SpotlamperSPOT TIL HELE HJEMMET
Med spotlamper kan du skabe en række flotte visuelle effekter. Vi har spotlamper, der kan placeres (eller sænkes) i din have, belyse dine malerier, som ekstra hyggebelysning i dit badeværelse, køkken eller stue.Spotlamper i din have

Lune sommeraftener betyder hygge med venner og familie i haven omkring grillen. Hvorfor ikke få mest ud af disse stunder ved at installere nogle spotlamper i din have og dermed skabe den helt perfekte udendørs atmosfære og fremhæve dine blomsterbede eller flotte græsplæne, når solen er forsvundet.

De kan selvfølgelig også være behjælpelige med at holde mørkere områder af haven belyst – eller områder, som du er særlig stolt af. Omvendt kan de aflede opmærksomheden fra områder, du ikke ønsker, at andre skal hæfte for megen opmærksomhed på – med andre ord, giver spotlamper dig kontrol over den visuelle karakter af din have efter mørkets frembrud. Lamperne kan vendes og drejes i den retning, du ønsker, og når du keder dig, kan du bare ændre belysningsudsmykningen. Retningsbestemte spotlys fungerer også som sikkerhedslys, idet du kan rette dem mod husets døre og vinduer. Har du en vandfontaine, kan nogle spots rettet mod fontainen skabe en spændende og dramatisk effekt. Nedgravningsspot kan være med til at belyse din flisegang eller indgangsparti.

Når vi nu har solgt dig alle fordelene ved spotlys i din have, skal du også tænke på, hvad der er det rigtige for netop din have. Antal af spotlys afhænger af, hvor stor haven er. I en lang og smal have skal man være forsigtig med at sætte for mange lys, idet det kan udvaske helhedsindtrykket af haven. Det handler om balance, og man bør selvfølgelig også rette en venlig tanke til naboerne.
Anton Udendørs Spyd Dark Grey fra Lucande er et funktionelt og stilrent design, der kan pryde i dine blomsterbede, langs din forhave eller op ad dit hus. Her skaber den en stemningsfuld belysning og en indbydende stemning allerede inden, at man er trådt inden for døren. Lampens beskedne størrelse og farve samt elegante form gør også, at den er nem at placere, og du kan med fordel sætte flere spots sammen for et mere fuldendt udtryk og en bredere belysning. Spottet har et tilhørende spyd, som gør det nemt at placere lampen i jorden de respektive steder. Desuden har lampen en tæthedsgrad på IP65, som gør, at den sagtens kan tåle regn, slud og andet hårdt vejr. Med denne lampe kan du nyde godt af altid at have en hyggelig, varmhvid belysning i dine udearealer, og specielt når du kommer hjem i de mørke aftentimer.
Gavin Udendørs Spot m/Spyd Graphite fra Lucande er en praktisk og elegant lampe, der har en beskeden form og flot grafitgrå farve, som gør, at den nemt kan integreres ved de fleste huse. Her vil den tage sig godt ud i dine blomsterbede, i for- og baghaven eller langs dit hus, hvor den spreder et varmhvidt lys, der skaber en hyggelig og indbydende stemning i dine udearealer. Du kan med fordel placere flere af lamperne sammen, for et mere fuldendt udtryk og for en bredere belysning. Lampen har også et fleksibelt lampehovedet, som kan vippes op og ned, hvilket gør, at du kan justere lyskilden i de retninger, du ønsker. Se frem til at blive mødt af et behageligt og indbydende skær i de sene aftentimer.
Belvedere F1 Pick Bedlampe 22° i mørkebrun fra Flos er et godt eksempel på en spotlampe, der kan graves ned og vendes mod f.eks. en skulptur eller fontaine.

Spotlamper i dit hjem

Gennem de seneste år er spotlamper blevet utrolig populære i vores hjem. Vi bruger dem på vores badeværelser, i køkkenet, i bogreolen og entréen – ja, stort set overalt i vores bolig, hvor vi kan tænke os en nænsom belysning - eller hvor vi vil rette fokus mod noget helt bestemt, og hvor vi normalt ikke vil bruge standardbelysning.
Lowie LED Spot White fra Lindby er et stilfuldt og minimalistisk design, der ubesværet kan blende ind med alle miljøer, hvor den tilføjer en varm og indbydende stemning. Lampen er nemlig udstyret med integreret LED lys med en Kelvin på 3000, hvilket betyder, at den spreder et varmhvidt lys, der skaber en hyggelig og behagelig stemning i hele rummet. Du kan placere denne hyggelige, varme belysning i soveværelset, gangpartiet eller i stuen, hvor du med fordel kan anvende flere spotlamper i Lowie serien sammen, for et mere sammenhængende og flot udtryk i dit hjem. Desuden er lampehovedet fleksibelt, og kan derfor justeres i de retninger, hvor du ønsker lyset. Tilføj denne simple æstetik til dit hjem, og få en blød, varm belysning samt stemning oven i købet.

Lowie kommer i flere forskellige udgaver og farver – Se dem her!
Denne Beluga Spotlampe fra Fabbian, der kan monteres på både væg og loft, er perfekt over køkkenvasken eller bogreolen. Du kan retningsbestemme hver af de 3 lamper. Halogen eller LED.
SE UDVALGET AF SPOTLAMPER HER