StuelamperLAMPER TIL STUEN
Skal du i gang med at indrette din stue (igen), vil et ulige antal lamper – når det gælder belysning – give et mere naturligt og harmonisk helhedsindtryk. I stedet for kun at have 2 bordlamper kan du supplere med en loftlampe eller en gulvlampe med bue for at skabe en rolig balance i rummet. Det er jo individuelt, hvordan man vælger at indrette sin stue og dermed valg af lamper og lampernes design. Herunder finder du et lille udpluk af mange forskellige lamper til en hver smag og stil.Vi kan ikke lade være med at præsentere Twiggy gulvlampen – her i sort – fra Foscarini. Denne flotte gulvlampe er lavet af lakeret fiberglas. Skærmen kan justeres i tre niveauer via to skjulte vægte, som betyder, at du kan både fokusere og sprede lyset – alt efter behov.
Denne utroligt smukke Bloom pendel fra Kartell kunne f.eks. være perfekt over kaffebordet. Et rent kunstværk i sig selv. Trods lampen er industrielt fremstillet, har den udseende af et håndlavet design. Fås også i hvid og krystal.
Forestil digKTribe F1 gulvlampen fra Flos ved siden af din sofagruppe – og så bliver det næsten ikke mere stilfuldt. Den indvendige opale skærm giver et diffust lys fra sig med mulighed for at justere lysstyrken i fire trin.

Cindy bordlampe fra Kartell er kidnappet fra 70’erne  – koniskformet skærm og dråbeformet bund – men bragt up-to-date med et flot krom-finish design.
Se vores store udvalg af stuelamper her

Du er meget velkommen til at se andre spændende produkter i vores sortiment, som f.eks. vores

Lamper til børneværelset, Udendørslamper, Kontorlamper, Entrélamper, Standerlamper, Spisebordslamper, Badeværelseslamper, Soveværelseslamper, Reollamper