Nethandel med Showroom i København og Vestjylland

LAMPEMESTEREN RINGKØBING
Birkmosevej 18
6950 Ringkøbing
Telefon: 97 32 04 05
Mail: butik@c-wiese.dk

Det har længe været en tendens, at forbrugerne handler online. De fleste af os har efterhånden prøvet at siddet for skærmen, i gang med at bestille et produkt over nettet – et produkt, som vi aldrig har set i virkeligheden. Man er nervøs for at sende ordren afsted, for tænk hvis produktet ikke lever op til ens forventninger, når varen kommer frem. Med andre ord har netbutikkerne ofte brug for et showroom, hvor man har mulighed for at komme og se produktet, inden de ligger det i ‘indkøbskurven’. Derudover ønsker flere at slå forbi den fysiske butik, for at få personligt råd og vejledning inden et køb.
Danske designklassikere samt ny inspiration

Danske designklassikere samt ny inspiration

Hos Lampemesteren bestræber vi os på at imødekomme folk, der tøver med at købe på nettet. Siden 2011 har Lampemesteren haft fysisk butik i Ringkøbing, der samtidig fungerer som Showroom, for de kunder der ønsker at se webshoppens produkter “live”, inden man bestiller. For at imødekomme efterspørgslen på et showroom i København, åbnede Lampemesteren i 2019 butikken i Carlsberg byen. Siden november 2020 kan du nu også besøge Lampemesteren i Holstebro.  

Vi har stor fokus på det, som mange butikker har glemt – direkte kundekontakt og personlig vejledning. Vi er beviste om at e-handlen er den nødvendige del af at føre forretning, men tror på at kombinationen af webshop og showroom er den optimale løsning, der skaber de bedste muligheder for vores kunder.

Vi har et stort udvalg af de mest kendte mærker indenfor lamper. Hvis du er på udkig efter danske klassikere, som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton eller lamper fra Le Klint, &tradition og Louis Poulsen, kommer du ikke til at gå forgæves. Dygtige lampeeksperter står klar med kæmpe viden indenfor designerlamper og ikke mindst med en kop varm kaffe, når du besøger butikken.
Her finder du de fysiske butikker;

Her finder du de fysiske butikker;


 • Lampemesteren
  Bohrsgade 31
  1799 København V

 • Lampemesteren
  Birkmosevej 18
  6950 Ringkøbing

 • Lampemesteren
  Jeppe Schous Gade 9
  7500 Holstebro

Hvis du ikke er bosat i nærheden af ét af vores Showroom, er du altid velkommen til at kontakte os inden. På den måde sikre du dig, at vi har netop den lampe du ønsker at opleve i butikken, så du ikke kommer forgæves. Vi er altid klar til at hjælpe dig med at finde en løsning, der imødekommer din behov op til et lampe-køb.

Du finder kontaktoplysninger, samt åbningstiderne her
“Jeg går lige hjem og tænker over det”

“Jeg går lige hjem og tænker over det”


Butikkerne står selvfølgelig altid klar, til at gøre en ekstra indsats for at give den gode kundeoplevelse og den bedste vejledning, til at træffe den rigtige beslutning med hensyn til belysning.  Når du har oplevet lampen i en af Lampemesterens butikker, har du både mulighed for at bestille lampen direkte i butikken eller bestille den over nettet. På den måde kan du ‘gå hjem og tænke over det’ inden du beslutter dig og let bestille over nettet, uden at skulle besøge butikken en gang til. På webshoppen har vi desuden hurtig og ikke mindst fri levering ved køb over 499,- samt 100% prismatch og 100 dages returret.

Selvom mange fortsat bestiller over nettet, har de fysiske butikker en vigtig rolle i fremtiden. Med den nye rolle som Showroom, sørger medarbejderne for at vejlede kunderne og hjælpe med at bestille nettet. Hvis du ikke er på udkig efter en bestemt lampe, er du alligevel meget velkommen til at kigge ind til en kop kaffe, blive inspireret og se hvad der rører sig indenfor lampedesign.