UMAGE – bare smuktUMAGE
Det hele startede med en lampe og et gensyn. Der i en vintage-shop hang hans fars lampe, en lampe han ikke havde set i 30 år. Et design med sin oprindelse i 70’erne, hvor lampedesign stak i alle retninger – en tid der var særdeles spændende inden for dansk design generelt.

Søren Ravn Christensens fars lamper var designet til at være ”flat-packed” – en ide, der skulle vise sig at blive ført videre af søn, og indehaver af UMAGE.  UMAGE designede 10 nye lamper ud fra dette princip, men manglede nogle til at tage dem fra design til produktion. Her kom Jacob Nannestad ind i billedet. De 10 første lamper er taget ud af produktionen, men blev hurtigt efterfulgt af 3 lamper, som fortsat er blandt de mest populære lamper.


Med UMAGE ville de skabe et mere tilgængeligt brand, som skulle fokusere på smuk indpakning og produkter med en høj fleksibilitet.
Derfor kan du med produkter fra UMAGE blive din egen designer i hjemmet.

Se alle lamper fra UMAGE herLæs mere om de 3 lamper her, som har været med til at skabe UMAGEs store succes:
2018: 10 år med UMAGE


Med deres 10 års jubilæum er det ikke kun en fejring af brandet men i lige så høj grad en fejring af deres koncept.

Hos UMAGE handler det om at gå det ekstra skridt og gøre den ekstra indsats. Derfor foregår hele designprocessen in-house, for at sikre at der i alle aspekter i design-fasen bliver gjort den ekstra indsats. Dette gælder helt ned til den første streg på papiret, til farvevalg og emballage.


UMAGE – det handler om miljøet


UMAGE har tænkt miljøet ind i deres design, og passer på de ressourcer, der er tilgængelige, og gør hvad de kan for at de forbliver. Der skal ikke bare smides ud, hvis det kan leve i mange år – ligesom Søren Ravn Christensens fars lampe.

I 2018 lancerede UMAGE en ny linje: Furniture Feelings, en serie af smukke møbler med et skandinavisk urbant look.  Ligesom det naturlige udtryk du finder i deres lamper, omfavner deres møbelserie de samme værdier. Det handler om at forene solide naturlige materialer med deres definition på urbant design. UMAGE er simpelt og smukt dansk design til overkommelige priser. I fremtiden er deres mission at kombinere bylivet med tidløst design, og forsøge at gøre alles liv enkle og smukke.

Godt design skal være smukt og holde i mange år. Noget, der skaber en bestemt følelse og atmosfære, som passer ind alle steder – og stadig giver mening.<font color="#888888" size="+2"><center>MERE BELYSNING FRA UMAGE</font>

MERE BELYSNING FRA UMAGE

ASTERIA MOVE - Søren Ravn Christensen, 2021


Asteria Move Bordlampe er en flot, slank og minimalistisk lampe, i en transportabel version. Det indbyggede batteri oplades let via det medfølgende USB-ladekabel, hvorefter lampen kan bringes med rundt i hele hjemmet – som hyggebelysning i stuen, et midlertidigt læselys eller natlampe. Vælg mellem tre forskellige lysintensiteter, der justeres via knappen på lampens base. Lampen kan lys i op til 35 timer på en fuld opladning, afhængig af hvilket lys-niveau du anvender.

Asteria Move understætter trådløs opladning Har du derfor en Qi-opladeenhed (trådløs oplader) i hjemmet, kan lampen også oplades ved at placere den ovenpå enheden.

HAZEL Pendel - Jacob Rudbeck, 2021


Hazel Pendlen er inspireret af formen på en hasselnød. Den er udført i sortlakeret stål, kombineret med en base i messing finish. Sammensætningen giver lampen et moderne skandinavisk udtryk, der passer ind i de fleste hjem. Det indbyggede LED er skjult bag en hvid diffuser, der sikrer en behagelig og jævn belysning. Perfekt over spisebordet, hvor det varme nedadrettede lys, oplyser hjemmets samlingspunkt. Fås i to størrelser, så der er rig mulighed for at anvende den over spisebordet, køkkenbordet eller i et af hjemmets mindre kroge.