Sikker betaling - sikker levering

Sikker betaling

Sikkerhed er alfa og omega hos Lampemesteren.dk. Når du handler hos os, vil vi gerne sørge for, at du får en så tryg og behagelig oplevelse som muligt. Det er ikke mindst vigtigt i forhold til selve checkout-delen af vores butik. Derfor er vores kortbetalinger også certificeret som Verified by VISA, MasterCard SecureCode eller Secure Payments by PayPal. Og altså underlagt de strengest mulige sikkerhedskrav. Dette betyder, at du ved betaling skal bekræfte transaktionen enten med SMS-kode eller med MitID.
Når du bestiller et produkt på Lampemesteren.dk, vil du blive viderestillet til et betalingsvindue. Dette betalingsvindue er hosted af vores Payment Service Provider (PSP) Quickpay. Overførslen af data herimellem er krypteret ved hjælp af SSL, så informationerne ikke kan læses af udefrakommende. Quickpay opfylder kravene specificeret i PCI DSS certificeringen, som blandt andet definerer krav til firewall, opbevaring af data og lignende. Denne certificering kommer både forbrugere og webshops til gode, da de forstærkede sikkerhedskrav er med til at reducere risikoen for svindel og giver brugerne en større tryghed, når man benytter sit kort online. Derfor kan du trygt betale med dit betalingskort, uden at du skal være bekymret for svindel.
Læs mere om vores handelsbetingelser her

Sikker levering

Når du bestiller hos Lampemesteren.dk spiller sikkerhed også en stor rolle i forhold til levering.
Vi har valgt Post Nord og GLS som leveringspartnere, for at give dig den største grad af sikkerhed for korrekt og hurtig levering.
Læs mere om fragt og levering  her