Soft Green Flowerpot – Nyt skud på den grønne stamme

Der er mange gode grunde til at den grønne farve er moderne i dag. En af dem handler om at den grønne farve afspejler vores stigende opmærksomhed på den økologiske og naturnære tankegang. Den grønne farve sender et signal og går samtidig i godt spænd med moden i, at have flere grønne planter i hjemmet. Du kan bruge den grønne farve til at invitere naturen ind og skabe et beroligende og jordforbundet rum, hvor du kan trække dig tilbage fra den digitale verden.

Farvetrend - Back To Nature

Den grønne farve er frisk, sofistikeret og kan let integreres i hjemmet. På grund af den tætte tilknytning til naturen, kan den grønne farve anvendes til at skabe en beroligende atmosfære i rummet.

Når vi går ind i det næste årti, bliver det med fokus på mental sundhed og wellnessbevægelsen vinder fortsat fart. Neutrale sofistikerede og bøde farver med en svag falmet fornemmelse, giver følelsen af stilhed og ro. Grøn maling på vægge og møbler, moderne tapet med motiver fra naturen og indretning med både farver og materialer fra naturen, griber om sanserne. Den fungerer godt både i og udenfor hjemmet, hvor det skaber en afslappende og indbydende atmosfære. Speciel den nordiske indretning, har taget naturens virkemidler til sig, hvor både naturens materialer og farver får en del opmærksomhed.

Ny lampe med tilknytning til naturen - Flowerpot VP1 og VP3

I samarbejde med &tradition, har vi hos Lampemesteren fået udviklet vores egen udgave af Verner Pantons populære Flowerpot VP3 Bordlampe og Flowerpot VP1 Pendel, i en støvet grøn farve. Den passer perfekt ind i tidens tendenser og komplimentere både den moderne stil, såvel som den retrobølge der fortsat ruller ind over os.

Det er aldrig let at vælge en farve, og selvom vi havde mange farver i spil, er vi sikker på at valget er faldet på den rigtige. Den vidunderlige farver er en let gul-baseret grøn, som var den taget direkte fra den bølgende eng. Den stammer fra jordens grønt og passer ind i samfundets voksende interesse for selvpleje, velvære og genforening med naturen – ønsket om at integrere naturen i boligindretningen, hvor vi trækker os tilbage og lader op.

Flowerpot VP9 To Go Lampe – også i Soft Green

I 2020 lancerede &tradition den ikoniske lampe i en version, der lever op tiden tidens tendenser; Flowerpot VP9 Portable Bordlampe er en bærbar version af Verner Pantons populære Flowerpot lampe. Med en højde på 29,5 centimeter og en diameter på 16, er lampen mindre end den originale bordlampe. Den har desuden en indbygget LED lyskilde, der kan indstilles i tre forskellige lysstyrker.

Selvom lampen allerede fås i mange forskellige farver, er lampen naturligvis også lanceret i Lampemesterens Soft Green. Klassisk design kombineret moderne teknologi og en farve der trender i indretningen, er en sikker vinder i ethvert hjem.

Ball Væglampen, Soft Green

Kan du heller ikke få nok af den skønne farve, så læg mærke til Ball væglampen fra Frandsen. Lampen fås også i en Soft Green version, der giver indretningen et frisk pust. Anvend Ball væglampen, Soft Green i soveværelset, på børneværelset eller som belysning i det fortrukne læsehjørne.

Ball væglampe er en elsket lille lampe, der blev designet i 1968 af danske Benny Frandsen. Den smukke væglampe er både klassisk og ikonisk og er tro mod det originale design. Lampen fås dog i dag med vægdåse og tekstilledning, der giver lampen et eksklusivt touch.

<div style="max-width:960px; margin:auto;"><font size="+2">Belysning i naturens yndlingsfarve</font>

Belysning i naturens yndlingsfarve

Indenfor belysning får den rolige grønne farver en del opmærksomhed. Man skal især lægge mærke til den stilrene Ambit Pendel fra Muuto, som er et perfekt valg over sofa- eller spisebordet. Den fås i tre forskellige størrelser, som alle fungerer godt alene eller kan kombineres i en gruppe, i et af husets mørke kroge eller på en lineær linje over køkkenøen, for et mere stringent look.

Den delikate Costanza serie fra Luceplan, byder på en blød og sart grøn farve, som både føles hyggelig, behagelig og fredelig. Tilgængelig i både pendel, gulv- og bordlampe, kan lampen let integreres i stort ser alle hjemmets rum, hvor den passer ind i alle stilarter. Et yderst sofistikeret udtryk, får man med den avocadogrønne Diablo serie, som er en helt unik og dekorativ serie af lamper. Den er designet af Belid, som her har skabt både pendel, gulv-, bord- og væglamper, der givet et behageligt og blændfri lys.

Af elegante lamper, skal man bemærke den feminine Kabuki fra Kartell, som udover at bringe den friske grønne farve ind i indretningen, har et helt særligt udtryk. Uanset om du vælger pendlen, bordlampen eller gulvlampen, formår lampen at lukke lyset ud og reflektere den i rummet på en helt fantastisk måde.

I den dekorative kategori, har vi fra DybergLarsen den skønne Illumin Desert Sage Pendel, i den støvede grønne farve, der skaber en rolig og afslappet stemning. Den spændende pendel har form efter en lotusblomst, som ligeledes giver en fornemmelse af, at have naturen med i indretningen.

Hos Lampemesteren har vi et bredt udvalg af lamper i grønne farvenuancer, som du kan udforske her.

Tidløs klassiker møder moderne farvetrends

Den populære Flowerpot er designet af Verner Panton i 1969, hvor han hentede inspiration fra tidens flowerpower revolution. Hans design er fuldt symmetrisk, hvilket giver et roligt og elegant look, der leverer et behageligt og indirekte lys. Lampens skærm består af to halvkugler, hvor pæren er skjult under den mindste halvkugle. Den lille halvkugle er i præcis halvt så stor som den store halvkugle, der udgør selve hovedskærmen.

Den tidløse lampe har bevist sit værd som designklassiker. Den er et unikum i den forstand, at det er et stykke danske designhistorie, med et design der passer ind i mange stilarter. Den er et must i hjemmet, hvis du er med på den retrobølge der fortsat ruller ind over os disse år. Vi er ikke i tvivl om, at kombinationen mellem Verner Pantons pragtfulde Flowerpot lampe og den rolig grønne farve, bliver et kæmpe hit.


SE DEN SKØNNE FLOWERPOT SOFT GREEN HER