To Go lamper & lamper der passer perfekt til terrassen

TO GO LAMPER

Det er endelig blevet den tid på året, hvor vi kan sidde ude på vores terrasse eller altan. Det giver os muligheden, for at nyde sensommeraftenerne med hinanden. Hos Lampemesteren har vi fået et stort sortiment af mobile lamper, som du kan tage med over alt. Disse lamper passer perfekt til sensommeraftenen på terrassen, i haven, på stranden eller et helt fjerde sted, hvor du vil nyde aftenen i godt selskab med dine nærmeste.

De mobile lamper gør det muligt for dig, at medbringe dem hvor som helst – de er opladelige og kan i gennemsnit lyse i 5 timer. Så der er rig mulighed for at side udenfor og nyde det meste af aftenen, samt natten. I vores sortiment har vi masser at byde på i forhold til disse mobile udendørslamper, der er blandt andet lamper fra brands som Marset, Flos, Philips Hue, Lampefeber og mange andre.

Så tag din yndlings genopladelige LED-lampe under armen, og tag afsted på eventyr. Der er ingen ledning, der binder dig – og med den helt rette bordlampe uden ledning er du hverken bundet af stikkontakter eller strømforsyninger. Din næste picnic, skovtur og grillaften på terrassen bliver en fornøjelse – og hyggen behøver ikke stoppe, fordi solen går ned!

<font size="+2">Flowerpot VP9 Portable bordlampe</font>

Flowerpot VP9 Portable bordlampe

Den verdenskendte Flowerpot lampe fik i 2019 en ny tilføjelse til familien. Flowerpot VP9 bordlampen - den transportable bordlampe, der let lades og bringes med rundt i hele hjemmet. Med en højde på 29,5 cm. og en diameter på 16 cm. er lampen lidt mindre end den originale, der til sammenligning måler 50 centimeter i højden. Udover størrelsen er lampen tro mod Pantons originale design fra 1969; med de to kuppelformede skærme de både reflekterer og skærmer for lyset.

Se Flowerpot VP9 lampen her, og find din favorit blandt flere forskellige farver
<hr><font size="+2">PC Portable Bordlampe</font>


PC Portable Bordlampe

Er du på udkig efter en tidløs og minimalistisk lampe, så er HAYs PC Portable lampe værd at bemærke. Den bærbare lampeoplades via USB og kan derefter tages med derhen hvor du har behov for et midlertidigt atmosfærisk lys - indendørs såvel som udendørs.

Lampens smukke og kurvede former, kombineret med skarpe kanter, giver lampen et udseende der er både cool og moderne. Den stilfulde lampeskærm har en diffuser, der ikke blot skjuler lyskilden men også skaber et blødt og behageligt lys. På trods af en beskeden højde på 22 centimeter, har lampen stor indvirkning på den stemningsfulde belysning - eventuelt som et alternativ til stearinlys på middagsbordet, som et indbydende lys i vindueskarmen eller på en picnictur.

Se PC Portable bordlampen her, og vælg din favorit mellem flere forskellige farvekombinationer.
<hr><font size="+2">May Day fra Flos</font>


May Day fra Flos

May Day er en rigtig arbejdslampe fra Flos, som kommer i et simpelt, robust og lækkert design. Det er en lækker lampe der kan holde til at være udenfor, dog skal du huske at tage den med ind, når du går ind. May Day er beregnet til at kunne bruges flere steder og til flere formål.

Den kommer med en lang ledning, hvilket gør det muligt at tage den med ud på terrassen, i haven eller garagen.

Find May Day lampen her.

<hr><font size="+2">Carrie fra Menu</font>


Carrie fra Menu

Carrie er en fin og fiks lampe, som du lige kan have med på vejen eller hvor du nu skulle have behov for det. Det er en lampe der er designet efter det danske princip ”hygge”, da den har en hyggelig belysning samt et stilfuldt udtryk, der gør at den let passer ind, når du sidder på terrassen og hygger med familie eller venner.

