Outlet

RED EN LAMPE

Selvom et produkt ikke kan sælges som et ”nyt” produkt, fortjener det alligevel en chance for at skabe lys. I vores Outlet finder du derfor lamper, der har været anvendt i vores showroom, men ikke længere er aktuelle i udstillingen. Du kan købe lampen til en særdeles god pris og du er samtidig med til at sikre at godt design ikke går til spilde.

KVALITETSTJEK

Når du køber en lampe fra vores outlet, køber du et produkt der er testet og har fået et grundigt kvalitetstjek. Du er derfor sikret en lampe til en fordelagtig pris, der samtidig lever op til Lampemesterens og brandets standarter indenfor kvalitet. På nogle få lamper må der påregnes brugsspor eller mangle på original emballage.

Red en Lampe

Udover muligheden for at købe en designerlampe til en særdeles god pris, er du med til at sikre at godt design ikke går til spilde, når du køber en lampe fra vores Outlet.

Stadig samme service

Selvom prisen er lav, er servicen stadig i top. Vi står derfor altid klar med den bedste rådgivning og vejledning til dit næste lampekøb.

Mere end blot en lampe

Alle vores lamper bærer præg af godt og gennemtænkt design, hvor der er fokus på skønhed, form og funktion – det gælder også lamperne i outlet-afdelingen.

Outlet lamper der altid virker

På nogle få lamper må der påregnes brugsspor eller mangle på original emballage. Alle lamper er dog altid testet og har fået et grundig kvalitetstjek. Vi kan derfor garanterer at de fungerer og er i god stand.

Det gælder om at være hurtig

Ofte har vi kun én enkelt eller to lamper på lager, som sælges efter ”først-til-mølle” princippet, så tøv ikke for længe, hvis du har forelsket dig i en bestemt lampe.

Godt design til en fordelagtig pris

Selvom et produkt ikke kan sælges som et ”nyt” produkt, fortjener det alligevel en chance. I Outletten finder du derfor unikt design til ekstra gode priser.