Sengelamper - Find lampen til din nattesøvn

Indret soveværelset med stil

Indret soveværelset med stil

Lige omkring 1/3 af dit liv tilbringer du i din seng. Det er derfor vigtigt at dit soveværelse er behageligt indrettet, at din seng er lige som du kan lide den og at du måske har hængt noget kønt på væggene. Og så er der lamperne! Et lækkert soveværelse skriger på lækre lamper, og du er kommet til det helt rigtige sted!

En lampe over eller ved siden af sengen er et vigtigt valg, og mulighederne er mange. Læser du en god bog inden sengetid, stener du lidt over telefonen eller ser du måske lige et afsnit af din yndlingsserie? Lige meget hvad, er en sengelampe et valg der skal tages med omhu. Skal din sengelampe være enkel, avanceret, sjov, skør, lille eller stor? Med den rigtige sengelampe, kan du gøre soveværelset til husets hyggeligste rum – Din nattesøvn vil takke dig!

I artiklen her, har vi fremhævet nogle af vores skønne sengelamper, så du kan blive inspireret til dit eget soveværelse.

Du finder vores sengelamper her.

AJ lampen

AJ lampen

Stilren og klassisk. AJ lampen designet af Arne Jacobsen til Royal Hotel i 1960, er en vaskeægte klassiker og passer perfekt i soveværelset. Lampen fås både som væglampe og som bordlampe til sengebordet.

AJ Væg i sort til soveværelset er super flot, da det bryder de hvide vægge. Er du mere til farver, så er serien nu i 10 forskellige, hvor især Grafitgrå, Lysgrå, Natblå og Aubergine er utrolig populære. Der hersker dog ingen tvivl om at AJ i sort er vores bestseller.

Se hele AJ serien her.








NJP - Louis Poulsen

NJP - Louis Poulsen

En anden klassiker og perfekt til soveværelset er NJP lampen fra Louis Poulsen. Fås både i sort og grå, og vil tilføre klasse og god stil til ethvert soveværelse. Lampen fås både med kort og lang arm og som bord- og væglampe, så du kan få det til at se ud lige som du vil have det. Måske har du elevationsseng, så den lange arm ville være at foretrække? Lige meget hvad du vælger vil det se fantastisk og stilfuldt ud!

Find NJP fra Louis Poulsen her.










Swing - House Doctor

Swing - House Doctor

Et sjovt og anderledes lampevalg kunne være en Swing lampe fra House Doctor. Det forholdsvis unge designmærke House Doctor producerer anderledes lamper i minimalistisk stil, og som giver kant til din indretning. Swing fås både med kort og lang arm, hvad passer hjemme hos dig?

Find Swing fra House Doctor her.












Ball - Frandsen

Ball - Frandsen

Hvis du ikke ønsker din sengelampe skal fylde særlig meget, var en Ball lampe fra Frandsen måske en mulighed? Kommer i et væld af farver og i simpelt og klassisk design. En lille Ball lampe vil helt sikkert friske soveværelset op med stil!

Se Ball lampen fra Frandsen her.








E27 - Muuto

E27 - Muuto

Skal det være simpelt og trendy? Så var en fatning fra Muuto måske en idé? Hæng en enkelt eller flere sammen, og vær kreativ med valg af pære. Det vil give et enkelt men samtidig vanvittigt moderne look og dit soveværelse vil elske det.

Find E27 fra Muuto her.












Flowerpot - &tradition

Flowerpot - &tradition

Skal sengelampen stå på et lille bord og give hyggelys til soveværelset, så var en Flowerpot bordlampe fra &tradition måske en mulighed. Designet af Verner Panton i 1969 inspireret af 60’erne og 70’ernes Flower Power bølge, men stadig den i dag i dag vanvittig populær og passer ind i ethvert rum, og perfekt ved siden af sengen.


Find Flowerpot fra &tradition her.







Follow Me - Marset

Follow Me - Marset

Follow Me lampen er blevet meget populær pga. dens alsidighed. Den lades op med USB stik, og kan så holde fra 5 – 20 timer, afhængig af lysstyrken du vælger. Follow Me kan flyttes rundt som man vil, og kan stå på sengebordet den ene dag og tages med på terrassen den næste.

FollowMe findes i to størrelser, find lampen her.






Milk - &tradition

Milk - &tradition

En lille sød fyr, som passer perfekt på sengebordet. Milk er designet af designfirmaet NORM for &tradition, og er blevet populær verden over pga. sit sjov og hyggelige, men samtidig elegante design. Milk er inspireret af en gammeldags malkeskammel – deraf navnet – og vil passe perfekt ved siden af sengen.


Find Milk fra &tradition her.













Som du kan se er mulighederne mange og hvad enten du er til det klassiske, moderne, skøre, elegante eller bare helt normale, kan du finde din sengelampe hos os.

Du finder alle vores sengelamper her.