Skrivebordslamper - Lampen til dit hjemmekontor

SKRIVEBORDSLAMPER FOR ENHVER SMAG
Hvad enten du arbejder hjemmefra til hverdag eller bare sætter dig ved skrivebordet for at betale en regning i ny og næ, så er det vigtigt, at du har den helt rigtige skrivebordslampe! Der er et stort udvalg, når det kommer til belysning til skrivebordet, og i artiklen her har vi fundet nogle af de allermest klassiske, sjove, anderledes og elegante skrivebordslamper. I artiklen herunder kan du læse vores bud på en masse skønne skrivebordslamper til enhver stil.
Wasko - Lucande

Wasko - Lucande

Wasko LED Bordlampe Dim. Black fra Lucande er den ideelle ledsager til ethvert skrivebord og arbejdsområde. Dens klare former og skarpe, iøjnefaldende design tilføjer et imponerende touch. Med en integreret kontakt på lampeskærmen kan lysstyrken justeres i 4 niveauer, hvilket giver både skønhed og funktionalitet til det designorienterede skrivebord.
KØB HER
Selea - Lindby

Selea - Lindby

Selea Bordlampe Glossy Green/Brass fra Lindby er en moderne fortolkning af en klassisk bordlampe fra 1920'erne, hvilket giver den et nostalgisk touch. Med et slankere og elegant buet stel samt blank finish passer den perfekt på ethvert skrivebord. Den fleksible skærm, lavet af glas, giver smukt lys og retningsbestemt belysning, ideel til arbejde og læsning. Selea bordlampen fås også i enflot hvis udgave.
KØB HER
Resi - Lucande

Resi - Lucande

Resi LED Bordlampe Dim. Alu fra Lucande er den ultimative tilføjelse til ethvert skrivebord. Med sit slanke aluminiumsdesign og justerbare arm glider den ubesværet ind i enhver arbejdspladsæstetik. Den kraftfulde LED-belysning, kombineret med dens dimningsfunktion, giver den perfekte belysning til ethvert skriveprojekt, hvilket gør arbejdet til en leg.
KØB HER
Nilay - Lindby

Nilay - Lindby

Nilay Bordlampe Black fra Lindby er den perfekte følgesvend til dit skrivebord med sit fleksible design og praktiske funktioner. Lampen har et tvedelt, justerbart lampehoved med indbygget LED-modul, der kan strækkes ud eller klappes sammen efter behov. Med en indbygget touchdæmper kan lysets styrke og farvetemperatur justeres, og den praktiske klemmefunktion sikrer, at Nilay forbliver solidt på plads på skrivebordet.
KØB HER
Gräshoppa - Gubi

Gräshoppa - Gubi

Gräshoppa Bordlampen er designet af Greta M. Grossman i 1947 og er med sit sofistikerede og legende design, stadig relevant i dag og en af vores meget populære skrivebordslamper. Den særprægede og langstrakte koniske skærm er smukt kombineret med en rørformet messingholder, et godt eksempel på Grossmans lunefulde designsprog, der er både klassisk og moderne.

KØB HER
Flowerpot - &tradition

Flowerpot - &tradition

Når vi snakker skrivebordlampe, kommer vi ikke udenom den populære FlowerPot, designet af Verner Panton og i dag produceret af &tradition. Klassisk og simpel i sit formsprog, og så alligevel en lampe man lige vender sig om en ekstra gang for. FlowerPot giver et behageligt lys og kommer i mange forskellige farver.
KØB HER
Ball - Frandsen

Ball - Frandsen

Siden Benny Frandsen designede Ball tilbage i 1968, er der solgt mere end to millioner Ball-lamper, og det er ikke svært at se hvorfor. Lampen er klassisk og alsidig, så den passer perfekt til ethvert skrivebord.
KØB HER
Wire - Verpan

Wire - Verpan

Denne fantastiske og helt unikke bordlampe er designet af Verner Panton og vil helt sikkert tage sig godt ud på skrivebordet. Lampen er designet til at ligne en elektrisk pære med et twist, og selve kroppen er omhyggeligt snoet langs en forkromet metaltråd og kronet med en plastiklampeskærm, der dækker pæren, så den ikke blænder.
KØB HER
Otto Watt - Luceplan

Otto Watt - Luceplan

Er du til en klassisk arkitektlampe, så var Otto Watt fra italienske Luceplan måske noget for dig? Lampen har indbygget LED, og giver et super godt lys til dit skrivebord.
KØB HER
Archi - Nordic Living

Archi - Nordic Living

Et designikon og et stykke historie, som spænder over generationer, hvor Archi T2 bordlampe - eller arkitektlampe - har oplyst alt fra arbejdsborde til læsehjørnet i hjemmet. En klassisk løsning, som passer ind i alle hjem.
KØB HER
Kelvin Edge - Flos

Kelvin Edge - Flos

En anden simpel og meget anvendelig skrivebordslampe er Kelvin Edge fra Flos. Lampen er udstyret med 3-trins dimmer og soft touch knap.
KØB HER
String T1 - Rotaliana

String T1 - Rotaliana

Rotaliana serien er en serie af LED lamper, som giver et enormt godt læselys. Det er en lampe af høj kvalitet i Italiensk design og især den lille detalje med den farvede elastik gør, at lampen bliver unik. Vil se fantastisk på et hvilket som helst skrivebord!
KØB HER
Bestlite - Gubi

Bestlite - Gubi

Bestlite lamperne er designet af Robert Dudley Best i 1930, og er et eftertragtet design på verdensplan med stærke referencer til Bauhaus-stilarten. Winston Churchill, tidligere premierminister i Storbritannien, valgte personligt Bestlite BL1 bordlampen til sit skrivebord i Whitehall og historien fortæller, at Churchill selv tog lampen med sig på sine utallige ture rundt om i verden. Dette var det store gennembrud for Bestlite, som har gjort, at lampen i dag er en bestseller hos Gubi.
KØB HER
Kizu - New Works

Kizu - New Works

New Works Kizu bordlampe er sammensat af to modsatrettede geometriske figurer, og ser mere ud som to skulpturer, der balancerer på hinanden end en egentlig bordlampe. Kizu ser ved første blik ud som om, at den kan vælte hver andet øjeblik, men det er selvfølgelig en illusion, og gør lampen til en sjov og elegant tilføjelse til dit skrivebord. Lampen er i foråret 2018 kommet i en ny sort marmor, og i en mindre størrelse.
KØB HER
Tolomeo - Artemide

Tolomeo - Artemide

Helt klassiske skrivebordslamper fra Artemide, som passer perfekt ind i de fleste hjem. Tolomeo lamperne fås både med klemme til bordet, i forskellige størrelser og som almindelig bordlampe. Lige meget hvilken lampe du vælger, vil den tilføje stil og klasse til lige netop dit skrivebord.
KØB HER
JWDA - Audo Copenhagen

JWDA - Audo Copenhagen

Et andet bud på en smuk skrivebordslampe er den populære JWDA fra Audo Copenhagen. Lampen er designet med inspiration fra olielamper og skabt i helt enkle materialer. Materialevalget gør lampen både delikat og rå, og det enkle udtryk gør, at den kan passe ind i de fleste stilarter.
KØB HER
Som du kan se, er der mange muligheder for at få en lækker tilføjelse til dit skrivebord, hvad enten du er til klassisk, minimalistisk, traditionel eller noget helt andet stil, så vil du helt sikkert finde en lampe, der kan matche dit skrivebord perfekt!

Find endnu flere fantastiske lamper til skrivebordet her!