Skift dine stearinlys ud med naturtro LED-stearinlys

Gennem de seneste år er udbredelsen af LED-stearinlys i hjemmene steget betydeligt. Mange har holdt sig fra de batteridrevne lys, fordi de virkede for kunstige. Ofte har man også hørt, at de falske lys ikke spreder den samme hygge som de levende lys. Men takket være den innovative LED-teknologi bliver lysene mere og mere livagtige. I dag kan det være svært at se forskel på, hvorvidt der er tale om et traditionelt stearinlys eller en LED-version.

Ønsker du at skabe den hyggelige atmosfære vi kender fra stearinlysene, kan du roligt vælge de smarte LED-lys. Uanset om det er hjemme, i en butik eller på restauranten behøver du ikke gå på kompromis med looket eller det varme atmosfæriske lys.

Derfor skal du vælge LED-stearinlys


Mange synes den autentiske og hyggelige fornemmelse forsvinder, når man anvender de kunstige lys. Med de nyeste udviklinger kan man ikke se forskellen, hvis man ikke bliver gjort opmærksom på den. Men der er også flere andre fordele at lægge vægt på:

Sikkerheden er én af dem og måske den vigtigste. Blandt andet omkring jul bliver brandmændene af og til kaldt ud til brande, der er forsaget af glemte juledekorationer med levende lys. Det værste, der kan ske med et LED-lys, hvis den glemmes, er, at det løber tør for strøm. Den bliver ikke varm, så der er heller ingen risiko for, at børn eller dyr brænder sig på lyset.

Når du skifter dine traditionelle stearinlys ud med LED, har det også fordele i forhold til indeklima i dit hjem. De soder nemlig ikke som stearinlys og generer derfor hverken dine øjne, næsen eller lunger – selv med mange lys tændt af gangen. Lysene kan anvendes i længere tid end den traditionelle løsning, fordi de anvender batterier. Du kan også øge den økonomiske fordel ved at anvende genopladelige batterier.  Med det elektriske lys kan du også lade lyset ”brænde” i vindueskarmen, når du er ude, så det stadig ser ud som om, der er nogen hjemme.
Som alternativ til stearinlys i hele hjemmet

Som alternativ til stearinlys i hele hjemmet

De mest anvendte former for stearinlys – fyrfadslys, bloklys og kronelys – fås alle i forskellige udgaver med LED. Med de traditionelle fyrfadslys har du mulighed for at sætte lysene i din små fyrfadslysestager på bordet eller i vindueskarmen. I en lille indendørs lanterne passer de også perfekt, da de kan anvendes, uden lanternen bliver varm eller tilsodet.

Har man en lidt større lanterne eller lys-hus, kan bloklysene med LED også anvendes her. De er også et fantastisk alternativ i en kreativ dekoration eller adventskrans, da man ikke risikerer, at lysene brænder ned og antænder brandbare materialer, ligesom man også undgår, at stearinen løber ned af siden og ødelægger duge, vindueskarme og andre underlag.

Som noget nyere kan man også få de klassiske kronelys med LED, der på afstand liger helt almindelige stearinlys. De har samme størrelse som den traditionelle kronelys og passer derfor let ned i din yndlingslysestage, hvor den livagtige og dansende flamme giver et charmerende lys.

LED-stearinlys med fjernbetjening og timer


Flere og flere LED-lys har mulighed for timerfunktion og/eller fjernbetjening. Det er ikke en nødvendighed, men det kan have mange fordele. Med en fjernbetjening kan du tænde og slukke dine lys uden at skulle have dem op af lysestagen eller ud af din lanterne. Du kan desuden sætte lysene til at slukke automatisk; ofte efter 4, 6, 8 eller 10 timer, hvilket også er brændetiden på mange traditionelle stearinlys. Du skal derved ikke bekymre dig for, om du glemmer at slukke dine stearinlys og derved bruger unødigt strøm fra batteriet.
Uyuni Lighting: LED-lys med unik 3D-flamme

Uyuni Lighting: LED-lys med unik 3D-flamme

Den danske virksomhed Uyuni Lighting har et sortiment af batteridrevne lys, der ligger blandt de mest populære på markedet. Flammen har ingen fysisk bevægelse og bruger derfor ikke unødige mængder batteri på dette. Takket være LED-teknologi har deres kunstige stearinlys en særligt livagtig flamme, der giver fornemmelsen af en lille tunge af ild, der står og blafrer let. Uanset om du vælger fyrfadslys, bloklys eller kronelys, får du den hyggelige atmosfære, som vi kender fra levende belysning. Et godt alternativ til stearinlys, der sikrer hyggen uden at påvirke dit indeklima.

Med inspiration fra den krystalklare nattehimmel over Sydamerikas saltslette Uyuni, kom idéen til den unikke 3D-flamme til verden. Nattehimlen over de isolerede saltsletter er krystalklar på grund af den rene luft, og fordi der er langt til det nærmeste, forstyrrende lys. Designerens ønske om at bringe de fjerne galakser ind i ethvert hjem rundt om i verden resulterede i det innovative udvalg af stearinlys med det forsigtigt flimrende lys.

Se vores udvalg af LED-stearinlys her!