Loftslamper til enhver smag

FIND INSPIRATION TIL DIN NÆSTE LOFTLAMPE

Mange har ikke helt styr på forskellen mellem en loftslampe og en pendel, og fortvivl ikke - forklaringen kommer her: En pendel er frithængende fra loftet, hvorimod en loftslampe er fastgjort til loftet på den ene eller den anden måde. Loftslamper er et typisk valg til badeværelser og lavtloftede rum, men i dag ser man mere og mere, at loftslamper også bliver brugt kreativt i indretningen og tilføjer noget helt specielt til rummet.
Industrielt og klassisk

Industrielt og klassisk

Loftslamper på arm er vanvittigt populære, og bruges i stedet for pendler over fx spisebordet eller køkkenbordet. Det giver et lækkert industrielt look, som passer perfekt ind i den skandinaviske stil. Mantis Loftslampen fra Schottlander er et godt bud på en super flot lampe på arm, som vil se fantastisk ud, hvis den monteres over bordet. Eller måske en Arigato fra Grupa Products som også vil give et smukt og moderne look? Der er mange muligheder for at skabe et anderledes look med en loftslampe på arm.
Skal det være helt enkelt?

Skal det være helt enkelt?

De helt klassiske loftslamper er også meget populære, og blandt andet loftslamper fra Northern og Light Point er ægte klassikere, men med et moderne twist. Lampen bliver næsten ét med loftet, og bliver en diskret og smuk tilføjelse til hjemmet.
Krystaller eller gåsefjer?

Krystaller eller gåsefjer?

Skal der lidt mere spræl til, var en loftslampe fra SLAMP måske en mulighed? Med sit skøre og avancerede design, kan Veli loftslamperne fra SLAMP tilføje noget anderledes til dit hjem, dog stadig med diskrete undertoner, da lampen sidder helt tæt ved loftet. Den super populære Eos lampe fra Umage er også en mulighed for at skabe en fantastisk flot effekt.
Swirl - Sjov og elegant

Swirl - Sjov og elegant

Er du til en klassisk og stadig anderledes loftslamper er det måske en Swirl fra Le Klint du skal vælge. Med sit helt unikke look, kan en Swirl virkeligt tilføje noget sjovt og anderledes til hjemmet. Kan både hænge i loftet og på væggen, og vil være et godt valg til ethvert hjem.
Traditionel design med et moderne udtryk

Traditionel design med et moderne udtryk

Med inspiration fra den traditionelle rispapirlampe, har New Works designet den smukke Lantern Loftlampen i to forskellige størrelser. Lampen har fået et moderne udtryk, takket være det elegante opalglas. Ligesom lampen af rispapir giver Lanterne lampen et behageligt og diffust lys til rummet.

Lantern er et godt eksempel på, hvad der sker, når du blander retrodesign med nye materialer. Glasset er matteret, der tilsammen med sin runde form giver et roligt lys. Loftlampen kan let anvendes i både entreen, køkkenet og i soveværelset. Dens stilrene design bliver pyntet fint med den sorte base, som giver lige det der ekstra til lampen. En rigtig moderne lampe, som passer nemt ind i hjemmet.
Hvad med et spot?

Hvad med et spot?

Spots skal der til! Hvad end det er badeværelset eller den lille gang eller måske endda køkkenet, så kommer man ikke uden om et par spots. Vælg nogle klassiske fra Light Point eller måske nogle af de populære og smarte Philips Hue lamper, som med de rigtige pærer, kan indstilles lige præcis som du vil have dem.
SE VORES STORE UDVALG AF LOFTLAMPER HER