Moderne lysekroner

Måske forbinder du lysekroner med en ældre og mere traditionel indretning? Vi forstår godt hvis du får associationer til Maudes opholdsstue i Matador når du hører ordet men der er kommet nogle helt nye lamper på banen – og de er superaktuelle!
En del af de moderne lysekroner er ganske vist inspireret af de ældre og mere storslået af slagsen. Men looket er opdateret og stilen er markant mere moderne. De har ofte små referencer til svundne tider og det kan virkelig give den nutidige bolig lidt kant og karakter. Andre af de morderne lysekrone er helt udenfor kategori. Udtrykket er eksperimentelt og vovede. De minder ikke om noget du nogensinde tidligere har set. Det gør dem i den grad til noget helt særligt.

De markante lamper er kendetegnet ved enten at være en opskalering af pendlen eller bestå af flere sammensatte pendler eller lyskilder. Det er en lampetype som derfor hænger fra loftet og som i høj grad er skabt med henblik på at oplyse hele rummet. De ses oftest i store entreer, stuer, spisestuer eller i offentlige- og private kontorer og bygninger hvor deres fantastiske lysegenskaber virkelig kommer til deres ret.

Vil du opleve lysekronens magiske lys og samtidige tilføre din indretning moderne design? Uanset hvilken stil du foretrækker finder du nedenfor en lampe der netop besidder de to faktorer.


Hope fra Luceplan

Hope fra Luceplan

På én og samme tid er den storslået og eksperimenterende lampe Hope fra italienske Luceplan både klassisk og nyfortolkende. Inspirationen kommer fra de traditionelle milanesiske prismelysekroner men både materialet og designet er helt nyt. I stedet for glasprismer har lampen specialslebne polycarbonatplader der har samme lysfordoblende og reflekterende egenskaber. Designet er super spændende og innovativt.

Nyd de optiske fordele fra de traditionelle glasprimer i nye og innovative klæder med denne fantastiske lampe!
Karl Johan Chandelier fra New Works

Karl Johan Chandelier fra New Works

Den tydelige silhuet, bærer præg af bløde kurver og et minimalistisk udtryk. Kombineret med det elegante glas og markante detaljer i sort, har lampen et moderne og samtidig afslappede udtryk, der komplimenterer enhver indretningsstil.

Karl-Johan Chandelier er inspireret af den organiske form på en af naturens svampe. Det tydeligt skandinaviske udseende, er designet af Signe Hytte, der har lagt vægt på selv de mindste detaljer. Lampen fås med mundblæste glasskærme i enten røgfarvet glas eller opalglas, der begge giver karakter og personlighed til din indretning.

Lysekronen kan justeres i højden fra 50 centimeter, hvis du ønsker at placere den over et spisebord, og helt op til 310 centimeter, hvis den skal lyse op i en hall eller oplyse en mørk krog i hjemmet.

Du finder den moderne Karl Johan Lysekrone her
Mesh Pendel fra Luceplan

Mesh Pendel fra Luceplan

Endnu en unik og eksperimenterende lampe fra italienske Luceplan. Med sin teatralske grandiositet tiltrækker den sig en enorm opmærksomhed. Selve konstruktionen er baseret på de klassiske lysekroner hvor flere lyskilder er forbundet. Denne nyfortolkning har samme forbundne struktur men i et nyt og spændende mønster som giver lampen et nærmest svævende let udtryk.

Skal din nye lysekrone være rummets center piece? Se hvordan LED-lyset smukt svæver over gulvet med denne betagende lampe fra Luceplan.  
Anoli 3 lysekrone fra Nuura

Anoli 3 lysekrone fra Nuura

Nuuras populære Anoli lampeserie er netop udkommet i opalglas. Denne lysekrone fra det danske designerbrand består af tre Anoli-pendler som tilsammen udgør hele lampen. Det nye sarte hvide opalglas er flot sammensat med en gylden fatning og netop dét giver lampen et roligt udtryk. Den er helt perfekt i en neddæmpet og skandinavisk indretning hvor simpel æstetik og funktion er nøglebegreber.

Mærk det blide skandinaviske lys med en sanselig lampe fra Nuura.
Pliverre fra Le Klint

Pliverre fra Le Klint

Det traditionsrige danske belysningsmærke Le Klint har nyfortolket sine egne ikoniske plisserede lampeskærme. I samarbejde med designeren Christian Troels har mærket skabt en lysekrone fuld af både klassisk atmosfære og industrielle referencer. For lampens skærme er som noget helt nyt i opalglas mens stellet er i metal og prydet med detaljer i messing og frithængende ledninger. En smuk komponeret lysekrone!

Er du til opdateret nostalgi? Oplev den fantastiske atmosfære med en Pliverre-lampe i dit hjem.
Rockcoco fra Fatboy

Rockcoco fra Fatboy

De legende lamper fra hollandske FATBOY kan virkelig give din indretning personlighed og karakter. Denne lampes markante form leder tankerne hen på tidligere tiders klassiske lysekroner mens materialet og i særdeleshed de synlige ledninger og lyskilder giver den et sjovt og moderne udtryk. Den fås i flere forskellige farverige nuancer og den gennemsigtige kan endda bruges udendørs.

Nyd den uhøjtidelige og sjove stemning med en Rockcoco lysekrone fra FATBOY.
Arrangements fra FLOS

Arrangements fra FLOS

Den italienske producent har endnu engang skabt et mesterværk. Med hjælp fra den meget anerkendte produktdesigner Michael Anastassiades har virksomheden lanceret en innovativ serie af forskellige elementer i geometriske og brudte former. Hvert element kan monteres alene eller sammen med flere og derved skabe en episk lysekrone af hidtil ukendte dimensioner.

Skab din egen og helt unikke lysekrone ved at sammensætte forskellige elementer fra serien. Find dem her.
Plane short fra Tom Dixon

Plane short fra Tom Dixon

Supermoderne og grafisk lampe som kombinerer tre af de allerstørste tendenser indenfor boligindretning lige nu – messing, lysekroner samt molekylelamper. Det glødende metalmateriale står i flot kontrast til den lyse og nordiske indretning mens de forskellige lyskilder i molekylelignende struktur tilfører en nærmest magisk atmosfære til rummet. Netop den anderledes form gør lampen til noget helt særligt og særdeles spændende at kigge på.

Oplev opalglassets blide lys og nyd udsigten til én af de mest aktuelle lamper direkte i dit hjem. Du finder den her.