Skift dine stearinlys ud med naturtro LED stearinlys

Gennem de seneste år, er udbredelsen af LED-stearinlys i hjemmene steget betydeligt. Mange har holdt sig fra de batteridrevne lys, fordi de virkede for kunstige. Ofte har man også hørt, at de falske lys ikke spreder den samme hygge som de levende lys. Men takket være den innovative LED-teknologi, bliver lysene mere og mere livagtige. I dag kan det være svært at se forskel på, hvorvidt der er tale om et traditionelt stearinlys, eller en LED version.

Ønsker du at skabe den hyggelig atmosfære vi kender fra stearinlysene, kan du roligt vælge de smarte LED-lys. Uanset om det er hjemme, i en butik eller på restauranten, behøver du ikke gå på kompromis med looket eller det varme atmosfæriske lys.


Derfor skal du vælge LED stearinlys


Mange synes den autentiske og hyggelige fornemmelse forsvinder, når man anvender de kunstige lys. Med de nyeste udviklinger, kan man ikke se forskellen, hvis man ikke bliver gjort opmærksom på den. Men der er også flere andre fordele at lægge vægt på;

Sikkerheden er én af dem og måske den vigtigste. Blandt andet omkring jul, bliver brandmændene af og til kaldt ud til brande, der er forsaget af glemte juledekorationer. Det værste der kan ske med et LED-lys hvis den glemmes, er at den løber tør for strøm. Den bliver ikke varm, så der er heller ingen risiko for at børn eller dyr brænder sig på lyset.

Når du skifter dine traditionelle stearinlys ud med LED, har det også fordele i forhold til indeklima i dit hjem. De soder nemlig ikke som stearinlys, og generer derfor hverken dine øjne, næsen og lunger – selv med mange lys tændt af gangen. Lysene kan anvendes i længere tid end den traditionelle løsning, fordi de anvender batterier. Du kan øge den økonomiske fordel, ved at anvende genopladelige batterier.  Med det elektriske lys, kan du også lade lyset ”brænde” i vindueskarmen, når du ikke er hjemme, så det hele tiden ser ud som om, der er nogen hjemme.
Som alternativ til stearinlys i hele hjemmet

Som alternativ til stearinlys i hele hjemmet

De mest anvendte former for stearinlys; Fyrfadslys, bloklys og kronelys, fås alle i forskellige udgaver med LED. Med de traditionelle fyrfadslys har du mulighed for at sætte lysene i din små fyrfadslysestager på bordet eller i vindueskarmen. I en lille indendørs lanterne passer de også perfekt, da de kan anvendes uden lanternen bliver varm.

Har man en lidt større lanterne eller lys-hus, kan bloklysene med LED også anvendes her. De er også et fantastisk alternativ i en kreativ dekoration eller adventskrans, da man ikke risikerer at lysene brænder ned og antænder brandbare materialer. Ligesom man også undgår at stearinen løber ned af siden og ødelægger duge, vindueskarme mm.

Som noget nyere, kan man også få de klassiske LED kronelys, der på afstand liger et almindelige Stearinlys. De har samme størrelse som den traditionelle kronelys og passer derfor let ned i din yndlingslysestage, hvor den livagtige flamme giver et charmerende lys.


LED stearinlys med fjernbetjening og timer


Flere og flere LED lys har mulighed for timer-funktion og eller fjernbetjening. Det er ikke en nødvendighed, men det kan have mange fordele. Med en fjernbetjening kan du tænde og slukke dine lys, uden at skulle have dem op af lysestagen eller ud af din lanterne. Med en timer kan du sætte lysene til at slukke automatisk – ofte efter 4, 6, 8 eller 10 timer, som også er brændetiden på mange traditionelle stearinlys. Du skal derved ikke bekymre dig for, om du glemmer at slukke dine stearinlys og bruger unødigt strøm fra batteriet.
Uyuni Lighting - LED lys med unik 3D flamme

Uyuni Lighting - LED lys med unik 3D flamme

Den danske virksomhed; Uyuni Lighting, har et sortiment af batteridrevne lys, der ligger blandt de mest populære på markedet. Flammen har ingen fysisk bevægelse og bruger derfor ikke store mængder batteri på dette. Takket være LED-teknologi, har deres kunstige stearinlys en særlig livagtig flamme, der giver fornemmelsen af en lille flamme, der står og blafrer let. Uanset om du vælger fyrfadslys, bloklys eller kronelys, får du den hyggelige atmosfære, som vi kender fra levende belysning. Et godt alternativ til stearinlys, der sikrer hyggen uden at påvirke dit indeklima.

Med inspiration fra den krystalklare nattehimmel over Sydamerikas saltslette; Uyuni, kom idéen til den unikke 3D flamme til verden. Nattehimlen over de isolerede saltsletter er krystalklar, på grund af den rene luft og fordi der er lang til det nærmeste forstyrrende lys. Designerens ønske om at bringe de fjerne galakser ind i ethvert hjem rundt om i verden, resulterede i det innovative udvalg af stearinlys, med det forsigtigt flimrende lys.


Se vores udvalg af LED stearinlys her