UdelamperLAMPER TIL UDENDØRS BELYSNING
Lampemesteren har et stort udvalg af udelamper, da vi ved, at du nogle gange har brug for lidt lys uden for af enten praktiske eller sikkerhedsmæssige årsager. Der er absolut mulighed for at finde de helt rette udelamper inden for spændende, klassisk eller utraditionelle designløsninger. Udelamper kan med sit bløde og varme lys forvandle din have til den hyggeligste oase, når solen er gået ned en lun sommeraften.

Når vi bor i Danmark, har vi i den mørke årstid brug for lidt lys uden for. Det kan være af praktiske eller sikkerhedsmæssige årsager. Vore udelamper byder på attraktive og spændende muligheder for den helt rette belysning i vintermørket. Blandt vore udelamper er væglamper ikke at forglemme. De holder dine døre og facader oplyst og giver dit hjem et varmt og indbydende udseende samtidig med, at det er en nem og sikker måde sikker måde at beskytte sig mod indbrud.Yolena havelampen fra Arcchio inkorporerer smart sensorteknologi i et tidløst og minimalistisk design. Den smukke lampe lader funktionaliteten tale for sig, og den næsten brutalistiske tilgang til funktion over form formgiver den smukke LED havelampe, så den emmer af minimalisme og fokuseret problemløsning.

Denne tilgang giver Yolena et fremtrædende udtryk, og som kontrastelement i den bløde have fungerer den fantastisk. Brug den langs havestien, og brug den til at give lys når du tager afsted og kommer hjem. Den smarte sensor sørger for, at du ikke behøver tænke på at tænde når du går udenfor i skumringstiden – og omvendt behøver du ikke frygte spildt strøm, eftersom den også selv slukker efter dig.

Se flere udendørslamper med sensor fra vores værdi for pengene segment her!
Fra fantastiske Lucande findes her endnu en løsning på dine udebelysningsbehov. Ferda Down Væglampen er en sand klassisk væglampe, der, ligesom Yolena nævnt tidligere i artiklen, inkorporerer sensor i sit sensationelle design. Lampen er skabt i aluminium og glas, og den åbne lyskilde tillader massere af lys fra den ellers beskedne form, der måler 380mm i højde.

Kombiner den smukke Ferda med en decopære – og du er sikret elegant belysning der med sikkerhed vil imponere både dine gæster, naboer og dig selv. Skab en sti langs husets væg og få den belyst hver gang du forlader hjemmet. Ferda findes i en lang række af former og typer – og du kan se hele familien her!
Soho væglampen fra Light Point beskrives som et smykke til din væg. Lampen har indbygget LED lyskilde. Fås i flere farver og størrelser.
I den mere stringente og industrielle boldgade finder vi fra Lindby et fantastisk bud på praktisk væglampebelysning – der selvfølgelig indeholder sensor, ligesom de tidligere nævnte lamper. Den lille Sherin lampe med sensor er en elegant lille vippebar model. Det smarte design tillader dig helt selv at vælge om Sherin skal pege nedad og belyse sti, udad for at tilføje til haven og uderummets ambiente lys eller opad, for at belyse væg og gavl på hjemmet. Den smarte lille lampe fås også uden sensor, og i en variant med sensor og med solceller – hele Sherin-serien kan ses her!
Fra det sene Romerriges storhedstid med Pantheon og til 1960’ernes europæiske forstadsbyggeri med boligblokke og utilitaristiske tendenser – og fra 1970’ernes hyldede jyske brutalisme og til modernitetens genopfindelse af det omdiskuterede byggemateriale; beton er tilbage, og beton er på mode.

Fra altid spændende Lucande kommer her den enormt smukke havelampe Tekiro H45 med sensor. Den elegante form er en opmærksomhedstyv i indretningen, og det minimalistiske men stringente materialevalg er to streger under facit i det smukke design. Tekiro er en klassisk havelampe udformet i massiv beton og sortmalet aluminium, der fra toppen af sin konstruktion kaster 3000 kelvin af levende LED-lys fra de indbyggede solceller. Lampen er født med sensor – og med Tekiro er det muligt at lave en korridor i uderummet af lys, der byder dig indenfor om aftenen, der lever af solcellestrøm.

Beton er tilbage, og vil du se flere betonlamper kan du besøge vores værdi for pengene sortiment af smukke betonlamper lige her!
Til sidst skal vi nævne de sjove og specielle Eggy Pop udelamper af Guglielmo Berchicci fra CPH Lighting. De findes i flere størrelser og du skaber en helt utrolig og hyggelig effekt ved at blande størrelserne og lægge dem på din græsplæne. De fås også i en indendørsudgave. De er lavet af polyethylen, som er et slagfast og genanvendeligt materiale.
SE VORES UDVALG AF UDENDØRSLAMPER HER