Spotlamper

SPOT TIL HELE HJEMMET
Med spotlamper kan du skabe en række flotte visuelle effekter. Vi har spotlamper, der kan placeres (eller sænkes) i din have, belyse dine malerier, som ekstra hyggebelysning i dit badeværelse, køkken eller stue.Spotlamper i din have

Lune sommeraftener betyder hygge med venner og familie i haven omkring grillen. Hvorfor ikke få mest ud af disse stunder ved at installere nogle spotlamper i din have og dermed skabe den helt perfekte udendørs atmosfære og fremhæve dine blomsterbede eller flotte græsplæne, når solen er forsvundet.

De kan selvfølgelig også være behjælpelige med at holde mørkere områder af haven belyst – eller områder, som du er særlig stolt af. Omvendt kan de aflede opmærksomheden fra områder, du ikke ønsker, at andre skal hæfte for megen opmærksomhed på – med andre ord, giver spotlamper dig kontrol over den visuelle karakter af din have efter mørkets frembrud. Lamperne kan vendes og drejes i den retning, du ønsker, og når du keder dig, kan du bare ændre belysningsudsmykningen. Retningsbestemte spotlys fungerer også som sikkerhedslys, idet du kan rette dem mod husets døre og vinduer. Har du en vandfontaine, kan nogle spots rettet mod fontainen skabe en spændende og dramatisk effekt. Nedgravningsspot kan være med til at belyse din flisegang eller indgangsparti.

Når vi nu har solgt dig alle fordelene ved spotlys i din have, skal du også tænke på, hvad der er det rigtige for netop din have. Antal af spotlys afhænger af, hvor stor haven er. I en lang og smal have skal man være forsigtig med at sætte for mange lys, idet det kan udvaske helhedsindtrykket af haven. Det handler om balance, og man bør selvfølgelig også rette en venlig tanke til naboerne.
Belvedere F1 Pick Bedlampe 22° i mørkebrun fra Flos er et godt eksempel på en spotlampe, der kan graves ned og vendes mod f.eks. en skulptur eller fontaine.

Sub 2 Nedgravnings Spot fra Light Point i rustfrit stål – rund eller firkantet – er et designmæssigt flot eksempel herpå.

Spotlys til nedgravning har en mere stemningsskabende effekt. Placeret med passende mellemrum langs en græsplæne, flisegang eller blomsterbed skaber de det mest utrolige eventyragtige indtryk af din have.

Spotlamper i dit hjem

Gennem de seneste år er spotlamper blevet utrolig populære i vores hjem. Vi bruger dem på vores badeværelser, i køkkenet, i bogreolen og entréen – ja, stort set overalt i vores bolig, hvor vi kan tænke os en nænsom belysning - eller hvor vi vil rette fokus mod noget helt bestemt, og hvor vi normalt ikke vil bruge standardbelysning.
Denne Beluga Spotlampe fra Fabbian, der kan monteres på både væg og loft, er perfekt over køkkenvasken eller bogreolen. Du kan retningsbestemme hver af de 3 lamper. Halogen eller LED.


Hos Lampemesteren.dk finder du et eksklusivt udvalg af spotlamper i kendte og smukke designs - både til udendørs og indendørs brug.
Se vort elegante udvalg af spotlamper her
Du er meget velkommen til at se andre spændende produkter i vores sortiment, som f.eks. vores

Lamper til børneværelset, Stuelamper, Udendørslamper, Kontorlamper, Entrélamper, Standerlamper, Spisebordslamper, Badeværelseslamper, Soveværelseslamper, Reollamper