På udkig efter lamper i København…

LAMPEMESTEREN KØBENHAVN
Bohrsgade 31
1799 København

Kontakt
Telefon: 91 89 33 00
Mail: kbh@lampemesteren.dk

Åbningstider
Mandag - fredag: 10.00 - 18.00
Lørdag: 10.00 - 15.00

Lampemesteren er en lampebutik i København her finder du et stort udvalg af designerbrands – men vigtigst af alt! Du finder jordnær og smilende service. Vores personale har flere års erfaring inden for design og belysning.


Vi kan lidt mere end blot at sælge lamper

I butikken i København har du mulighed for at få lavet en lysberegning. Det vil sige, at vi kan regne ud hvor stor en mængde lys dit rum har behov for. Dette er især en god ide ved større projekter som fx indretning af mødelokaler, receptioner og arbejdsområder.

Med vores store faglighed og brede kendskab til belysning, kan vi desuden vejlede og hjælpe dig til det rette valg af lamper. Er der behov for at vi kommer ud til dit hjem og ser det hele med egne øjne gør vi gerne det. Ved hjælp til lysindretning vurderer vi med dig, hvilke reelle behov der er, og hvilke former for lys det er du skal have. Lyset og lamperne skal passe til kundens øvrige interiør, vi ser på lysindfald, farver på vægge, “blinde vinkler” og meget mere – kort sagt det er en helhedsoplevelse.  

Fra den 1. marts 2023 sættes prisen op på lysindretning, så det fremover koster 895,- for 50 minutters hjemmebesøg – dog er det fortsat gratis for alle beboere i Carlsberg byen.

Lidt ekstra til dig når du handler hos Lampemesteren

Hos Lampemesteren er du og alle vores kunder i højsædet, derfor vil vi også gerne tilbyde dig lidt ekstra når du handler hos os – uanset om det er i butikken i København, Ringkøbing eller online på Lampemesteren.dk

Som kunde hos Lampemesteren har du ALTID:
 • 100 dages fuld returret – Vi ved at det kan være svært at beslutte sig, og nogle gange skal man lige have lidt ekstra tid til at have helt styr på mavefornemmelsen. Derfor har du hos os 100 dages returret.

 • Prismatch – Vi vil SÅ gerne have dig som kunde, og tilbyde dig alt det bedste vi kan. Derfor tilbyder vi 100% prismatch. Dette betyder i grove træk for dig at finder du lampen billigere et andet sted, men vil gerne handle med os, så matcher vi gerne prisen. Læs mere om vores prismatch betingelser her.

 • Køber du din lampe i vores butik i København, og den ikke er på lager hos os, kan du få den leveret gratis direkte fra vores lager i Ringkøbing.

 • Bestiller du i vores butik i København eller online, kan du altid vælge at hente den hos os i København. Du finder os på Bohrsgade 31 i Carlsbergbyen.

 • Den flotteste lampeforretning i København

  Den flotteste lampeforretning i København

  Hos os finder du et stort udvalg af designerlamper fra både ind- og udland. Vi har klassiske lamper fra LE KLINT, Louis Poulsen og GUBI. Eksperimenterende, finurlige og romantiske lamper fra DCW, Design By Us og Nuura. Hos Lampemesteren finder du desuden lamper fra italienske Foscarini, Flos og Artemide.
  Kom ind til os og se endnu flere lamper fra nogle af de helt store designerbrands. Hos Lampemesteren elsker vi lamper, og laver gerne om i vores udstilling så vi altid kan vise dig det, der trender mest.

  På Lampemesteren.dk har vi over 100 mærker, og der kommer hele tiden flere til. Ønsker du at se en lampe, som vi ikke har udstillet i butikken får vi den gerne hjem til dig, så du kan se den inden du beslutter dig.

  Vores butik er placeret i Carlsbergbyen, som er under en spændende transformation. Vores lokaler bærer præg af det rå, som komplimenteres flot af alle vores smukke lamper.
  Ved siden af butikken finder du en parkeringskælder – og vi er kun 5 minutters gang fra S-toget.

  Når du som kunde kommer ind til os møder vi dig altid med et smil, og der er altid kaffe på kanden. Hos os er der plads og rum til en stille snak omkring projektet du står over for, vi kan vejlede i gaver og vil du gerne have lidt historie på lamperne så kan vi selvfølgelig også en anekdote eller to.

  Besøg os i Carlsbergbyen

  Er du på udkig efter nye lamper, eller skal have hjælp til et projekt så kom endelig forbi butikken – eller kontakt os på telefon +45 91 89 33 00 eller mail kbh@lampemesteren.dk

  Du finder os her:

  Lampemesteren København
  Bohrsgade 31
  1799 København