Terence Woodgate
Type
2 stk
1 stk
8 stk
Farver
3 stk
4 stk
11 stk
Materiale
6 stk
12 stk

Terence Woodgate

Designfirmaet blev grundlagt i 2014 af industriel designer Terence Woodgate.
Deres mål er at skabe enestående belysning ved at designe og konstruere innovative produkter, der er ultraffektive og smukke.

Produkterne er specielt designet og optimeret til højtydende, men energibesparende LED'er, som giver mulighed for at reducere vores energiforbrug væsentligt.
Visionen i virksomheden er at designe lamper, udelukkende med lysdioder for at udnytte fordelene ved denne teknologi.

Gennem designprocessen bliver der omhyggeligt taget hensyn til ethvert aspekt af produkterne, fra de mindste komponenter til materialevalget. Ved at kombinere materialevalg med produktion i særklasse producerer de kvalitets belysning, der kombinere simpelt design med avanceret teknologi.

Mere om Terence Woodgate

Belysningsmærket Terence Woodgate blev lanceret i 2014. Grundlagt af industrieldesigner Terence Woodgate, læner mærket sig op af 25 års erfaring med lysdesign og omfattende viden om LED-teknologi.

Som en af Storbritanniens mest respekterede industrielle designere, der specialiserer sig i møbler og belysning, er Terence Woodgate blevet kendt for en simpel, elegant og moderne tilgang til design med en stor opmærksomhed på detaljer og fremstilling. Dette ses i produkter som ”The Etheral Surface Table” for ”Established & Sons. Han blev kongelig designer for industrien (RDI) i 2003 og har modtaget flere internationale designpriser, herunder Red Dot 'Best of the Best' og IF Ecology Award.

Terence Woodgate siger selv:

"Jeg har altid været betragtet som nytænkende på den måde jeg designer; nu har jeg mulighed for at påvirke hvert enkelt aspekt af slutproduktet helt ned til instruktionerne og æsken. Det er simpelthen drevet af et ønske om at gøre hele oplevelsen mere relevant og smuk. "

Om Lampemesteren.dk

Designer lamper online

Hos Lampemesteren.dk har vi samlet de mest eksklusive lamper fra designere og producenter i topklassen.

Kvalitet og design
Vi sætter design og kvalitet i højsædet og vores spændende sortiment er nøje udvalgt.  Det betyder at du hos os kan finde lamper som kan opfylde dit behov, hvad enten du er til det klassiske, moderne eller eksperimenterende. Du vil finde lamper som er tidløse, som kan provokere, inspirere eller berøre - lamper som måske vil kunne følge dig resten af dit liv.
Læs mere

Kundeservice

Åbningstider for support:
Mandag-fredag : 8.30 - 16.00
Lørdag-søndag : Lukket

Kundeservice : +45 96 750 477

E-mail: info@lampemesteren.dk

Lampemesteren.dk er e-mærket

Birkmosevej 18  |  6950 Ringkøbing  |  Tlf. +45 96 750 477  |  info@lampemesteren.dk
0 varer i kurven