Messing - Et smukt og moderne valgMESSING ER KOMMET FOR AT BLIVE!
Messing er det nye sort! Overalt vinder metal-trenden frem, og efter en lang periode med kobber, har messing nu overtaget og ses i alt fra møbler, over accessories til lamper. Messing er det perfekte match til den populære nordiske stil med dæmpede farver, minimalisme og bæredygtighed. Og der skal matches! Kombiner gerne en veloursofa, et sofabord i råt træ og en messinglampe i din stue. De forskellige materialer vil komplimentere hinanden smukt, og vil skabe et lækkert og misundelsesværdigt look! Mange af de store designere er hoppet med på bølgen, og du finder smukke messinglamper fra både Gubi, Tom Dixon, Louis Poulsen, &tradition, Flos og mange flere.Er du til et klassisk look med et twist er en IC lampe fra Flos måske en mulighed? Fås både som væglampe, pendel og gulvlampe og passer ind i ethvert hjem!

Hvad med en Etch Pendel fra Tom Dixon? Anderledes, geometrisk, smuk og vanvittig elegant. Tom Dixons nye serie Plane er også en super smuk mulighed, hvis messingtrenden skal flytte ind hos dig.

En af de helt store messing-nyheder er VP Globe – Nu i messing! Den klassiske VP Globe lampe, er lanceret i en jubilæumsversion og er med sit nye look om noget endnu smukkere end før! Du finder VP Globe i messing her.

Vi har et hav af mulighed, og messingbølgen kommer til at rulle de næste mange år, så byd messing velkommen hjemme hos dig - det vil du helt sikkert ikke fortryde.

Messing er for alvor kommet ind i vores indretning i form af små lækre detaljer. En sand klassiker er blevet opdateret, og er nu endnu mere relevant i den moderne indretning.

KAISER idell Luxus bordlampen er kommet i en særudgave i messing. Den klassiske bordlampe i messing tager næsten pusten fra en, og er must i den moderne indretning. Et vintage-inspireret look, hvor detaljerne i messing over tid vil patinere, og give sit helt eget udtryk. Messing-versionen er en markering af Bauhaus-bevægelsen 100 års jubilæum. Den første KAISER idell lampe, så dagens lys tilbage i 1931, og er i dag et verdenskendt Bauhaus-ikon.

Lad messing indgå i din indretning i form af små og lækre detaljer, og kombineret med lækkert design er det bare helt perfekt.

Læs mere om den smukke særudgave fra Fritz Hansen her
Moisia Gulvlampe Brass fra Lindby er et stilrent, klassisk og minimalistisk design, der uden tvivl kan placeres i enhver indretningsstil – lige fra de moderne til de traditionelle. Moisia har en rund, flad base og en yderst spinkel men stærk lampestilk, som fuldendes af den kuglerunde lampeskærm. Hele lampen er fremstillet i jern med et nydelig messing finish, som spreder en gylden glød og en varme rund i de omgivelser, hvor lampen pryder. Lampehovedet også har en vippefunktion, som gør den særdeles fleksibel og praktisk, da du selv kan bestemme lyskildens retning alt efter, hvor du har behov for lyset. Desuden har lampeskærmen en hvid inderside, der gør, at den spreder et varmhvidt, ensartet og blændfrit lys ud til hele rummet. Placer Moisia ved siden af sofagruppen eller sengen, hvor den spreder et behageligt lys og skaber en hyggelig og varm stemning for dig og dine gæster.
Dimitrij Bow Væglampe Brass fra Lucande er et klassisk og enkelt design, der, med sit tidløse og vintage look, sagtens kan kræve sin plads i både de moderne og traditionelle indretningsstile. Lampen har et minimalistisk design med en slank cylindrisk form, som er fremstillet i solidt jern med et smukt messing finish, der giver følelsen af, at lampen har overlevet tidens tand. Dette vintage udtryk er yderst populært, da vi altid leder efter skjulte skatte fra fortiden, som kan give hjemmet et mere raffineret og klassisk udtryk, der adskiller sig fra mængden.

Desuden er lampen også fleksibel, da den kan vippes op og ned, sådan at du selv kan justere lyset til dit behov. Dimitrij Bow har en Kelvin på 3000, hvilket vil sige, at den udsender et blødt og varmhvidt lys, der gør væglampen til den perfekte læselampe ved siden af sengen, skrivebordet eller lænestolen, hvor den samtidig sætter en hyggelig stemning. Afbryderen sidder på siden af basen, hvilket gør det nemt og hurtigt for dig at slukke og tænde for lyset. Med denne lampe får du en funktionel lyskilde med en vintage æstetik, som vil pryde i dit hjem i mange år.
Eleina 6 Loftlampe Brass fra mærket Lindby er en klassisk kombination af nydeligt messing og elegant opalglas. Denne sammensætning af materialer og farver giver lampen et tidløst og eksklusivt look, du uden problemer kan placere i alle former for indretningsstile. Lampen består af en base og tre slanke messingstænger, der hver holder to lyskilder, som giver en klar og ensartet belysning ud i hele rummet.

Som noget helt ekstraordinært lækkert ved denne lampe, så kan de tre messingstænger placeres i forskellige retninger, og her kan også de seks lyskilder både roteres og vippes på adskillige måder, alt efter hvor du ønsker belysningen. Du kan derfor selv rette lyset, så det passer til dit behov, og du behøver heldigvis ikke at sætte dig fast på bare én placering, da du altid kan justere på dem, præcis som det passer dig, hvilket også giver dig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på lampen. Desuden har lampen en Kelvin på 3000, hvilket betyder, at den spreder et varmhvidt lys, der, i kombination med den udsøgte messing, formår at skabe en hyggelig og behagelig stemning, som spreder sig til hele rummet. Lampen gør sig derfor godt over spisebordet, i entréen eller stuen, hvor den fungerer som et samlepunkt for hele familien.

Bemærk! Hvis produktets værdi er forringet, dvs. hvis varen har været samlet eller taget i brug, kan den ikke returneres!

Eleina fås også med fire lyskilder – se den her!
Tolu Pendel Brass fra Lucande bringer moderne æstetik ind i dit hjem. Den aflange, slanke pendel er fremstillet i aluminium med et nydeligt messing finish, som giver lampen en varme, der emmer af hygge og afslapning, som passer perfekt til spisestuen eller køkkenet, hvor den naturligt fungerer som et samlepunkt for familien. Lampens elegante og enkle design i den udsøgte messing gør, at den har et eksklusivt udtryk, der passer ind i enhver indretningsstil. Her står dens gyldne farve i smuk kontrast til resten af omgivelserne, og om det er farverige eller neutrale miljøer, så vil den med garanti finde din retmæssige plads som det mest iøjnefaldende og unikke element.

Tolu er udstyret med seks lyskilder, der har en Kelvin på 2700, hvilket betyder, at lampen spreder et varmhvidt og behageligt lys, der i kombination med messingen udsender en varme og hygge til hele lokalet. Desuden er lyset dæmpbart, så alt efter dit behov og humør kan du skabe den helt rigtige atmosfære i de rum, hvor lampen pryder. Ønsker du derfor at skabe en hyggelig, indbydende og afslappet stemning i dit hjem, så er Tolu det oplagte valg.

Se alternative messing lamper her
SE VORES UDVALG AF SMUKKE MESSINGLAMPER HER