Singles' Day hos Lampemesteren

Den internationale Singels Day er årets største ‘forkæl-dig-selv'-dag og er hvert år den 11/11. I 2023 fejrer Lampemesteren Singels Day med en masse lækre tilbud, fra torsdag 11. november til og med søndag den 14. november. Alle tre dage vil der være en masse spændende tilbud – nogle af dem kun i et begrænset antal så du skal ikke vente for længe!


Se SINGLES' DAY tilbud her

Hvad er det egentlig vi fejrer til Singles Day?

Single Days (eller Guanggun Jie, som dagen hedder i Kina) handlede oprindeligt om at bryde med ensformigheden og ensomheden som single. Efter sigende skulle det i hvert fald være det, som fire studerende fra Nanjing University diskuterede i 1993. I den forbindelse blev de enige om at hylde singlelivet med en dag, fyldt med sjove aktiviteter, sammen med vennerne. Det var ikke tilfældigt at datoen for Singles Days blev den 11. november. Datoen er nemlig den dag, hvor der er flest “singler” (1-taller) 1-1/1-1.

Efterfølgende spredte traditionen sig hurtigt til andre universiteter rund i Kina og senere til andre lande rundtomkring i verden. De første år ble Single Days set som et modtræk til valdentins dag og tilbuddene den vendte sig derfor mest til singler. I dag er det mere eller mindre alle slags produkter, der kan komme på tilbud under Singles Day. Nøjagtig som vi kender det fra Black Friday-udsalget. Uanset om du er single eller ej, er det vigtigt at huske at forkæle sig selv. Der er plads til selvforkælelse og et perfekt power-boost inden julen står for døren. 

Forkæl dig selv eller en du holder af, med en ny lampe - udover glæden ved at give en gave, får du en gave til hjemmet, som lyser op omkring samlingspunktet eller skaber hygge i din omgivelser – uanset om du er sammen med dem du holder af, eller nyder dit eget selskab.