Standerlamper

Se vort store udvalg af standerlamper her.

En standerlampe kan forandre dit rum, både hvad angår dekorativ og praktisk belysning.
I Danmark har vi i den mørke årstid brug for kunstig belysning i vores hjem og netop gulvlampens belysning udgør en stor del af, hvor godt vi finder os til rette.
En standerlampe eller gulvlampe ved sofaen inviterer til en hyggekrog og gør dit hjem indbydende. Høj og smal glider den let ind i hjørnet eller giver din entré den helt rette belysning. Du kan desuden vælge justerbare lysstyrker, som kan forvandle din stue fra fuldt oplyst til en mere romantisk og dæmpet belysning.
Gulvlampens højde, stil og funktion spiller naturligvis en stor rolle. En høj lampe passer bedre til et større rum end i det lille og lavloftede bondehus. Omvendt kan en uplight standerlampe få det lille og lavloftede rum til at virke større og en standerlampe med bue tager sig også fint ud i det lavloftede rum – eller i rummet med de skrå vægge.
Le Klint 325 Gulvlampe Valnød er et eksempel på en flot gulvlampe til det lave rum.  

Vejl. udsalgspris DKK 8.195,00.

Le Klint 321 lavet i stålstel og plisséskærm er en klassiker inden for standerlamper, som man har kunnet finde i et dansk hjem gennem årtier. Selve stellet har et ekstra sidestykke, som gør, at du kan justere højden indtil 155 cm. Skærmen kan desuden vippes, så du kan vinkle lyset i den ønskede retning.

Vejl. udsalgspris DKK 4.395,00.

Le Klints 510 Elysion Standerlampe er designet med bløde og harmoniske linier, der bringer ro og harmoni i sindet – og har et utroligt behageligt lys. Ordet Elysion er fra den græske mytologi og betyder et idyllisk og lykkeligt land. Lampen fås i 2 størrelser på hhv. 149 og 214 cm.

Vejl. udsalgspris er hhv. DKK 8.995,00 og 10.995,00.

Cosmic Leaf Standerlampe fra Artemide minder om et smukt blad, der blæser i vinden. Den er med sine hele 2 meter og 20 centimeter høj ikke bare en lampe, men også et udpræget kunstværk.

Vejl. udsalgspris DKK 7.860,00.

Lady Costanza standerlampe fra Luceplan skal nævnes her til sidst. Den kan justeres til op over 2 meter og trods sin størrelse er den let og nem at flytte rundt i rummet og kan desuden roteres 360 grader i bunden. Den er perfekt til at lyse over spise- eller kaffebordet uden at være i vejen.

Vejl. udsalgspris DKK 9.763,00.
Du er meget velkommen til at se andre spændende produkter i vores sortiment, som f.eks. vores

Stuelamper
Lamper til børneværelset
Udendørslamper
Spotlamper
Kontorlamper
Entrélamper
Spisebordslamper
Badeværelseslamper
Soveværelseslamper
Reollamper