Spisebordslamper

LAMPER OVER SPISEBORDET
Den rette spisebordslampe over spisebordet spiller en meget vigtig rolle i skabelsen af den rette stemning, når vi samler familie og gæster. Når du vælger spisebordslampe, skal du tænke på spisestuens størrelse, om der er højt eller lavt til loftet – og om rummet har mange eller få møbler. Jo større rum - jo større lampe kan man vælge. Normalt har man mindre plads i spisestuen – ofte blot møbleret med et enkelt spisebord og nogle stole. Dit valg af spisebordslampe afhænger også af arkitektur og design i almindelighed – samt ikke mindst smag og behag. Ofte bruger vi også vores spisebord til andet end at spise ved. Det kan være vores arbejdsplads og bordet, hvorved børnene laver deres lektier.Albiona 3 Pendel Black/White fra Arcchio er et fest fyrværkeri af en lampe. De forskudte runde ringe skaber en fantastisk flot dynamik over spisebordet, som dine gæster ikke kan få øjnene fra. Det integrerede LED lys spreder et varmhvidt, behageligt og blændfrit lys, der formår at sætte en hyggelig og afslappet stemning – derfor kan du ikke gå galt i byen med denne udsøgte pendel over spisebordet.  
Juliven LED fra Lindby er den perfekte spisebordslampe! Udover at have et enestående og dekorativt design, der klæder de fleste boligindretninger, har den også integreret LED lys, som er skjult bag et dæksel, der gør, at det varmhvide lys bliver spredt på en behagelig, blændfri og ensartet måde ud til alle hjørner. Med denne pendel får dine gæster en behagelig aften i skønt skær, der skaber en hyggelig og harmonisk atmosfære.
Elidan Pendel fra Lucande er et elegant og unikt design, som du kan få både i hvid eller i sort. Pendlen har et bølget og blødt formsprog, der gør den behageligt at betragte. Lampeskærmens inderside har en nydelige messingfarve, der formår at skabe en skøn stemning og belysning, som emmer af hygge, varme og velbehag, hvilket gør den til det ideelle samlepunkt for familien.
Lavinja Pendel Smart Home White/Chrome fra Lindby er et dekorativt og spændende design, der er yderst æstetisk, både når den er slukket og specielt også når den er tændt. Du kan nemlig selv bestemme lysets farve via en app på din smartphone, hvor du kan vælge mellem alle regnbuens farver, lige fra blå til pink eller bare naturlig varmhvid. Du kan derfor vælge præcis dét lys, du skal bruge, til at sætte den helt rigtige stemning, så uanset om du skal bruge lys til fest eller hverdag, kan du få den helt rette belysning over dit spisebord.
Bemærk! Hvis produktets værdi er forringet, dvs. hvis varen har været samlet eller taget i brug, kan den ikke returneres!
Jusra 3 Pendel Black fra belysningsproducenten Lindby er et ekstraordinært og elegant design, der vil give enhver spisestue et ekstra pift. De tre unikke pendler er yderst dekorative, både når lyset er tændt og slukket, og derfor vil lampen med garanti skabe beundring blandt dine gæster både i dag- og aftentimerne. De enestående lampeskærme lader det varmhvide lys trænge smukt igennem lamellerne, hvilket skaber de skønneste skygger rundt i lokalet, som formår at sætte en afslappet og hyggelig stemning, hvorfor dette er den perfekte spisebordslampe til at samle familie og venner omkring.
En spisebordslampe, der kan justeres i højden, er et oplagt valg, når alle behov ved spisebordet skal opfyldes. Til venstre ses The Pendant fra Wegner, der kan justeres i højden ved hjælp af et håndtag, som tillige er en smuk del af designet.
Beads Penta fra Innermost hedder dette prægtige og saftige brombær af en pendellampe, der er lige til at spise. De små kugler skjuler lyskilden og spreder lyset.
Farven på din spisebordslampe spiller naturligvis også en stor rolle samtidig med, at lyset skal være blødt og afslappet, så alle føler sig godt tilpas og tager sig bedst ud.
Se vort store udvalg af spisebordslamper her


Du er meget velkommen til at se andre spændende produkter i vores sortiment, som f.eks. vores

Stuelamper, Lamper til børneværelset, Udendørslamper, Spotlamper, Kontorlamper, Entrélamper, Standerlamper, Badeværelseslamper, Soveværelseslamper, Reollamper