Messing - Et smukt og moderne valg


Messing er kommet for at blive!

Messing er kommet for at blive!

Messing er det nye sort! Overalt vinder metal-trenden frem, og efter en lang periode med kobber, har messing nu overtaget og ses i alt fra møbler, over accessories til lamper.

Messing er det perfekte match til den populære nordiske stil med dæmpede farver, minimalisme og bæredygtighed. Og der skal matches! Kombiner gerne en veloursofa, et sofabord i råt træ og en messinglampe i din stue. De forskellige materialer vil komplimentere hinanden smukt, og vil skabe et lækkert og misundelsesværdigt look!

Mange af de store designere er hoppet med på bølgen, og du finder smukke messinglamper fra både Gubi, Tom Dixon, Louis Poulsen, &tradition, Flos og mange flere.

Find alle vores smukke messinglamper her.


Et hav af muligheder

Et hav af muligheder

Er du til et klassisk look med et twist er en IC lampe fra Flos måske en mulighed? Fås både som væglampe, pendel og gulvlampe og passer ind i ethvert hjem!

Hvad med en Etch Pendel fra Tom Dixon? Anderledes, geometrisk, smuk og vanvittig elegant. Tom Dixons nye serie Plane er også en super smuk mulighed, hvis messingtrenden skal flytte ind hos dig.

En af de helt store messing-nyheder er VP Globe – Nu i messing! Den klassiske VP Globe lampe, er lanceret i en jubilæumsversion og er med sit nye look om noget endnu smukkere end før! Du finder VP Globe i messing her.

Vi har et hav af mulighed, og messingbølgen kommer til at rulle de næste mange år, så byd messing velkommen hjemme hos dig - det vil du helt sikkert ikke fortryde.

Se alle vores messinglamper her og bliv inspireret i galleriet herunder.


Fritz Hansen hopper med på messing-bølgen

Fritz Hansen hopper med på messing-bølgen

Messing er for alvor kommet ind i vores indretning i form af små lækre detaljer. En sand klassiker er blevet opdateret, og er nu endnu mere relevant i den moderne indretning.

KAISER idell Luxus bordlampen er kommet i en særudgave i messing. Den klassiske bordlampe i messing tager næsten pusten fra en, og er must i den moderne indretning. Et vintage-inspireret look, hvor detaljerne i messing over tid vil patinere, og give sit helt eget udtryk.
Messing-versionen er en markering af Bauhaus-bevægelsen 100 års jubilæum. Den første KAISER idell lampe, så dagens lys tilbage i 1931, og er i dag et verdenskendt Bauhaus-ikon.

Lad messing indgå i din indretning i form af små og lækre detaljer, og kombineret med lækkert design er det bare helt perfekt.

Læs mere om den smukke særudgave fra Fritz Hansen her