StanderlamperSTANDERLAMPER
En standerlampe kan forandre dit rum, både hvad angår dekorativ og praktisk belysning. I Danmark har vi i den mørke årstid brug for kunstig belysning i vores hjem og netop gulvlampens belysning udgør en stor del af, hvor godt vi finder os til rette.  En standerlampe eller gulvlampe ved sofaen inviterer til en hyggekrog og gør dit hjem indbydende. Høj og smal glider den let ind i hjørnet eller giver din entré den helt rette belysning. Du kan desuden vælge justerbare lysstyrker, som kan forvandle din stue fra fuldt oplyst til en mere romantisk og dæmpet belysning.

Gulvlampens højde, stil og funktion spiller naturligvis en stor rolle. En høj lampe passer bedre til et større rum end i det lille og lavloftede bondehus. Omvendt kan en uplight standerlampe få det lille og lavloftede rum til at virke større og en standerlampe med bue tager sig også fint ud i det lavloftede rum – eller i rummet med de skrå vægge.Jinda Gulvlampen fra Lucande er en venlig lampe, der byder dig velkommen når du kommer hjem. Den tipper på hatten som en cowboy der siger howdy, og står ellers klar til at belyse dagligdagens lysopgaver. Den smukke lampe er skabt i træ, og giver et lunefuldt udtryk til hjemmet. Lyset er diffust, og blødes op af den smukke stofskærm. Se flere trælamper fra vores værdi for pengene sortiment her!
Personificeringen fortsætter – og fra Lindby kommer her Railyn Gulvlampe Cream/Nickel, der nysgerrigt følger med i dagligdagens liv. Lampen ser forundret på, og giver i øvrigt et fantastisk lys. Den er skabt i metal, og den slanke krop munder ud i en rund stofskærm, der sikrer et diffust og behageligt lys i hele lokalet. Kroppen kan justeres, og du er derfor sikker på at få en lampe, der passer perfekt til dit hjem!

Se flere flotte metalliske lamper fra vores værdi for pengene sortiment her!
Cosmic Leaf Standerlampe fra Artemide minder om et smukt blad, der blæser i vinden. Den er med sine hele 2 meter og 20 centimeter høj ikke bare en lampe, men også et udpræget kunstværk.
I det minimalistiske hjørne finder vi den afsindigt smukke Viskan gulvlampe fra Lindby. Lampen kombinerer pendel og gulvlampe – og som pendlen hænger fra det slanke rør kan man mærke den nordiske elegance sprede sig i hele lokalet.

Lampen er skabt i metal og født med en stofskærm. Ledningen forsvinder elegant ind i den smukke krop og fortsætter ud af røret, hvor den holder den lette skærm. Sort slanker, og den slanke krop tilføjer til det minimalistiske udtryk, som Viskan bærer. Vil du se flere sorte lamper, så kan vi anbefale at kigge i vores sorte kategori under navnet værdi for pengene, hvori du finder flere lamper fra Lindby, Lucande og Arcchio.
Lady Costanza standerlampe fra Luceplan skal nævnes her til sidst. Den kan justeres til op over 2 meter og trods sin størrelse er den let og nem at flytte rundt i rummet og kan desuden roteres 360 grader i bunden. Den er perfekt til at lyse over spise- eller kaffebordet uden at være i vejen.
SE VORES UDVALG AF STANDERLAMPER HER