Plafond LamperPLAFOND LAMPER
Plafond lamper bliver ofte omtalt som loftlamper, fordi de som bekendt er monteret på loftet. Kendetegnet ved en plafond lampe er, at den udsender et blødt diffust lys, der har en spredning på 360 grader. Det giver en god grundbelysning, som er noget af det vigtigste når vi ser på belysning. En af fordelene ved en plafond er, at den ikke tager meget plads i rummet. Den kan derfor også monteres på væggen, hvor den har mulighed for at lyse ud i hele rummet. Især i smalle rum eller rum med lavt til loftet, kan man med fordel anvende den flade lampe.

Vi forbinder oftest en plafond med den traditionelle og simple skal, der sidder på loftet i de fleste bryggerser og gangarealer - den gængse lampe er en praktisk og velegnet løsning, hvis man ønsker en god belysning, med et neutralt design der falder godt ind i omgivelserne. Men en plafond behøver ikke bare være noget der skaber godt lys – der er også dem der skaber stemning, stil og kan være prikken over i'et i indretningen. Uanset hvilken type du foretrækker, finder du den blandt vores Loftlamper. Der er også noget at vælge mellem for dig, der søger en LED plafond, hvor du får det optimale ud af belysning og samtidig sparer på strømmen.
Fokus på den gode grundbelysning
Vi har fortsat øget fokus på at hjemmet skal være et hyggeligt og afslappende sted, hvor vi kan komme hjem og lade op. Det kan være en udfordring, hvis ikke hjemmet er indrettet med en rigtig belysning, der passer til de behov du har i hverdagen. Derfor er det en rigtig god ide, at kigge på din grundbelysning og hér er en plafond et rigtigt godt sted at starte. Med en plafond placeret i loftets centrum, får du en funktionel rumbelysning med en stor belysningsflade, der får hjemmet til at syne lyst og indbydende. Når du har grundbelysningen på plads, kan du let supplere med sekundær belysning i form af pendler, bord- og væglamper. På den måde har du mulighed for at skabe mindre lysrum og ekstra hyggelige områder i dit hjem, afhængig af hvor du nyder at slappe af og hvor du har dine fortrukne arbejdsområder.
Kinan Loftlampe Black/Gold fra Lindby er et dynamisk festfyrværkeri i dit loft, der med garanti vil fange dine gæsters opmærksomhed. Lampen har et finurligt design en base og en række overlappende plastplader med et matsort finish og en guld farvet inderside, der giver lampen et stilrent og moderne udtryk, som giver et eksklusivt touch til ethvert rum. De overlappende plader og den guldfarvede inderside gør, at lyset spreder et smukt og dynamisk lysspil langs loftet. Samtidig har den lune glød en varm og hyggelig effekt i rummet, som gør, at lampen er ideel til at have hængende i soveværet, i entréen eller i stuen, hvor du og dine gæster kan nyde godt af det flotte lys og den behagelige atmosfære.
Sofia Loftlampe Transparent/Chrome fra Lindby er et overdådigt og udsøgt design, der er lidt udover det sædvanlige. Lampen er en moderne fortolkning af den traditionelle lysekrone, og den kan pryde i ethvert hjem, hvor den helt sikkert vil skabe beundring blandt dine venner og familie. Loftlampen består af en sammensætning af transparente akrylstænger, som skaber et imponerende dynamisk lysspil både i loftet og i resten af rummet. Denne effekt tager dig godt ud i de fleste rum, hvor du både måtte mangle en funktionel lyskilde og et dekorativt element til din indretning – eksempelvis over spisebordet, i stuen eller soveværelset, hvor de fire lyskilder spreder et behageligt og varmt lys, der skaber en varm og hyggelig stemning, der både egner sig til hverdag og til fest. Du bliver aldrig træt af at have dette unikum hængende!
Enesa S Loftlampe Silver fra Lucande er et originalt og unikt design, som vil give både de klassiske og moderne boligindretninger et frisk og flot pust. Lampen består af en stofbeklædt base og dynamiske aluminiumsbuer, som med garanti vil fange dine gæsters opmærksomhed. Lampen har installeret LED lys, som følger de flotte aluminiumsbuer, hvilket gør, at lyset får en utrolig flot effekt oppe i loftet. Det varmhvide LED lys kan samtidig styres ved brug af egne vægafbrydere, så du altid kan få den ønskede lysstyrke og lysfarve alt efter behovet og humøret. På den måde kan du også sætte den helt rigtige stemning og belysning, afhængig af om du skal bruge lyset til aftenlæsning i stuen, klar belysning til entréen eller hyggebelysning over spisebordet. Med Enesa er du sikret en funktionel lyskilde, der samtidig tilføjer et æstetisk element til din indretning.

Du kan også få Enesa i anden størrelse – se den her!


Brinja 2 Loftlampe Sort fra Arcchio er en enkel og stilren lampe, som er en elegant tilføjelse til enhver indretningsstil. Lampen er fremstillet i aluminium med et matsort finish, der giver lampen et moderne og stilfuldt udtryk, der passer perfekt i alle rum, herunder i køkkenet, i stuen, på soveværelset, på badeværelset eller i gangpartiet, hvor de cylindriskformede lyskilder spreder et klart og behageligt lys, der når du til at alle de mørke hjørner. Derudover er designet yderst fleksibelt, da lampen kan vippe 90 grader og dreje 350 grader om egen akse, således at du kan justere lysets retning efter dit behov. Der medfølger også to indsatser i henholdsvis sort og guld, så du selv har mulighed for at vælge, hvor meget lys der skal reflekteres i enten en bred eller smal direkte lyskegle. Vælger du eksempelvis den guldfarvede, får lyset en gylden glød, der samtidig skaber en hyggelig, varm og afslappet stemning, man gerne vil have i sit hjem.

Du kan også få den skønne Brinja 2 i en elegant hvid farve – se den her!
Plafond – "Loft" på Italiensk

Plafond – "Loft" på Italiensk

Italien kom i forhold til resten af Europa, sent i gang med den industrielle produktion af design. De begyndte først i starten af 1900-tallet, hvor det primært var malere og kunstnere der satte stilen og de var derfor meget inspireret af fart, maskiner og industri. Den anderledes start på italiensk design betød, at Italien fik en anden tilgang til design, hvilket sidenhen har resulteret i en masse spændende design – også indenfor lampedesign.

Indenfor loftslamper har de heller ikke lagt på den lade side. Er du på udkig efter en simpel plafond i enkelt design, der opfylder behovet for god grundbelysning, skal du især kigge på udvalget fra Studio Italia Design og Flos. To italienske mærker med stor passion for lys, fokus på høj kvalitet og lækkert design.

Søger du derimod den kunstneriske loftslampe, i spændende materialer og iøjefaldende design, så tag et kig på SLAMP og Kartell, der begge har flere imponerende og farverige plafonder i deres sortiment.
Komplimenterer især den skandinaviske stil

Komplimenterer især den skandinaviske stil

Når det gælder indretning sværmer vi stadig for den skandinaviske stil, der bliver forbundet med minimalisme, natur og stilrent design. I Skandinavien er man påvirket af flere mørke end lyse dage – derfor er møblerne og væggene ofte lyse, så der altid fremstår lyst og venligt. Af samme årsag er lyset vigtigt i forbindelse med den skandinaviske indretning og plafond lampen er en strålende løsning. Lampens bløde og diffuse lys giver en naturlig grundbelysning, som får dagene i hjemmet til at virke både længere og lysere.
SE UDVALGET AF LOFTSLAMPER LAMPER HER