Så der er rig mulighed for at side udenfor og nyde det meste af aftenen, samt natten.

I vores sortiment har vi masser at byde på i forhold til disse mobile udendørslamper, der er blandt andet lamper fra brands som Marset, Flos, Philips Hue, Lampefeber og mange andre.


1.	Battery Bordlampe Krystal fra Kartell

1.Battery Bordlampe Krystal fra Kartell

Denne lille unikke mobile bordlampe fra Kartell er transportabel, som gør at du kan tage den med over det hele. Du skal blot sørge for at oplade Battery bordlampen, hvorefter du kan medbringen den med ud på altanen, på stranden, i skoven, på telttur eller hvor som helst du vil. Lampen kan lyse dine omgivelser op i 8 timer, på en fuld opladning.

Battery Bordlampen kan også benyttes indenfor, der er masser muligheder med denne lampe.

Lampen fås i et utal af farver, så der er noget for enhver smag – du kan købe lampen her.

2.	FollowMe fra Marset

2.FollowMe fra Marset

Denne lækre sag fra Marset ved navn FollowMe er en praktisk lampe, som du snildt kan have med dig. Bordlampen oplades nemt med et USB stik, når FollowMe er fyldt opladt kan den holde batteri til fem timers brug, på fuld drøn. FollowMe har en dæmpbar funktion, som har tre niveauer, der går fra hyggebelysning til skarp men behagelig belysning.

Det er en stilfuld lampe, som kan benyttes til mange formål. FollowMe findes i to størrelser, find lampen her.

3.	Carrie fra Menu

3.Carrie fra Menu

Carrie er en fin og fiks lampe, som du lige kan have med på vejen eller hvor du nu skulle have behov for det. Det er en lampe der er designet efter det danske princip ”hygge”, da den har en hyggelig belysning samt et stilfuldt udtryk, der gør at den let passer ind, når du sidder på terrassen og hygger med familie eller venner.

Carrie er en genopladelig transportabel lampe, som lades op via et USB stik, den kan lyse op til 5 timer, hvilket passer perfekt til en aften på terrassen.

Find Carrie bordlampen her.

4.	Color Go fra Philips Hue

4.Color Go fra Philips Hue

Denne alsidige lampe fra Philips Hue er helt unik, du har flere valgmuligheder omkring hvilken farve lys lampen skal have eller hvilken effekt den skal have. Go lampen fra Philips Hue er optimal at tage med ud og skabe en festlig eller hyggelig stemning, den passer ind ved alle begivenheder især med dens stilrene design.

5.	Abelia fra Philips

5.Abelia fra Philips

Abelia lanternen fra Philips har det meget simple look og en hang, der gør at den er let at tage med sig. Du har muligheden for skrue op og ned på lysstyrken i tre trin, hvilket gør Abelia perfekt til alle lejligheder.

Den har også den unikke funktion, at man kan sætte den i kertetilstand, hvor den så vil udsende et vibrerende lys, som illustrerer effekten af tændte stearinlys. Abelia lanternen oplades ved hjælp af et USB stik. Den kan holde lys op til 4 timer på den højeste lysstyrke.

Find Abelia lanternen her.

6.	Bon Jour T Unplugged fra Flos

6.Bon Jour T Unplugged fra Flos

Denne enestående bordlampe fra Flos, kan være din nye følgesvend, når du er på tur. Grundet dens genopladelige batteri ved hjælp af en USB oplader gør at den er helt unik, at have med på terrassen en sensommer aften. Batteriet i Bon Jon kan lyse i 6 timer og har fire forskellige lysstyrker, der udsender et nedadrette lys.

Noget af det specielle ved denne To Go lampe er, at du kan nærmest designe den selv, da du kan vælge hvilken farve skærmen skal være, samt vælge hvilken farve toppen skal være.  

Find Bon Jour T unplugged her.

7.	Ginger 20M fra Marset

7.Ginger 20M fra Marset

Ginger bordlampen fra Marset er en fantastisk løsning til dit lysbehov, og den bærbare lampen er let at håndtere. Den har et genopladeligt batteri, som giver dig mulighed for at tage den med over det hele, hvilket er en frihed i sig selv. Du skal ikke tænke på ledninger eller noget, kun når du skal oplade Ginger.

Blandt vores sortiment finder du også udendørslamper, som kommer med én ledning og sagtens kan holde til udendørslivet. Vi har mange perfekte lamper, der vil klæde hvilken som helst terrasse, så det er bare med at dykke ned i vores sortiment.

Find Ginger her.

8.	Terras fra Philips

8.Terras fra Philips

Philips har designet endnu en kvalitetslampe, der går ind for nytænkning og gode materialer. Terras bordlampen passer perfekt ind i hele huset, om det så er i stuen, soveværelset eller børneværelset, du kan også tage den med ud på deres terrasse, da den har en høj holdbarhed i forhold til fugtighed.

Det er en lampe der lyser flot med et behageligt lys, der kan skabe en rigtig god stemning på terrassen eller inde i huset.

Find Terras lampen her.

9.	Suspence Nomad fra LightYears

9.Suspence Nomad fra LightYears

Suspence Nomad er designet af brandet LightYears, de har designet en lampe der kan tages med over alt og flyttes rundt på. Dens stilrene og flotte design gør den lækker at kigge på, du har mulighed for at placere lampen hvor du vil også udenfor på terrassen. Dog kan den ikke stå udenfor hele natten på terrassen, så du skal huske at tage den med ind.

Suspence Nomad lampen kommer med en 4 meter lang ledning, hvilket gør den nem at flytte rundt på. Den flotte lampe udsender et blødt og diffust lys, som passer ind i en rigtig hyggelig stemning.  

Find Suspence Nomad her.

10.	May Day fra Flos

10.May Day fra Flos

May Day er en rigtig arbejdslampe fra Flos, som kommer i et simpelt, robust og lækkert design. Det er en lækker lampe der kan holde til at være udenfor, dog skal du huske at tage den med ind, når du går ind. May Day er beregnet til at kunne bruges flere steder og til flere formål.

Den kommer med en lang ledning, hvilket gør det muligt at tage den med ud på terrassen, i haven eller garagen.

Find May Day lampen her.