Spisebordslamper

LAMPER OVER SPISEBORDET
Den rette spisebordslampe over spisebordet spiller en meget vigtig rolle i skabelsen af den rette stemning, når vi samler familie og gæster. Når du vælger spisebordslampe, skal du tænke på spisestuens størrelse, om der er højt eller lavt til loftet – og om rummet har mange eller få møbler. Jo større rum - jo større lampe kan man vælge. Normalt har man mindre plads i spisestuen – ofte blot møbleret med et enkelt spisebord og nogle stole. Dit valg af spisebordslampe afhænger også af arkitektur og design i almindelighed – samt ikke mindst smag og behag. Ofte bruger vi også vores spisebord til andet end at spise ved. Det kan være vores arbejdsplads og bordet, hvorved børnene laver deres lektier.En spisebordslampe, der kan justeres i højden, er et oplagt valg, når alle behov ved spisebordet skal opfyldes. Til venstre ses The Pendant fra Wegner, der kan justeres i højden ved hjælp af et håndtag, som tillige er en smuk del af designet.
Beads Penta fra Innermost hedder dette prægtige og saftige brombær af en pendellampe, der er lige til at spise. De små kugler skjuler lyskilden og spreder lyset.Farven på din spisebordslampe spiller naturligvis også en stor rolle samtidig med, at lyset skal være blødt og afslappet, så alle føler sig godt tilpas og tager sig bedst ud.
Se vort store udvalg af spisebordslamper her


Du er meget velkommen til at se andre spændende produkter i vores sortiment, som f.eks. vores

Stuelamper, Lamper til børneværelset, Udendørslamper, Spotlamper, Kontorlamper, Entrélamper, Standerlamper, Badeværelseslamper, Soveværelseslamper,
Reollamper