Louis Poulsen Nyheder

Her finder du alle nyheder fra Louis Poulsen. Den store danske lampeproducent samarbejder løbende med nye og talentfulde designere. Sammen skaber de fremtidens belysning og den finder du her. For selvom virksomheden måske nok er allermest kendt for deres samarbejde med lysmesteren Poul Henningsen har den formået løbende at forny sig. Resultatet kan du se på siden herunder.
Væglamper
Arne Jacobsen
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Louis Poulsen – nye lamper og pendler


Virksomheden er meget kendt indenfor belysning og særligt for sit årelange samarbejde med den danske designer Poul Henningsen. Sammen har de skabt et væld af alle typer lamper. Pendler, gulvlamper, væglamper, bordlamper og udendørslamper. Virksomheden har igennem de mange år også samarbejdet med flere andre anerkendte og yderst talentfulde designere og arkitekter. I sortimentet findes blandt andet belysningsdesign af Oki Sato, Verner Panton og Vilhelm Lauritzen.

Enigma, Flindt og Limited Edition


Samarbejdet med talentfulde designere tæller både internationale og nationale. Blandt de internationale er den japanske designer Shoichi Uchiyama. Han skabte den efterspurgte Enigma og den er – som noget helt nyt – udkommet i sort. En spændende og svævende let nyhed fra det traditionelle danske belysningsbrand.

Blandt de nationale designere som virksomheden har samarbejdet med er Christian Flindt. Han startede med at skabe en udendørspullert som fik hans efternavn. Samarbejdet fortsatte og tæller i dag også den helt nye væghængte udendørslampe. Den har en smuk rund form og findes i flere farver.

Mere traditionelle lamper – nemlig dem der er designet af Poul Henningsen – får engang imellem også helt nye klæder. Virksomheden lancerer løbende Limited Editions af de ikoniske PH-lamper. Både pendler, bordlamper og gulvlamper. Senest har virksomheden nytænkt den kendte 3/2 bordlampe. Med inspiration fra de ældste modeller Poul Henningsen skabte og med et skarpt blik for moderne tendenser har Louis Poulsen lanceret en smuk Limited Edition i messing og rav.
Del dine billeder med @lampemesteren
Tag #yeslampemesteren, så bliver dine billeder måske vist her. Inspirer og lad dig inspirere, fra en unik bolig til en anden.