Carrie er en genopladelig transportabel lampe, som lades op via et USB stik, den kan lyse op til 5 timer, hvilket passer perfekt til en aften på terrassen.

<hr><font size="+2">FollowMe fra Marset</font>


FollowMe fra Marset

Denne lækre sag fra Marset ved navn FollowMe er en praktisk lampe, som du snildt kan have med dig. Bordlampen oplades nemt med et USB stik, når FollowMe er fyldt opladt kan den holde batteri til fem timers brug, på fuld drøn. FollowMe har en dæmpbar funktion, som har tre niveauer, der går fra hyggebelysning til skarp men behagelig belysning.

Det er en stilfuld lampe, som kan benyttes til mange formål. FollowMe findes i to størrelser, find lampen her.

<hr><font size="+2">Battery Bordlampe Krystal fra Kartell</font>


Battery Bordlampe Krystal fra Kartell

Denne lille unikke mobile bordlampe fra Kartell er transportabel, som gør at du kan tage den med over det hele. Du skal blot sørge for at oplade Battery bordlampen, hvorefter du kan medbringen den med ud på altanen, på stranden, i skoven, på telttur eller hvor som helst du vil. Lampen kan lyse dine omgivelser op i 8 timer, på en fuld opladning.

Battery Bordlampen kan også benyttes indenfor, der er masser muligheder med denne lampe.

Lampen fås i et utal af farver, så der er noget for enhver smag – du kan købe lampen her.

<hr><font size="+2">Tibia LED Portable Bordlampe fra Lucande</font>


Tibia LED Portable Bordlampe fra Lucande

Tibia LED Portable Bordlampe USB Sort fra Lucande er enkelt og elegant design, der samtidig har en høj funktionalitet, hvilket gør den til den perfekte lampe til dit kontor. Den minimalistiske bordlampe tager inspiration fra skandinavisk design tradition, og har derfor et æstetisk design, der kan integreres i de fleste indretningsstile. Den flade lampeskærm har en diffuser, der spreder et nedadrettet, blændfrit og behageligt lys, som bliver fordelt ensartet ud i rummet. Desuden har Tibia lampen en integrereret touch-dim funktion, sådan at du selv kan indstille lyset efter dine behov for mere fokuseret eller afslappet belysning. Derudover er Tibia også et bærbart design, der oplades ved brug af et USB-kabel, så du frit kan placere lampen overalt på dit kontor, afhængig af hvor du har behov for den gode, bløde belysning.

Du kan også få Tibia i en nydelig hvid farve - se den her!
<hr><font size="+2">Ginger 20M fra Marset</font>


Ginger 20M fra Marset

Ginger bordlampen fra Marset er en fantastisk løsning til dit lysbehov, og den bærbare lampen er let at håndtere. Den har et genopladeligt batteri, som giver dig mulighed for at tage den med over det hele, hvilket er en frihed i sig selv. Du skal ikke tænke på ledninger eller noget, kun når du skal oplade Ginger.

Blandt vores sortiment finder du også udendørslamper, som kommer med én ledning og sagtens kan holde til udendørslivet. Vi har mange perfekte lamper, der vil klæde hvilken som helst terrasse, så det er bare med at dykke ned i vores sortiment.

Find Ginger her.

<hr><font size="+2">Bon Jour T Unplugged fra Flos</font>


Bon Jour T Unplugged fra Flos

Denne enestående bordlampe fra Flos, kan være din nye følgesvend, når du er på tur. Grundet dens genopladelige batteri ved hjælp af en USB oplader gør at den er helt unik, at have med på terrassen en sensommer aften. Batteriet i Bon Jon kan lyse i 6 timer og har fire forskellige lysstyrker, der udsender et nedadrette lys.

Noget af det specielle ved denne To Go lampe er, at du kan nærmest designe den selv, da du kan vælge hvilken farve skærmen skal være, samt vælge hvilken farve toppen skal være.  
Med en portable lampe får du en kompagnon, der kan ledsage dig på eventyr – og vi håber, at du fandt en her, som du kan lide! Vil du se flere To Go lamper, kan du se hele vores sortiment her!