Ny trend: Molekylelamperne

Kender du dem allerede? De er kæmpestore overalt på Instagram og boliginspirationssider har udråbt dem til at være den helt store indretningstrend netop nu. Vi synes også de er virkelig skønne og derfor har vi samlet de bedste til dig lige her.

Molekylelamper er fællesbetegnelsen for pendler eller lysekroner med flere lyskilder som alle er forbundet i et molekylelignende mønster. De er meget dekorative - tændt som slukket - og tilføjer hjemmet et moderne og skulpturelt udtryk. Hæng en molekylelampe over spisebordet eller køkkenøen og opdatér øjeblikkeligt rummet.

Kombinér de to største tendenser i boligindretningen lige nu
– messing og molekylelamper - for et ultramoderne look
.

Franklin Chandelier Messing lysekronen fra Menu sammensætter på flotteste vis messing og molekylemønstret. Formsproget er meget udpræget og den har et tydeligt industrielt udtryk. Lampen er stor og fylder meget i rummet - den er derfor helt perfekt hvis du har højt til loftet samt et langt spisebord.


Skal din nye lampe være industriel og rå?
Vælg denne fra danske Menu.Molecular Pendel lampe 5-lys fra House Doctor består også af både messing og fem lyskilder i et molekylemønster. Pendlen har et antikt look og er et særdeles smukt eksemplar af Molekylelamperne. Lampen kan monteres overalt i hjemmet - men er særlig flot i et centralt opholdsrum.


Kombinér det antikke udtryk med de moderne molekylelamper.
Køb den flotte pendel fra House Doctor lige her.Med Ballroom Molecule Pendel Brass/Army kan du virkelig indrette dig med et meget moderne design i en håndlavet kvalitet. Udover de mundblæste glasskærme består lampen af et glødende messingstel. De flotte pendler fra svenske Design by Us er innovative og farverige - og ultra moderne lige nu!


Vil du have en lampe der helt sikkert vil vække opsigt?
Vælg denne iøjnefaldende pendel som også fås i flere flotte farver og materialer.

101 Copenhagen har skabt denne modernistiske pendel der elegant kombinerer et arkitektonisk formsprog med det moderne molekylemønster. Lampens skærme er produceret i børstet messing og dermed tilhører den kategorien af supermoderne molekylelamper lige nu!


Vil du have et statement piece med arkitektoniske linjer?
Køb den her fra 101 Copenhagen.Konsthantverks bud på en molekylelampe er i den grad interessant! Brandet fokuserer på håndværket og på en helt særlig designlinje. Strapatz er fuldstændig i tråd med den linje.
Elsker du i forvejen KonstHantverks iøjefaldende design eller vil du prøve noget helt nyt i dit hjem? Med sin messingnuance og sit markante design rammer denne molekylelampe direkte ind de allerstørste tendenser lige nu.

Vælg en molekylelampe du med garanti ikke ser hos andre!

Hvilken molecular lampe vælger du?

Molekylelamperne er allerede flyttet ind i mange danske og internationale hjem. De er helt oplagte at hænge over spisebordet fordi de mange lyskilder lyser op og ud i rummet – den perfekte spisebordsbelysning. Det er derfor ikke svært at forstå deres popularitet.

Den eneste betænkelighed ved molekylelamperne er, at udvalget er stort og det er helt umuligt at vælge hvilken lampe der netop skal hænge derhjemme. Af den grund giver vores samling af de skulpturelle lamper et bud på hvilken lampe der passer til dig og din indretningsstil – men kan du vælge?