Moderne lysekronerMODERNE LYSEKRONER

Måske forbinder du lysekroner med en ældre og mere traditionel indretning? Vi forstår godt hvis du får associationer til Maudes opholdsstue i Matador når du hører ordet men der er kommet nogle helt nye lamper på banen – og de er superaktuelle!

En del af de moderne lysekroner er ganske vist inspireret af de ældre og mere storslået af slagsen. Men looket er opdateret og stilen er markant mere moderne. De har ofte små referencer til svundne tider og det kan virkelig give den nutidige bolig lidt kant og karakter. Andre af de morderne lysekrone er helt udenfor kategori. Udtrykket er eksperimentelt og vovede. De minder ikke om noget du nogensinde tidligere har set. Det gør dem i den grad til noget helt særligt. De markante lamper er kendetegnet ved enten at være en opskalering af pendlen eller bestå af flere sammensatte pendler eller lyskilder. Det er en lampetype som derfor hænger fra loftet og som i høj grad er skabt med henblik på at oplyse hele rummet. De ses oftest i store entreer, stuer, spisestuer eller i offentlige- og private kontorer og bygninger hvor deres fantastiske lysegenskaber virkelig kommer til deres ret.
<hr><font size="+2">The Bouquet fra Le Klint</font>


The Bouquet fra Le Klint

Det traditionsrige danske belysningsmærke Le Klint har nyfortolket sine egne ikoniske plisserede lampeskærme. I samarbejde med Sinja Svarrer Damkjær har mærket skabt en lysekrone fuld af både klassisk atmosfære og referencer til det traditionelle håndværk, som LE KLINT er kendte for.

Lampen er en smuk og nordisk fortolkning af den traditionelle lysekrone, der passer perfekt ind i den moderne indretning, hvor den bidrager med et jævnt lys til omgivelserne.

Se lysekronen i forskellige størrelser her, hvor du også finder The Bouquet pendlen
<hr><font size="+2">Hope fra Luceplan</font>


Hope fra Luceplan

På én og samme tid er den storslået og eksperimenterende lampe Hope fra italienske Luceplan både klassisk og nyfortolkende. Inspirationen kommer fra de traditionelle milanesiske prismelysekroner men både materialet og designet er helt nyt. I stedet for glasprismer har lampen specialslebne polycarbonatplader der har samme lysfordoblende og reflekterende egenskaber. Designet er super spændende og innovativt.

Nyd de optiske fordele fra de traditionelle glasprimer i nye og innovative klæder med denne fantastiske lampe!
<hr><font size="+2">Mesh Pendel fra Luceplan</font>


Mesh Pendel fra Luceplan

Endnu en unik og eksperimenterende lampe fra italienske Luceplan. Med sin teatralske grandiositet tiltrækker den sig en enorm opmærksomhed. Selve konstruktionen er baseret på de klassiske lysekroner hvor flere lyskilder er forbundet. Denne nyfortolkning har samme forbundne struktur men i et nyt og spændende mønster som giver lampen et nærmest svævende let udtryk.

Skal din nye lysekrone være rummets center piece? Se hvordan LED-lyset smukt svæver over gulvet med denne betagende lampe fra Luceplan.  
<hr><font size="+2">Anoli 3 lysekrone fra Nuura</font>


Anoli 3 lysekrone fra Nuura

Nuuras populære Anoli lampeserie er netop udkommet i opalglas. Denne lysekrone fra det danske designerbrand består af tre Anoli-pendler som tilsammen udgør hele lampen. Det nye sarte hvide opalglas er flot sammensat med en gylden fatning og netop dét giver lampen et roligt udtryk. Den er helt perfekt i en neddæmpet og skandinavisk indretning hvor simpel æstetik og funktion er nøglebegreber.

Mærk det blide skandinaviske lys med en sanselig lampe fra Nuura.
<hr><font size="+2">Rockcoco fra Fatboy</font>


Rockcoco fra Fatboy

De legende lamper fra hollandske FATBOY kan virkelig give din indretning personlighed og karakter. Denne lampes markante form leder tankerne hen på tidligere tiders klassiske lysekroner mens materialet og i særdeleshed de synlige ledninger og lyskilder giver den et sjovt og moderne udtryk. Den fås i flere forskellige farverige nuancer og den gennemsigtige kan endda bruges udendørs.

Nyd den uhøjtidelige og sjove stemning med en Rockcoco lysekrone fra FATBOY.
<hr><font size="+2">Arrangements fra FLOS</font>


Arrangements fra FLOS

Den italienske producent har endnu engang skabt et mesterværk. Med hjælp fra den meget anerkendte produktdesigner Michael Anastassiades har virksomheden lanceret en innovativ serie af forskellige elementer i geometriske og brudte former. Hvert element kan monteres alene eller sammen med flere og derved skabe en episk lysekrone af hidtil ukendte dimensioner.

Skab din egen og helt unikke lysekrone ved at sammensætte forskellige elementer fra serien. Find dem her.
<hr><font size="+2">Plane short fra Tom Dixon</font>


Plane short fra Tom Dixon

Supermoderne og grafisk lampe som kombinerer tre af de allerstørste tendenser indenfor boligindretning lige nu – messing, lysekroner samt molekylelamper. Det glødende metalmateriale står i flot kontrast til den lyse og nordiske indretning mens de forskellige lyskilder i molekylelignende struktur tilfører en nærmest magisk atmosfære til rummet. Netop den anderledes form gør lampen til noget helt særligt og særdeles spændende at kigge på.

Oplev opalglassets blide lys og nyd udsigten til én af de mest aktuelle lamper direkte i dit hjem. Du finder den her.
SE VORES STORE UDVALG AF MODERNE LYSEKRONER HER