Skrivebordslamper - Lampen til dit hjemmekontor

Skrivebordslamper for enhver smag

Skrivebordslamper for enhver smag

Hvad enten du arbejder hjemmefra til hverdag eller bare sætter dig ved skrivebordet for at betale en regning i ny og næ, så er det vigtigt, at du har den helt rigtige skrivebordslampe! Der er et stort udvalg når det kommer til belysning til skrivebordet, og i artiklen her har vi fundet nogle af de allermest klassiske, sjove, anderledes og elegante skrivebordslamper.

På billedet ser du et bud på et smukt hjemmekontor med en Kaiser Idell fra mærket Fritz Hansen.

I artiklen herunder kan du læse vores bud på en masse skønne skrivebordslamper til enhver stil.

Gräshoppa fra Gubi

Gräshoppa Bordlampen er designet af Greta M. Grossman i 1947 og er med sit sofistikerede og legende design, stadig relevant i dag og en af vores meget populære skrivebordslamper.

Den særprægede og langstrakte koniske skærm er smukt kombineret med en rørformet messingholder, et godt eksempel på Grossmans lunefulde designsprog, der er både klassisk og moderne.

Du finder Gräshoppa her.


FlowerPot fra &tradition

Når vi snakker skrivebordlampe, kommer vi ikke udenom den populære FlowerPot, designet af Verner Panton og i dag produceret af &tradition. Klassisk og simpel i sit formsprog, og så alligevel en lampe man lige vender sig om en ekstra gang for. FlowerPot giver et behageligt lys og kommer i mange forskellige farver.

Find Flowerpot lamperne her.


Gear fra Northern

En af de lækre nyheder her til foråret 2018 er denne smukke bordlampe fra Northern. Gear fås både med en og to lamper på, og lige meget hvilken du vælger, kommer det til at se fantastisk ud. Med et tandhjul i bunden, kan lamperne indstilles lige som du vil have dem, og lyset kan rettes derhen hvor det skal bruges. Utrolig smuk lampe, som passer perfekt ind i den industrielle stil og vil gøre dit skrivebord råt og lækkert.

Find Gear fra Northern her.


Cap fra Normann Copenhagen

En anden smuk og moderne mulighed til skrivebordet er den skønne Cap fra danske Normann Copenhagen, som kommer i 4 flotte farver. Cap er en enkel, men samtidig meget spændende lampe, som helt sikkert vil være en fryd for øjet for både dig selv og dine gæster. Skærmen kan vippes helt i lodret, så lyset og lampen kan drejes lige derhen hvor du vil have det.

Find Cap lamperne lige her.
Wire fra Verpan

Verner Panton har designet denne anderledes og helt igennem fantastiske bordlampe, som vil se skøn ud på skrivebordet. Lampen er designet til at ligne en elpære med et twist, og selve kroppen er sirligt snoet op af en forkromet metalwire, der slutteligt er kronet med en plastic skærm, som dækker for pæren så den ikke blænder. Fås i både hvid og gul og i en mindre udgave, og vil være en smuk tilføjelse til dit skrivebord.


Bestlite fra Gubi

Bestlite lamperne er designet af Robert Dudley Best i 1930, og er et eftertragtet design på verdensplan med stærke referencer til Bauhaus-stilarten. Winston Churchill, tidligere premierminister i Storbritannien, valgte personligt Bestlite BL1 bordlampen til sit skrivebord i Whitehall og historien fortæller, at Churchill selv tog lampen med sig på sine utallige ture rundt om i verden. Dette var det store gennembrud for Bestlite, som har gjort at lampen i dag er en storsællert for Gubi. Lampen kommer i mange forskellige modeller og givet et eksklusivt look til dit skrivebord.

Find Bestlite lige her.


Kizu fra New Works

New Works Kizu bordlampe er sammensat af to modsatrettede geometriske figurer, og ser mere ud som to skulpturer, der balancerer på hinanden end en egentlig bordlampe.

Kizu ser ved første blik ud som om, at den kan vælte hver andet øjeblik, men det er selvfølgelig en illusion, og gør lampen til en sjov og elegant tilføjelse til dit skrivebord.

Lampen er i foråret 2018 kommet i en ny sort marmor, og i en mindre størrelse.

Find Kizu lige her.


Tolomeo fra Artemide

Helt klassiske skrivebordslamper fra Artemide, som passer perfekt ind i de fleste hjem.  Tolomeo lamperne fås både med klemme til bordet, i forskellige størrelser og som almindelig bordlampe. Lige meget hvilken lampe du vælger, vil den tilføje stil og klasse til lige netop dit skrivebord.

Find alle Tolomeo modellerne her.


Mr. Wattson fra Piffany Copenhagen

Må der godt være lidt humor på dit skrivebord, så lad Mr. Wattson flytte ind hjemme hos dig! En sjov lille fætter, som vil bringe lys og glæde hjem til dig.

Med sin bøjelige krop og sine lange ben, vil Mr. Wattson se så fin ud på skrivebordet, og sprede godt humør med sin blotte tilstedeværelse.

Find Mr. Wattson her.


JWDA fra Menu

Et andet bud på en smuk skrivebordslampe er den populære JWDA fra Menu. Lampen er designet med inspiration fra olielamper og skabt i helt enkle materialer. Materialevalget gør lampen både delikat og rå, og det enkle udtryk gør, at den kan passe ind i de fleste stilarter.

Skal JWDA flytte hjem på dit skrivebord, finder du lamperne her.

Otto Watt fra Luceplan

Er du til en klassisk arkitektlampe, så var Otto Watt fra italienske Luceplan måske noget for dig? Lampen har indbygget LED, og giver et super godt lys til dit skrivebord.

Du finder Otto Watt her.


Archi fra Light Point

Et designikon og et stykke historie, som spænder over generationer, hvor Archi T2 bordlampe - eller arkitektlampe - har oplyst alt fra arbejdsborde til læsehjørnet i hjemmet. En klassisk løsning, som passer ind i alle hjem.

Find Archi her.


Ball Bordlampe fra Frandsen

Ball fylder 50 år i år, og siden Benny Frandsen designede Ball tilbage i 1968, er der langet flere end 2 millioner Ball lamper over disken, og det er fuldt forståeligt! Lampen er klassisk og meget anvendelig, og passer perfekt ind på dit skirvebord.

Du finder Ball bordlampe lige her.


Kelvin Edge fra Flos

En anden simpel og meget anvendelig skrivebordslampe er Kelvin Edge fra Flos. Lampen er udstyret med 3-trins dimmer og soft touch knap.

Find Kelvin Edge her.


String T1 fra Rotaliana

Rotaliana serien er en serie af LED lamper, som giver et enormt godt læselys. Det er en lampe af høj kvalitet i Italiensk design og især den lille detalje med den farvede elastik gør, at lampen bliver unik. Vil se fantastisk på et hvilket som helst skrivebord!

Find String T1 her.


Som du kan se, er der mange muligheder for at få en lækker tilføjelse til dit skrivebord, hvad enten du er til klassisk eller noget helt anderledes, så finder du helt sikkert en lampe der kan matche dit skrivebord.

Find alle lamper til skrivebordet her.