Louis Poulsen - Altid fokus på det korrekte lys

FOKUS PÅ DET KORREKTE LYS
Louis Poulsen er kendt i Danmark og hele verden for sin tankegang omkring det korrekte lys - Noget der især lå Poul Henningsen på sinde, da han designede de første PH-lamper med 3-skærms princippet, hvor han med sin viden opnåede at skabe et blændfrit lys. Læs mere om Poul Henningsen her

I dag er det korrekte lys i lige så høj grad vigtigt for Louis Poulsen, og med den nye teknologi er det blevet muligt at skabe helt fantastiske lyssætninger – og det er især takket være den moderne LED-teknologi. I denne artikel vil vi udforske præcist hvad, der gør, at Louis Poulsen stadigt den dag i dag kan bryste sig af at lave det korrekte lys til vores alles indretning.<h2>Stort fokus på LED-teknologien</h2>

Stort fokus på LED-teknologien

Louis Poulsen har for alvor taget den nyeste teknologi med LED ind i deres lampedesigns. Det ses bl.a. i mange af deres nyheder - eksempelvis lampeserien Yuh og den lille Panthella Mini. Store dele af Louis Poulsens klassikere kan i dag fås med LED-lys - og de, hvor du selv vælger pære, skal selvfølgelig også have LED!

Senest er Louis Poulsen begyndt at lave kits, der kan omdanne og opdatere din klassiker til en lampe, der har med indbygget LED. Ønsker du at omdanne din Louis Poulsen lampe til en LED version, er du velkommen til at sende en mail til vores kundeservice, som vil undersøge om dette er muligt.

Der skelnes mellem 2 forskellige kits.

  • Replacement kits, her anbefaler Louis Poulsen at en elektriker opgraderer din lampe.
  • Retro fit kits, dette er en forholdsvis nem udskiftning.
Er du i tvivl om hvorvidt du selv kan udskifte, anbefaler vi at tage kontakt til din elektriker.Listen med lamperne hvor du kan tilkøbe replacement kits eller retro fit kits opdateres hele tiden, men nedenfor har vi listet nogle af dem op hvor det nu er muligt at opgradere til LED.

Replacement kits kan fås til:


AJ 50 Væg, Flindt Væg, Enigma 825, NJP og AJ Eklipta

Retro Fit Kits kan fås til:


PH Snowball, PH 5-4½, VL45 Ø370 og PH Artichoke Ø480.

Louis Poulsens Dim To Warm


Dim To Warm teknologien blev i 2013 kaldt den manglende brik i LED-puslespillet af daværende redaktør Maury Wright i LEDs Magazine – og de, der holder af alsidigheden ved et dynamisk lys, er helt sikkert enige.

Dim to Warm går i al simpelhed ud på, at man ved at dæmpe strømstyrken til en pære, kan dæmpe farvetemperaturen. Har du en dæmper installeret i væggen eller måske på lampeledningen, vil denne derfor ikke længere dæmpe lysstyrken, men i stedet temperaturen.

Vil du vide mere om dæmpere og dimmere, kan du læse videre her!
Louis Poulsens DtW-system dæmper fra 3000 kelvin til 1800 kelvin, når du dæmper lampen – på den måde får du samme komfort, som du kender fra traditionelle glødepærer.

Louis Poulsen producerer tre typer ”Dim to Warm” lamper:

  • LED-MD D2W - Fasedæmp – det man typisk bruger i et privat hjem med en normal dæmperkontakt på væggen.
  • LED-DA D2W - Dali driver med ”Dim to Warm.” Den man skal vælge, hvis man har Dali-systemet installeret.
  • LED-WB D2W - Wireless Bluetooth driver med “Dim to Warm.” Det man bruger, hvis man har Casambi Bluetooth-styring.


Se Louis Poulsen lamper med Dim-to-Warm her!


Se hele vores udvalg af Louis Poulsen Lamper her