Louis Poulsen Udendørslamper – lær dem at kende

LOUIS POULSEN UDENDØRSLAMPER
Louis Poulsen har i årtier været blandt toppen når det kommer til design og lysets liv og funktion. Særligt er Louis Poulsen kendt for sit mangeårige samarbejde med Poul Henningsen, som har designet et utal af lamper i samarbejde med Louis Poulsen. Han gjorde treskærmsprincippet verdenskendt, og i dag finder du fortsat mange af de populære PH Lamper i Louis Poulsens spændende og store sortiment. Læs med videre og bliv klogere på nogle af de udendørslamper du finder hos Louis Poulsen.PH udendørslamper

PH udendørslamper

PH udendørslamperne er, ligesom indendørslamperne, bygget op af tre skærme, der spreder lyset og samtidig sikrer at det ikke blænder. Udover en fantastisk belysning af din indkørsel, terrasse eller have, får du her et klassiske udtryk, der passer til enhver form for arkitektur - fra det klassiske parcelhus til den moderne funkisvilla.

Se PH udendørslamperne her
AJ Garden

AJ Garden

AJ lampens tilløse og stilrene design, er bedst kendt fra SAS Royal Hotel, hvor det oprindelige var en del af et total designkoncept af Arne Jacobsen. Serien fås også til udendørs brug, der sender et blødt diffust lys ud, foran din facade, langs en indkørsel eller i haven.

Se AJ udendørslamperne her
Toldbod

Toldbod

De populær lampe Tolbod findes selvfølgelig også som udendørs væglamper. Større end dem til indenfor, men samme udtryk. Lampen er perfekte ved hoveddøren, på terrassen og ved udekøkkenet og grillen.

Se Toldbod lamperne her
Flindt

Flindt

I nyere tid er Flindt blevet et hit til både inde og ude. Den runde form på lampen er helt perfekt til at bryde funkisvillaens skarpe udtryk. Væglampen er designet af Christian Flindt og vandt i 2019 ”Årets Lampe” til Design Awards.

Se Flindt Lamperne her
Bysted Garden

Bysted Garden

Med en drøm om at skabe en pullert, der ikke bare var smuk i sig selv, men som også pyntede omkring sig, skabte Peter Bysted i 1975 denne lampe. Udelampen er udformet med et rundt symmetrisk design og med fire ringe, der reflekterer lyset nedad, og som skaber ringe og mønster omkring lampen.

Se Bysted Garden lamperne her
Skot

Skot

Skot lampen er en gammel kending, som blev designet af Lauritz Knudsen i begyndelsen af 1900-tallet. Formålet med lampen var egentlig tiltænkt større både og det maritime, hvor den med sin form og udseende er helt perfekt. Siden hen har lampen vundet stort indpas i andre sammenhænge, og du vil ofte kunne møde den på halvmuren langs indkørslen, i værkstedet og ikke mindst på huset både rundt om og ved hoveddøren.

Se Skot lamperne her
Albertslund

Albertslund

Albertslund væglampe har du med garanti set rundt omkring i gadebilledet. Du vil ofte kunne se den placeret ved offentlige bygninger, museer eller lignende. Udendørslampen er designet af Jens Møller-Jensen tilbage i 1963 til et beboelsesområde i Albertslund. Væglampen har et minimalistisk udtryk med et lille snert af retro, en væglampe der passer til både byhuset, sommerhuset og butiksfacaden.

Se Albertslund lampen her
Nyhavn

Nyhavn

Nyhavn lampen er designet af Alfred Homann og Ole V. Kjær. Lampens brede skærm sikrer et nedadrettet, komfortabelt og bredstrålende lys. Indersiden af skærmen er mat hvidlakeret, for at reflektere et blødt og ensformigt lys til dine udendørsomgivelser.

Se Nyhavn lamperne her


Louis Poulsen Udendørslamper gennem tiden


Gennem tiden har der været flere udendørslamper fra Louis Poulsen. Har du en udendørslampe, som ikke er nævnt her så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Nogle af de ældre modeller findes stadig i sortimentet, mens andre er udgået. Mangler du en reservedel er det ofte en mulighed – og vi hjælper dig gerne så langt i mål som muligt.


LOUIS POULSEN UDENDØRSLAMPER
PH Væg – en designklassiker


PH Væg er måske blandt de mest ikoniske udendørsvæglamper. PH Væg Kobber er udført i ubehandlet kobber, som gør at den over tid vil opnå en smuk patina. Denne proces kan allerede være i gang når du modtager produktet.

Udendørs PH Lamper


Fra Poul Henningsen og Louis Poulsen finder du i dag 3 udendørs PH-lamper. Den ikoniske PH Væg i kobber, og den stilrene og klassiske PH 3-2½ Væg Sort, som også fås som en pullert.
Designet med treskærmssystemet sender størstedelen af lyset nedad. PH Udendørslamperne er hvide på indersiden som giver et diffus og behageligt lys.

PH Udendørs Væglamper – vælg den der passer til huset


Er det PH-lamper, der skal hænge udendørs hos dig, så vælg den der passer bedst til husets ydre. Sort er det sikre valg, og passer godt sammen med murer i rene farver som hvid eller grå. Bor du i et klassisk murstenshus med røde, eller brunlige mursten vil kobbervæglampen gøre sig flot sammen med husets varme nuancer.

PH Lamper Udendørs – placering


Placeringen af PH-lamperne afhænger helt og holdet af smag og hvordan huset tager sig ud fra alle sider. Det klassiske er at hænge en ved hoveddøren. Nogle Vælger at føre dem hele vejen rundt om huset, og andre at placere dem på terrassen. PH Pullerten er ideel ved indkørslen, gangstier eller som ekstra belysning på terrassen.