Top 10 - mest solgte 2017

Det kan være svært at vælge, hvilken lampe der passer til indretningen og hvordan man følger tidens trends samtidig. Vi har samlet en top 10 over lamper i Danmark, som følger tidens trends og er de mest solgte hos Lampemesteren.dk.

Her i år 2017 er vi inde i en tid, hvor ’handmade’ og ’texture’ er hipt, det er de rene linjer, det minimalistiske, det dekadente, det grafiske, det industrielle look, det er statement pieces vi skal have ind i vores hjem. Farve tendenserne i 2017 er meget blandet, vi har både det neutrale bløde look, som i mat sort og det klare glas - dog er der også de lidt mere udfordrende metalliske farver, som messing, sølv og kobber.

Belysning skal tænkes ind, som accessories til dit hjem – det er den perfekt måde at vise din design sensibilitet, samt at lade hyggen komme ind i dit hjem.  

SIMPLE BUT YET BOLD LOOK

1. Unfold Black – Muuto

1. Unfold Black – Muuto

Unfold pendlen fra Muuto er den klassiske industri lampe, som har et af de mest eftertragtede designs i øjeblikket. Muuto’s fortolkning af den industrielle design klassiker kommer med et raffineret materiale, blødt silikonegummi, der giver lampen et moderne og varmt udtryk.

Du kan få glæden af en fed pendel i et lækkert og varmt industrielt design med helt nye perspektiver, der især tager sig flot ud i stuen, spisestuen og køkkenet.

Unfold følger 2017 trends med dets look og farveudvalget, som består af hvid, grå, terrakotta, lysegrå, sort, blå, lilla, gul, orange, rød, grøn og sennep, og dermed finde den helt rette til din indretning..  

2. Flowerpot VP1 Mat Sort – &tradition

2. Flowerpot VP1 Mat Sort – &tradition

Flowerpot lampen er en af de mest holdbare bestellere, selv den dag i dag. Pendlen er oprindeligt designet i 1968 til restaurantbranchen. Det er nu den optimale lampe til hjemmet og med dens stilfulde design, samt udvalget af farvemuligheder – gør at Flowerpot passer ind i ethvert hjem.

Lampen fremstår enkel og naturlig og med sin helt egen aura af ’good vibrations’. Flowerpot har et behageligt lys og en simpel konstruktion. Den passer perfekt ind i alle hjem med dets klassiske og rå look, som kan fås i mange farver.
3. PH 2/1 bordlampe - Louis Poulsen

3. PH 2/1 bordlampe - Louis Poulsen

PH 2/1 bordlampen er designet ud fra det reflekterende treskærmssystem, der er baseret på en logaritmisk spiral, hvor lyskildens brændepunkt er placeret i spiralens centrum.
Håndværket er i fokus ved det mundblæste trelags glas, som er blankt på ydersiden og sandblæst på indersiden, der danner et blødt og diffust lys.

Denne lampe er en ægte klassiker, som har de rene former og den minimalistiske lampestil, der bringes frem i 2017’s tendenser, hvis vi kigger på lampemoden.
4. Ice Cube Classic Klar - Fabbian

4. Ice Cube Classic Klar - Fabbian

Denne interessante væglampe er designet af Roberto Pamio i materialer, som eksklusivt presset krystal og krom armatur. Ice Cube serien er en af de mange italienske klassikere. Denne lampe har et tidsløst og enkelt design, den er ideel i alle rum lige fra køkken og stue, til badeværelse og entré. Det er en lampe der er gennemtjekket i kvalitet sammen med deres minimalistiske stil, der med elegance kan udsmykke ethvert hjem.

Selve lampen kan drejes, så man let kan justere på lyset. Ice Cube Classic er en af de mest populære lamper i Skandinavien i øjeblikket, og kan fås i farverne, hvid, sort, klar og frosted.5. PH 2/1 pendel - Louis Poulsen

5. PH 2/1 pendel - Louis Poulsen

Denne PH pendel lampe er designet ud fra princippet om et reflekterende treskærmssystem, der sender størstedelen af lyset nedad. Skærmene er mundblæst i opaliseret trelags glas, som er blankt på ydersiden og sandblæst mat på indersiden, hvilket giver det bløde lysudfald.

Dette er endnu en klassiker, som går igen år efter år.

6. PineApple XS sort pendel - DybergLarsen

6. PineApple XS sort pendel - DybergLarsen

Lampen har et elegant og dekorativt udtryk, som findes i fem forskellige lækre og spændende farver, sort, hvid, kobber-look, alu-look og guld-look. PineApple lampen giver et dejligt, blødt og stemningsfuldt lys til enten dit køkken, din stue eller din entré. Som du nok allerede har bemærket er PineApple lampen designet med inspiration fra den smukke opbygning af en ananas.

Den sorte farve er med til at give lampen et udtryk af minimalisme og en WOW factor, som er en del af 2017’s tendenser.    

7. Romeo Moon S2 - Flos

7. Romeo Moon S2 - Flos

Romeo Moon S2 giver hjemmet en dramatisk præsentation, selvom den er enkel og har de rene former, som vi søger i dette års trends. Den klare glasskærm fremstår med dens riller, som et unikt stykke glaskunst, der glæder øjet. Lampen kan være med til at udsmykke dit hjem, trods dets neutrale farver og simple look, men stadig dumdristige look.

Romeo Moon S2 lampen giver en form for Sci-fi udtryk, som er det der spiller højt i dagen trends og tendenser.


8. Illumin Kobber Look Pendel Ø50 - DybergLarsen

8. Illumin Kobber Look Pendel Ø50 - DybergLarsen

Illumin lampen fra DybergLarsen er et rigtigt statement piece. Det er en elegant lampe, der giver lys og velvære i rummet. Bladene er dækket af et tyndt lag kobberfolie på oversiden, hvor undersiden er hvid, for at give et optimalt lysindfald.  

Med dens kobber-look farve falder denne lampe hurtigt ind i tidens trend med de metalliske farver, samt er det en mere modig lampe, der stadig har de rene linjer.
9. 265 Væglampe Sort - Flos

9. 265 Væglampe Sort - Flos

Denne spændende væglampe fra Flos, er en meget fleksibel og flot lampe, som kan benyttes flere steder i hjemmet. 265 væglampen kan styres lige derhen, hvor dit behov er.

Det simple og enkle design gør det til en stilren væglampe, som både er praktisk og rigtig smuk. Det er nærmest et kunstværk, der kommer op og hænge, når vi har at gøre med 265 væglampen.


10. Miss K Alu Sølv - Flos

10. Miss K Alu Sølv - Flos

Igen møder vi Sci-fi udtrykket i denne lampe, det gør lampen til et statement piece. Det er en kvalitetslampe, hvilket ses så snart at lampen tændes, der er intet der er overladt til tilfældighederne.

Miss K fra Flos passer forrygende godt ind i det moderne hjem, hvor den vil give et let og positivt udtryk i din indretning. Den enkle og simple stil bliver blandet sammen med det romantiske i de snit, som lampen har.
Dyk ned i vores kæmpe univers af lamper, der er noget til enhver smag.

Skab noget mindeværdigt med dine lamper - skab det usædvanlige der skaber øjeblikke med wow-faktoren.