Udelamper

LAMPER TIL UDENDØRS BELYSNING
Lampemesteren har et stort udvalg af udelamper, da vi ved, at du nogle gange har brug for lidt lys uden for af enten praktiske eller sikkerhedsmæssige årsager. Der er absolut mulighed for at finde de helt rette udelamper inden for spændende, klassisk eller utraditionelle designløsninger. Udelamper kan med sit bløde og varme lys forvandle din have til den hyggeligste oase, når solen er gået ned en lun sommeraften.

Når vi bor i Danmark, har vi i den mørke årstid brug for lidt lys uden for. Det kan være af praktiske eller sikkerhedsmæssige årsager. Vore udelamper byder på attraktive og spændende muligheder for den helt rette belysning i vintermørket.Blandt vore udelamper er væglamper ikke at forglemme. De holder dine døre og facader oplyst og giver dit hjem et varmt og indbydende udseende samtidig med, at det er en nem og sikker måde sikker måde at beskytte sig mod indbrud.Soho væglampen fra Light Point beskrives som et smykke til din væg. Lampen har indbygget LED lyskilde. Fås i flere farver og størrelser.

Forestil dig denne superelegante Welcome væglampe i sort og bronze fra Embacco på din gavl, der lyser, når du kommer hjem en mørk vinteraften. Den hedder Welcome – og man er velkommen … ja, det føler man sig, når man kommer denne udelampe i møde. Lampen kan også benyttes indendørs.

Til sidst skal vi nævne de sjove og specielle Eggy Pop udelamper af Guglielmo Berchicci fra CPH Lighting. De findes i flere størrelser og du skaber en helt utrolig og hyggelig effekt ved at blande størrelserne og lægge dem på din græsplæne. De fås også i en indendørsudgave. De er lavet af polyethylen, som er et slagfast og genanvendeligt materiale.

Se vort store udvalg af udendørslamper her
Du er meget velkommen til at se andre spændende produkter i vores sortiment, som f.eks. vores

Lamper til børneværelset, Stuelamper, Kontorlamper, Entrélamper, Standerlamper, Spisebordslamper, Badeværelseslamper, Soveværelseslamper, Reollamper